Jump to content

Ψυξη x2 4400+

underachiever

Recommended Posts

Εχω φτασει τον x2 4400+ στα 250MHz bus (x10=2.5GHz) και τρεχοντας ενα thread του prime95 φτανω 54-55 max με stock αυτη τη στιγμη. Παρατηρωντας το stock cooler βλεπω οτι δε φαινεται να ειναι και τοσο αχρηστο, εχει και ομορφα pipes, αλλα η θερμοκρασια με προβληματιζει, να παω λετε για αλλαγη? Και προς ποια μερια?

λιγο ασχετο με το θεμα αλλα επειδη βλεπω εχεις msi mobo μηπως εχεις παρατηρησει undervolting? εγω στο vcore εχω ονομαστικη τιμη αυτη τη στιγμη 1,4924 και ολες οι εφαρμογες που εχουν ενδειξη των τασεων μου δειχνουν 1.4-1.42. Πολυμετρο δυστυχως δεν εχω να μετρησω. Με μικροτερη ταση ομως ειχα λαθη στο Prime95 (ολα rounding). Η παστα ειναι stock, ειχα ομως βαλει-βγαλει την cpu και την ψυκτρα οταν συναρμολογουσα το pc και η παστα ειχε χασει λιγακι την ομοιομορφια της, ομως τοτε βαριομουνα να αγορασω μια παστα της προκοπης και το αφησα για μετα, μαλλον ηρθε η ωρα..

ναι δεν ειναι σταθερο ουτε σε εμενα το vcore. Εχω και εγω σκαμπανεβασματα. Εχω δωσει 1.538 και μια πεφτει στο 1.51 στο 1.50 1.49 επιστρεφει στο 1.53.

Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο.

Και εγω την παστα που ειχε πανω η ψυκτρα χρησιμοποιω αλλα τι γινετε εσυ οπως ειπεσ το βγαλες και το κσαναβαλεσ κατι που δεν ειναι και οτι καλυτερο. Καλυτερα αλλαξε την . Εγω εχω παρει μια arctic silver ceramique για να του βαλω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.