Jump to content

post your setups

MrSeanKon

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

ειναι οθονη viewsonic 17 με πληκτρολογιο microsoft το πανελ της audigy και το ηχειο της Canon.Ηταν λυση αναγκης οταν τα παιδια μεγαλωσαν και με πεταξαν εξω απο το δωματιο.Τωρα σκεφτομαι να τοποθετησω κατω απο το γραφειο /στο τοιχο/ ενα σωμα πανελ καλοριφερ το οποιο να αντικαταστησει το σωληνα-τανκ του reserator.Αληθεια θα εχει αποτελεσμα?Eπισης θα ανοιξω και μια τρυπα στο τοιχο πισω απο τα μηχανηματα για εξαερισμο τους μιας και δημιουργειται μια ενοχλητικη οσμη απο το pc που ερχεται κατευθειαν στο καθισμα και μο την σπαει..............

• 2 weeks later...

H τωρινη κατασταση των συστηματων μου αριστερα στο πατωμα ο P4 δεξια στο γραφειο ο A64 με το νερο πλεον.O P4 εχει ενα 15αρι TFT διπλα στην TV και ο A64 ενα 19αρι LG TFT ακομα φαινεται ο αγαπημενος μου υπολογιστης το DELL Pocket PC μου...........

post-80-1442174006,3023_thumb.jpg

Μα ειναι απο τα απαραιτητα "εργαλεια" του overclocker.

Το ειχαμε πει και σε αλλο thread!!!;)

Ετσι ετσι και για να ειναι χαρουμενος ο overclocker πρεπει να κατεβαζει τουμπανο το PC οπως φαινεται στo monitor του P4 και να ειναι σταθερα τα PC του σε 24/7 folding.......... :119: :119: :046:

Υπαρχει μια αταξια πρεπει να μαζεψω λιγακι........

Πάρτε μία συμμαζεμένη :031: ...είχα επισκέψεις εχθές γιαυτο... αν το βλέπατε καθημερινή -----> ''το πεδίο μάχης'' :031:

edit . και μια πιο ''φωτεινή'' .

post-1135-1442174006,6245_thumb.jpg

post-1135-1442174006,6955_thumb.jpg

']Πάρτε μία συμμαζεμένη :031: ...είχα επισκέψεις εχθές γιαυτο... αν το βλέπατε καθημερινή -----> ''το πεδίο μάχης'' :031:

Μια χαρα ειναι και εσυ βλεπω εχεις κοντα το ατιμο καλοριφερ στο PC........LOL

']Πάρτε μία συμμαζεμένη :031: ...είχα επισκέψεις εχθές γιαυτο... αν το βλέπατε καθημερινή -----> ''το πεδίο μάχης'' :031:

ναι , και τα cd ιδίως πάνω στο καλοριφέρ ειναι κορυφαία επιλογή!ελπιζω να μην κάνεις back up σε αυτά...

Βασικά ''αυτά'' προέκυψαν απο το :117: συμμαζεμα :117: ειναι για πέταγμα και τα έχω βάλει στον πύργο-cd . Τα cd τα ''κανονικα'' τα έχω όλα σε κασετίνες

Α και πούσε ,,

cdπάνωσεκαλοριφερrulezz

Ναμαι και εγω στην κουζινα μου..................δεν φαινεται ειναι πισω απο τον τοιχο

Όμορφο και τακτοποιημένο, αλλά δέν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό.

Όταν θέλεις π.χ να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών πρέπει να ξηλώσεις τα πάντα.

Aν και καθυστερημένα πάρτε και δύο απο μένα. Μία μαζεμένη και μία αχούρι. Την μαζεμένη εικόνα βέβαια, δεν την βλέπεις σχεδόν ποτέ. :118:

post-21-1442174007,3599_thumb.jpg

post-21-1442174007,4268_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.