Jump to content

PCI σε AGP...

Tafkapa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά sorry εκ τον προτέρων για την ίσως χαζή ερώτηση.

Έχω μητρική που υποστηρίζει μόνο AGP vga cards και είναι να πέσει στα χέρια μου μια καλύτερη καρτά σε PCI θύρα. Υπάρχει περίπτωση με καμιά πατέντα η με κανένα ανταπτορα να καταφέρω να την συνδέσω. Δίνεται αυτή η δυνατότητα?

Φαντάζομαι λες για PCI-Express και όχι απλή PCI γιατί αποκλείεται να μην έχει PCI η μητρική σου.

Adaptor PCI-E σε AGP δεν νομίζω να βρεις αλλά και αν βρεις αποκλείεται να σε συμφέρει.

Αν μιλάς για απλή pci τότε απλά βάλε την σε μια pci θέση της μητρικής. Θα ην αναγνωρίση. Τώρα αν είναι για pci-e , ακόμα και αν βρείς αντάπτορα για να την βάλεις σε agp πρέπει να σκεφτείς 2 παράγοντες..

1. Κόστος ... Με τα ίδια λεφτά μπορεί να αγοράσεις μια μεταχείρα κάρτα και να αποφύγεις την φασαρία.

2.Τοποθέτηση.... Αν βάλεις τον αντάπτορα πιθανότατα να μην μπορείς να βάλεις την κάρτα στο κουτί σου αφου θα πρέπει να "ανέβει" πιο ψηλά ( AGP * PCIE) και άρα να αχρηστευτει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.