ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 http://www.adslgr.com/forum/thread13772-0-asc-0.htmlαρχισανε τα οργανα, ερχεται το τελος του παρανομου downloading? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Είμαστε για τα γίδια τελικά.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 chroma γιατι ετσι ρε φιλε? απλα το εδειξα για να εχουν το νου τους μερικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Γιατί πρώτα το είδα εγωιστικά, ψηνόμουν για 256 της acn. Μετά το είδα ευρύτερα, σίγουρα η πειρατεία δεν είναι σωστή στάση αλλά χωρίς τη πειρατεία δε θα γνώριζαν τέτοια ανάπτυξη τα δίκτυα. Να συμβαίνει αυτό σε μια χώρα που το adsl είναι ακόμα στα σπάργανα, είναι σα να κόβεις το δέντρο από τη ρίζα.[edit] πολυ καλά έκανες και το έδειξες ea6gka, έπρεπε να γίνω περισσότερο περιγραφικός στο 1ο post αλλά τα πήρα στο κράνος σε dt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Θα κλαψουνε μανουλες αν παρουν τετοια μετρα.... :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Σε λίγο θα μας πουν ότι μας κάνουν και χάρη που μας δήνουν adsl, ουουουστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιανουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 :whistling:whistling:whistling:whistling:whistling:whistling:whistling.Παντως εχω την εντυπωση οτι οι εταιριες κανουν το παν για να μας περνουν λεφτα..και το εχουν παρακανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Σε λίγο θα μας πουν ότι μας κάνουν και χάρη που μας δήνουν adsl, ουουουστ... Μα χάρη σου/μας κάνουν... Μετά τους αγρότες και τους ολυμπιακούς θα βγούνε οι dslakides να κάνουν πορεία στην αθήνα... και να κλείσουν κανένα δρόμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ο unsto μου ελεγε νομιζω οτι εχουνε σκασει (και συνεχιζουνε να σκανε φανταζομαι) mail απο εταιριες στο υπολογιστικο οτι "απο το πανεπιστημιο σας υπαρχει downloading παρανομων ταινιων mp3 κλπ κλπ".Αντε να σταματησετε να κατεβαζετε γιατι εμεις με την ISDN νιωθουμε μειονεκτικα.Πως παει εκεινη η ιστοριουλά που ηταν ενας φτωχος κι ενας πλουσιος σε διπλανα σπιτια και ο Θεος λυπηθηκε τον φτωχο που κλαιγοταν και τα εβγαζε περα με δυσκολια και του κανει "Θελεις να σε κανω κι εσενα τοσο πλουσιο σαν τον γειτονα σου" Και κανει ο φτωχος... "Οχι θελω να κανεις τον αλλον τοσο φτωχο οσο εγω!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Βασηκά εμένα το ίδιο κόστος θα μου βγεί το isdn με το adsl....Αρχική απάντηση από totally_wired Μα χάρη σου/μας κάνουν... Μετά τους αγρότες και τους ολυμπιακούς θα βγούνε οι dslakides να κάνουν πορεία στην αθήνα... και να κλείσουν κανένα δρόμο... Οχι και χάρη! Χρυσάφι το πληρώνουμε το internet στο Ελλαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Aρχιζω κ ανυσηχω.... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Είμαστε για τα γίδια τελικά.- Αρχική απάντηση από ea6gka http://www.adslgr.com/forum/thread13772-0-asc-0.htmlαρχισανε τα οργανα, ερχεται το τελος του παρανομου downloading? Μεγαλη μλκ της Acn...στην επομενη ανανεωση θα εχει Χ/4 της πελατειας οπου Χ ο αριθμος αυτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 εγω θελω να ρωτησω κατι............το θεμα διαρρηξης προσωπικων δεδομενων δεν υφισταται?????εγω νομιζω οτι δεν προκειται να συμβει τιποτα το συνταρακτικο......μαλλον για εκφοβισμο εγινε............για να δικαιολογησουν καποιες καταστασεις οι εταιριες......νομιζω οτι εαν το φιλαρακι στο adslgr το κυνηγησει δεν μπορουν να του κοψουν την συνδεση καθως δεν υπαρχει καποιος τετοιος δεσμευτικος ορος στην παροχη της συνδεσης απο την acn ή οποιαδηποτε αλλη εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Οτι νάναι ....Απο την άλλη εμένα κατα 90% με νοιάζει το on line gaming ...Απο την άλλη ειναι όπως τα λέτε , δεν προχωράει το ΔΣΛ στο Γκρίς άμα αρχίσουν να μας κόβουν και το κατεβασμα καληνύχτα. Εδώ όλοκληρα πανεπιστήμια και ΤΕΙ δουλεύουν με κοπιες windows δουλεβόμαστε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 πεστα αλεξ πεστα......................αλλα εμεις φταιμε.......που ανεχομαστε τον καθε γκιοζη πανω απο το κεφαλι μας να μας ζαλιζει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Η ολη ιστορια με τα παρανομα κατεβασματα ταινιων divX και mp3 μου θυμηζει λιγο τα παλια χρονια που ελεγαν οτι θα απαγορευτουν οι εγγραφες τηλεοπτικων προγραματων αγωνων κλπ στα βιντεο. ΜΑζευτηκαν αρον αρον γιατι μπηκαν αλλα συμφεροντα στη μεση. Ετσι και εδω. Τα συμεφεροντα των εταιριων τηλεπικοινωνιων ειναι (κατα τη γνωμη μου) εξισου ισχυρα με αυτα των δισκογραφικων και κινηματογραφικων. Αν οχι ισχυροτερα.Αν κοπουν τα Π2Π το ιντερνετ 8α δεχτει ενα τεραστιο χτυπημα. Μερικα πραγματακια. 1. Τι σχεση εχει η ποιοτητα ενος ΜΠ3 με το γνησιο ας πουμε του σιντι? καμια. Δεν ειναι το ιδιο προιον , ειναι μια γευση προιοντος. 2. Τα ιδια για τις ταινιες divX 3. Αν νομιζουν οτι οι εταιριες χανουν κοσμο απο τα κατεβασματα καπου πεφτουν εξω. Δηλαδη οποιος κατεβαζει ταινιες δε θα παει σινεμα??μα μεχρι να μπορει να κατεβασει τη ταινια δε θα υπαρχει η ταινια στις αιθουσες. Αρα εχει να κανει πιο πολυ με τα εσοδα απο τις ενοικιασεις ταινιων. Και παλι λιγοι δε θα νοικιασουν μια ταινια παρα θα φανε 2 μερες να την κατεβαζουν .Μονο το ρευμα που θα καψεις σε 20 ωρες ειναι 2 ευρω!! 4. Στο κατω κατω ας ριξουν ενα φορο στις εταιριες τηλεπικοινωνιων και ιντερνετ και να παρουν πισω αυτα που νομιζουν οτι χανουν. 5.Το οτι βλεπουν τι κατεβαζεις νομικα δεν ευσταθει σε ενα αντικειμενικο δικαστηριο γιατι εχει να κανει με παρακολουθηση προσωπικων δεδομενων.Ας το προσπερασουμε και τουτο... εχω μια απορια. Αυτοι βλεπουν ας πουμε οτι κατεβαζεις μια ταινια και εχει ενα τιτλο το αρχειο "Το παλαμαρι του Βαρκαρη". Αυτοι ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ" ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ?? καιρο ηθελα να τα πω αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Στο ελλάντα μπορεί να κλαιγόμαστε για τα χάλια με την dsl και τις τίμες με το γελίο bandwith αλλά αυτό το χάος και ο παραλογισμός είναι που κράταει και το downloading ελεύθερο. Σκεφτείται να είχαμε όλοι 10mbit σύνδεση. Τότε απλά θα ξεσκιζόμασταν (αποτελεσματικά) στο downloading και η ελλάδα θα ήταν 100 φόρες παραπάνω στο στόχαστρο της riaa και της κάθε εταιρίας. Ως γνωστό ο έλληνας έχει μέσα του την ψιλοαπάτη και το τζάμπα... Μόνο να αναφέρω το οτί η ΑΕΠΙ φωνάζει για τα δικαιώματα τόσα χρόνια, με τόσες γνωριμίες και σε 2 κυβερνήσεις και η Αθήνα έχει περισσότερους Μαύρους* απο ποτέ...(*δεν έχω τίποτα με τους μαύρους ούτε με την δουλεία τους, απλά είναι ο default προσδιορισμός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 22:51] εχω μια απορια. Αυτοι βλεπουν ας πουμε οτι κατεβαζεις μια ταινια και εχει ενα τιτλο το αρχειο "Το παλαμαρι του Βαρκαρη". Αυτοι ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ" ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ?? καιρο ηθελα να τα πω αυτα συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα του αλεξανδρου(σαν πολυ δεν συμφωνω με το συγκεκριμενο ονομα τελευταια?????) οι τελευταια προταση ολα τα λεφτα......στις ΑΤΑΚΕΣ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα του αλεξανδρου(σαν πολυ δεν συμφωνω με το συγκεκριμενο ονομα τελευταια?????)οι τελευταια προταση ολα τα λεφτα......στις ΑΤΑΚΕΣ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ:worship: Περα απο την πλακα η φαση ειναι ως εξης...η columbia βαζει ενα torrent αρχειο-δολωμα στην συγκεκριμενη περιπτωση μια αρχαια τανια που οπως λενε δεν ειναι δικια της καν και αυτο το στοιχειο το κραταμε γιατι ολη η φαση μπορει να ειναι μουφα και οταν το κατεβαζεις βλεπει την ip σου και βρισκει ποιανου ειναι η ip και η συνεχεια επεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιανουάριος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Προσωπικά δεν ανησυχώ. Η μοναδική περίπτωση που ανησύχησα ήταν στην πρόσφατη επίθεση της RIAA σε ΒΤ trackers με συνέπεια το προσωρινό κλείσιμο πολλών από αυτούς. Αλλά στην τελική επανήλθαν σχεδόν όλοι, ενώ και το exeem θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρεςΑρχική απάντηση από Alexandros Η ολη ιστορια με τα παρανομα κατεβασματα ταινιων divX και mp3 μου θυμηζει λιγο τα παλια χρονια που ελεγαν οτι θα απαγορευτουν οι εγγραφες τηλεοπτικων προγραματων αγωνων κλπ στα βιντεο. ΜΑζευτηκαν αρον αρον γιατι μπηκαν αλλα συμφεροντα στη μεση. Ετσι και εδω. Δεν είναι νόμιμη η εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Μπορεί να μην συνιστά αξιόποινη πράξη αλλά ούτε σημαίνει πως δεν στοιχειοθετεί αστικό αδίκημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.