Προυνο Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 :074: Βοηθεια εχω προβλημα με το pc μου στην απικονηση στην οθονη τρεμοπαιζει η εικονα εχω msi 6800 (256) σε SLI Drivers της msi 76.45 to motherboard ειναι της msi k8 τοΤροφοδοτικό μου ειναι της Enermax Noisetaker 600W Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Καλημέρα και καλωσήρθες.Τί οθόνη έχεις; Μήπως έχεις τίποτα που της κάνει παρεμβολές κοντά της (αν είναι CRT).Αν είναι tft την έχεις δοκιμάσει σε άλλο PC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλους drivers απλά κάντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stroumfaki3 Ιανουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 πρέπει να αλλάξεις την ανανέωση οθόνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 μηπως εχεις κοντα στην οθονη τα ηχεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιανουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Πρώτα από όλα πες μας τι monitor έχεις. Είναι TFT ή CRT; Αν είναι CRT ( αυτά τα ογκώδη, που είναι σαν τηλεόραση στο σχήμα συνέχισε να διαβάζεις αλλιώς αν έχεις TFT οθόνη (αυτές τις λεπτές, που είναι σαν κάδρα) μάλλον δεν ισχύουν αυτά που γράφω (ποτέ μου δεν είχα τέτοια). Υποστηρίζει την ανάλυση που έχεις επίλέξει στα Windows; Τι ανάλυση έχεις στα Windows; Για να το βρεις κάνε δεξί κλικ στο desktop και επίλεξε properties από το μενού. Στο παράθυρο που θα βγει τράβα στο τελευταίο tab αυτό που γράφει settings. Εκεί τι ανάλυση γράφει; Μέχρι 1024χ768 είναι καλά αν είναι μεγαλύτερη κατέβασέ την στα 1024χ768, ακόμα και στα 800χ600. Μετά πήγαινε από το ίδιο παράθυρο και κάνε κλικ στο "Advanced" (είναι κάτω δεξιά, πάνω από το "Apply". Στο νέο παράθυρο που θα βγει κάνε κλικ στο tab "Adapter" και μετά στο κουμπί κάτω αριστερά που γράφει "List All Modes". Στο παράθυρο που θα βγει μην πειράξεις τίποτα αλλά κοίταξε ποιά επιλογή είναι ενεργή (πχ αν είναι 1024χ768 True Color, 60 Hertz εδώ είναι το πρόβλημά σου). Τώρα κάνε κύλιση της λίστας μέχρι να βρεις μιά επιλογή στα 800χ600, 1024χ768, ή και μεγαλύτερη που να έχει refresh rate τουλάχιστον 85 Hertz σε True Color Mode (καλύτερα 100 ή 120 Hertz) επίλεξέ την και κάνε κλικ στο ΟΚ. Απάντησε καταφατικά στα υπόλοιπα μηνύματα που τυχόν εμφανιστούν και λογικά η οθόνη θα πάψει να τρέμει.Επίσης, τα Windows έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν την οθόνη αν έχουν ήδη φορτώσει οπότε αν ανοίγεις τον υπολογιστή σου και μετά ανοίξεις την οθόνη ΑΦΟΥ έχει φανεί το desktop, η ανάλυση κλειδώνει στα 60 Hertz ανεξαρτήτως ανάλυσης. Οπότε, άνοιξε τον υπολογιστή, σχεδόν αμέσως μετά την οθόνη, και μετά κάνε αυτά που σου περιέγραψα πιό πάνω. Ελπίζω να τα καταφέρεις, αν όχι εδώ είμαστε να ξαναβοηθήσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Προυνο Ιανουάριος 13, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Παιδιά σας ευχάριστο πολύ τελικά μετά από πολύ ψάξιμο το βρήκα ήταν ο σταθεροποιητής τάσεις είναι και η οθόνη πάνω σε αυτόν αλλα τα έχει παίξει τώρα παο για αγορά ενός καλού ups για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.