underachiever Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Εχω φτασει τον x2 4400+ στα 250MHz bus (x10=2.5GHz) και τρεχοντας ενα thread του prime95 φτανω 54-55 max με stock αυτη τη στιγμη. Παρατηρωντας το stock cooler βλεπω οτι δε φαινεται να ειναι και τοσο αχρηστο, εχει και ομορφα pipes, αλλα η θερμοκρασια με προβληματιζει, να παω λετε για αλλαγη? Και προς ποια μερια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 περιεργο 55 βαθμοι. Εμενα με 242χ11 εφτασε max 52 με την stock ψυξη.Αμα ειναι κοιταξε να αλλαξεις παστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
underachiever Ιανουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 λιγο ασχετο με το θεμα αλλα επειδη βλεπω εχεις msi mobo μηπως εχεις παρατηρησει undervolting? εγω στο vcore εχω ονομαστικη τιμη αυτη τη στιγμη 1,4924 και ολες οι εφαρμογες που εχουν ενδειξη των τασεων μου δειχνουν 1.4-1.42. Πολυμετρο δυστυχως δεν εχω να μετρησω. Με μικροτερη ταση ομως ειχα λαθη στο Prime95 (ολα rounding). Η παστα ειναι stock, ειχα ομως βαλει-βγαλει την cpu και την ψυκτρα οταν συναρμολογουσα το pc και η παστα ειχε χασει λιγακι την ομοιομορφια της, ομως τοτε βαριομουνα να αγορασω μια παστα της προκοπης και το αφησα για μετα, μαλλον ηρθε η ωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Η στοκ ψυκτρα καλη ειναι ειδικα αν βαλεις μια θερμοαγωγιμη της προκοπης και δεν εισαι και πολυ ψηλα απο θερμοκρασια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 ναι δεν ειναι σταθερο ουτε σε εμενα το vcore. Εχω και εγω σκαμπανεβασματα. Εχω δωσει 1.538 και μια πεφτει στο 1.51 στο 1.50 1.49 επιστρεφει στο 1.53.Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο.Και εγω την παστα που ειχε πανω η ψυκτρα χρησιμοποιω αλλα τι γινετε εσυ οπως ειπεσ το βγαλες και το κσαναβαλεσ κατι που δεν ειναι και οτι καλυτερο. Καλυτερα αλλαξε την . Εγω εχω παρει μια arctic silver ceramique για να του βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.