Jump to content

post your setups

MrSeanKon

Recommended Posts

John Dr ΠΟΛΥ συμμαζεμένο :/ με κάνεις να νιώθω μειονεκτικά :082:

Βασικά σκέφομαι να το ριμάξω στο στυλ που είχα παλιότερα, αυτό του φοιτητή.

Όχι τίποτα άλλο αλλά το βλέπω και νυστάζω....!!!!

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Εγώ πάλι οταν ακούω για συμμάζεμα με πιάνει μια ξαφνική νύστα :D

Πάντως για παραξενιές ποτέ δε νυστάζω. Έκατσα 2 μερες για να φτιάξω το κουτάκι όπως το ήθελα. Τώρα έχω το πιο TRENDY δωμάτιο :040:

να άλλη μια φωτό του γραφείου μου,με φτιαγμένο το δεύτερο pc k τακτοποιημένο το γραφείο...hehe..:D

post-1319-1442173957,9407_thumb.jpg

Για τσεκάρετε και το δικό μου...

το keyboard το έβαψα μαύρο για να ταιριάζει με την (κούκλα) sony, είναι και αυτό slim και δέν παίζεται!

Το laptop παλιωσε...

p900 rulez

Βέβαια καταλάβατε οτι είναι στο γραφείο μου ετσι (της δουλειάς)

post-1317-1442173967,5203_thumb.jpg

post-1317-1442173967,5938_thumb.jpg

:044: :044:

Η πολυ καλαισθησια βλαπτει σοβαρα το o/c και τα teravolt! :110:

Μπαχαλο RULEZ! :033: :042:

Παντως δεν εχω καποια νεωτερη φωτο να σας δειξω.

Το αχουρι μου παραμενει αχουρι... :040: :098:

Thanks linos, οσο πιο μινιμαλ μπορω (τα καλώδια απο πίσω για τις usb όμως δέν είναι και τόσο μινιμαλ!)

'Ασχετο: Smurf τα dvd 007 που έχεις είναι όλες οι ταινίες? Πού το βρήκες? Καλά πόσο το πήρες όλο αυτό?

:044: :044:

Η πολυ καλαισθησια βλαπτει σοβαρα το o/c και τα teravolt! :110:

Μπαχαλο RULEZ! :033: :042:

Παντως δεν εχω καποια νεωτερη φωτο να σας δειξω.

Το αχουρι μου παραμενει αχουρι... :040: :098:

Sean ποιός έχει τελικά το πιο ακατάστατο δωμάτιο? (κοινώς αχούρι) :033:

Εγώ ή εσύ??

(τους υπόλοιπους πλην μερικών εξαιρέσεων τους κόβω για νοικοκύρηδες) :040:

Εχω fwtos απο τοτε που ειχα στημενο χυμα το pc μου εκανα burn τις ram μου αλλα και τωρινες fwtos να βαλω παλι μαυρο χαλι ειναι το δωματιο μου οποτε καλυτερα ας μην τις ανεβασω και γινουμε και ρομπα διεθνως!

Με διαφορά τους τρώς όλους Γιάννη.....u the king of "αχούρι".....αλλά το φχαριστιέσαι ρε παιδί μου, δέν είναι "μην κάτσεις εκεί" "μην ακουμπήσεις αυτό" "βγάλε τα παπούτσια σου πρίν μπείς"...

Με διαφορά τους τρώς όλους Γιάννη.....u the king of "αχούρι".....αλλά το φχαριστιέσαι ρε παιδί μου, δέν είναι "μην κάτσεις εκεί" "μην ακουμπήσεις αυτό" "βγάλε τα παπούτσια σου πρίν μπείς"...

ΧΕ χε ωραιος ρε man! Αντε να τελειωσει η εξεταστικη να κανονισουμε τπτ! Ξερεις lanaki κι ετσι :p

Sean ποιός έχει τελικά το πιο ακατάστατο δωμάτιο? (κοινώς αχούρι) :033:

Εγώ ή εσύ??

Bασικα εμενα δεν ειναι αχουρι αλλα μπ***λο ;) με ολη τη σημασια της λεξης αφου αν αναλογιστεις τι ειμαι, τι προγραμματα τρεχω κλπ.... :042:

Καλα και τα O/c Tools και τα συναφη αλλα υπαρχει κι η ΨΨΨ side.... :033:

Oπως και το φεγγαρι εχει δυο οψεις.... :108:

Με μπριζωνεται τωρα να βαλω φοτος του δωματιου μου να δειτε τι θα πει αχουρι ειναι μες τα ρουχα και οχι μονο!

Παλι καλα που το pc δεν το εχω εκει αλλα στο χωλ!

Με μπριζωνετε τωρα να βαλω φοτος του δωματιου μου να δειτε τι θα πει αχουρι ειναι μες τα ρουχα και οχι μονο!

Δεν αμφιβαλω επ' αυτων αλλα ειπαμε αλλο το αχουρι κι αλλο το πο**ελο.... :030:

Υ.Γ.

Eκανα κι edit to quote σου κι εβαλα "ε" αντι για "αι" :037:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.