fadasma Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Ρε παιδιά πριν μια μέρα αγόρασα αυτά τα πράγματα που βλέπετε στην υπογραφή μου. Όποτε κάθομαι στο PC δημιουργεί προβλήματα καθόλου αλλά σήμερα που έλειπα τον άφησα να κατεβάζει και όταν γύρισα είδα "Το σύστημα έχει ανήψει από ένα σοβαρό πρόβλημα" και είχαν κλείσει όλα τα προγράμματα που είχα ανοιχτά εκείνη την ώρα, λέτε να έκανε μόνος του restart? πως θα το αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα?(Οι σκληροί που έχω είναι ένας IDE Maxtor 200gb και ένας Seagate 160gb Serial Ata με Windows XP Home SP2 GR)
bfc_xxx Ιανουάριος 11, 2006 #2 Ιανουάριος 11, 2006 Μαλλον εκανε restart οπως τα λες. Απενεργοποίησε την αυτοματη επανεκκίνηση και την επομενη φορα που θα το κανει θα σου βγαλει μια μπλε οθόνη. Σημείωσε αυτα που λέει και ίσως βρουμε τι φταίει.
fadasma Ιανουάριος 11, 2006 Author #3 Ιανουάριος 11, 2006 Παιδιά δυστυχώς έχω πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πριν από λίγο μετα που έγραψα εδώ το πρώτο μου μύνημα πάω να ανοίξω ταινία να δω και το pc "παγώνει εντελώς" του κάνω reset και δεν άνοιγε η οθόνη του pc τα βάζω όλα ένα-ένα μέσα τίποτα τα ίδια τα βγάζω όλα τα ξαναβάζω τίποτα πάλι βγάζω την μπαταρία της motherboard την αφήνω λίγο έξω αλλά τίποτα πάλι, δεν έχω κάνει overclock πουθενά και το σύστημά μου είναι το εξής στην υπογραφή μου, τι φταίει ρε παιδιά? καμία λύση εδώ πριν στείλω αυτο που φταίει στο μαγαζί από όπου τα αγόρασα? τις μνήμες και αυτά τα δοκίμασα στο άλλο pc και δουλεύουν κανονικά εγώ αγόρασα μόνο την motherboard την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή όπως βλέπετε στην υπογραφή
regent1442169115 Ιανουάριος 11, 2006 #4 Ιανουάριος 11, 2006 τέτοια ξαφνικά restart έκανε το pc μου όταν δεν είχε "κουμπώσει" καλά ο επεξεργαστής. Θα σου πρότεινα να τον βγάλεις και να τον βάλεις από την αρχή. Αν τώρα δεν ανοίγει καθόλου, κοίτα μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά η mobo. Καλό κουράγιο. Πολλοί από εδώ μέσα έχουμε ζήσει την (ολό)ίδια κατάσταση..
fadasma Ιανουάριος 11, 2006 Author #5 Ιανουάριος 11, 2006 Να είσαι καλά Regent μα τα έκανα όλα αυτά και η mobo δεν βέπω να έχει βραχυκυκλώσει πουθενά, να σου υπενθυμίσω ότι σήμερα που έγινε αυτό το πρόβλημα είχα κάνει update στο bios τησ μητρικής κατεβάζοντας από την asus το update για αυτό το ακριβές μοντέλο της mobo απλά μου έκανε και πριν μου είχε "παγώσει" πάλι αλλά χωρίς να κάνω το update και με ένα reset άνοιγε πάλι αλλά τώρα μετά από το update μου ξαναπάγωσε και δεν ανοίγει τι προτείνετε???
fadasma Ιανουάριος 12, 2006 Author #6 Ιανουάριος 12, 2006 παιδιά είναι πάρα πολύ επείγον τι να κάνω? διαβάστε και τί λέω παραπάνω
mike79020001442169095 Ιανουάριος 12, 2006 #7 Ιανουάριος 12, 2006 τι θερμοκρασιες εχεις??να σε ρωτησω εσυ το συνδεσες ή στο συνδεσανε??
JimmyFox Ιανουάριος 12, 2006 #8 Ιανουάριος 12, 2006 Tα μόνα που μπορώ να σκεφτώ είναι τροφοδοτικά και μνήμες από hardware και ίσως κάποιος driver από software.α) Μνήμες: Βάλε διαιρέτη να τις τρέξει στα 166 αντί τα 200 για τσέκαρε σταθερότηταβ) Τροφοδοτικό: Τι τροφοδοτικό έχεις? Πολυμέτρησέ το σε idle και load.γ) Driver: Απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση και αν σου βγάλει BSOD δες ποιο αρχείο χτυπάει.
fadasma Ιανουάριος 12, 2006 Author #9 Ιανουάριος 12, 2006 εγώ το σύνδεσα mike αλλά το pc δούλευε κανονικά για μια μέρα αλλά μου είχε ξανακάνει restart την πρώτη μέρα από μόνο του.JimmyFox το τροφοδοτικό που έχω είναι ένα noname αλλά 420Watt και 20pin ενώ η motherboard υποστηρίζει μόνο 24-pin αλλά το είχα βάλει και δούλευε κανονικά το pc για μια μέρα το psu δουλεύει κανονιικά στο άλλο pc που το δοκίμασακαι που η mobo η άλλη πέρνει το 20-pin σε σχέση με αυτή τώρα απλά κάτι από τον επεξεργαστή την κάρτα; γραφικών και την mobo κάτι μπορεί να γίνεται εκεί και είχα κάνει και overclock τις μνήμες για να δουλεύουν στα 400MHz ενώ όταν τον πρωτοάνοιξα τις δούλευε στα 33MHz και τι είναι ο διαιρέτης που λες, πως θα το κάνω ακριβώς?
JimmyFox Ιανουάριος 12, 2006 #10 Ιανουάριος 12, 2006 Αν και δεν πολυκατάλαβα τι γράφεις γιατί δεν χρησιμοποιείς κόμματα, νομίζω οτι η ανάγκη αλλαγής τροφοδοτικού κρίνεται επιτακτική.
fadasma Ιανουάριος 12, 2006 Author #11 Ιανουάριος 12, 2006 Sorry για τα σημεία στίξης. Λοιπόν εγώ το pc το δούλευα για μία μέρα, αλλάτην μέρα εκείνη μου "πάγωνε" η οθόνη και έκανα restart και όλα εντάξει, την επόμενη μέρα όμως η μόνη διαφορά ήταν ότι αναβάθμισα το bios και τπτ άλλο. Μετά πήγα να δω μια ταινία και σε μια στιγμή "πάγωσε" πάλι του κάνω restart και δεν άνοιγε η οθόνη, έκανα όλα τα παραπάνω και με δικούς μοθ τρόπους αλλά τπτ, τι συμβαίνει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?
Arxagelos Ιανουάριος 12, 2006 #12 Ιανουάριος 12, 2006 Για πρόβλημα θερμοκρασίας το κόβω κοίτα τις θερμοκρασίες στο bios.
fadasma Ιανουάριος 12, 2006 Author #13 Ιανουάριος 12, 2006 δεν είναι πρόβλημα θερμοκρασιών και καταρχάς δεν ανοίγει η οθόνη καθόλου ανοίγει το pc αλλα το πρόβλημα ειναι ότι η οθόνη έχει μείνει με το πορτοκαλί λαμπάκι και δεν γινεται τπτ τι να κάνω? όλα λειτουργούσαν και μια στιγμή όλα "πάγωσαν" και έκλεισε.
JimmyFox Ιανουάριος 12, 2006 #14 Ιανουάριος 12, 2006 Επιμένω στο τροφοδοτικό. Πάρε ένα της προκοπής και δες πως πάει.
Arxagelos Ιανουάριος 12, 2006 #15 Ιανουάριος 12, 2006 Βγάλτα όλα και συναρμολόγησε το από την αρχή με προσοχή…. :031:
fadasma Ιανουάριος 12, 2006 Author #16 Ιανουάριος 12, 2006 ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά και συγνώμη για την ταλαιπωρία, τελικά έκανα το bios clear και όλα μια χαρά τωρα, κλείστε αυτο το θέμα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.