Jump to content

Σύνδεση σκληρού με frame σε notebook

manolis1442169134

Recommended Posts

Πήρα ένα vaio και σκέφτομαι μια που στο αρχαίο σταθερό pc μου είχα βάλει ένα σκληρό 200gb να μην πάει χαμένος. Βρήκα ένα frame στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802055&PHPSESSID=5qm5mbfbai8qh7qptaov7h0fj4

και θέλω να ρωτήσω μήπως αυτό μπορεί να μου κάνει καμιά ζημιά στο φορητό κυρίως, για τον δίσκο και να υπάρχει κάποια περίπτωση να χαλάσει δεν με πολύνοιάζει φτάνει να μην πάθει τίποτα ο φορητός.

Αρκετά απίθανο να πάθει κάτι το φορητό. Άλλωστε σε τέτοια frames δίνουνε και εξωτερικό τροφοδοτικό για να καλύψει το έλειμα των Α απο την 5άρα της usb (σε περίπτωση που φοβάσαι υποτροφοδοσία απ την usb του lap).

Καταρχήν, γεια σου πατριώτη και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Για την ερώτηση σου τώρα υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχει κανένας φόβος ανησυχίας για το laptop σου. Παίρνεις το κουτάκι βάζεις το δίσκο μέσα δίνεις ρεύμα με το τροφοδοτικό που έχει και το συνδέεις στο laptop σε θύρα usb. Είναι plug n’ play που σημαίνει θα το δει αμέσως (winXP) και είσαι έτοιμος.

Από μεριάς hardware δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιο πρόβλημα, τώρα από software εσύ ξέρεις τι έχει μέσα ο 200άρης...

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.