Jump to content

motherboard για επεξεργαστη βοηθεια!!!

KAL_COR

Recommended Posts

εχω εναν σελερον 1,8 πανω σε msi 645 Ε μαχ με σοκετ 478!!!τι να κανω καθοτι δεν εχω και πολλα λεφτα!!να παρω εναν northwood poy exv brei 2,8 533fsb με 100 ευρω?αξιζει ?σημειωτεον εχω μονο 150 ευρω για μια τετοια κινηση!!!αλλιως 8α μπορουσα να παρω μια καρτουλα ισα ισα για να παιζω κανενα παιχνιδακι η ειναι πολυ χλωμο με αυτον τον επεξεργαστη που εχω τωρα?

Εγώ θα σου πρότηνα να πάρεις τον επεξεργαστή γιατί αν πάρεις την gpu θα το μετανίωσης.

Αμα θες να πάρεις gpu με 150 € αν έχεις PCI-e τοτε πάρε αυτήν Nvidia 6600 GT 128 MB

Aμα θες να πάρεις cpu πάρε τον P4 2,8 Ghz

100 E ειναι πολλα για τετοιο ξεπερασμενο cpu

αλλα και ο celeron 1.8 ειναι πολυ αδυναμος, και θα ειναι ο αδυναμος κρικος ακομα κι αν αναβαθμισεις vga (αληθεια τι vga εχεις τωρα?)

εγω θα σου ελεγα να προσπαθησεις να σπρωξεις οτι εχεις εστω και για λιγα Ε και με το συνολο να πας σε μια φτηνη λυση Α64 (εστω τυπου Sempron)

αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο, πιο λογικο μου φαινεται να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων πρωτα (αν υποθεσουμε οτι ειναι κι αυτη πολυ ξεπερασμενη, κι αν κυριως σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια)

αλλα μην τα σκασεις για καινουργια, παρε καμμια μεταχειρισμενη, θα βρεις καλες ευκαιριες

100 E ειναι πολλα για τετοιο ξεπερασμενο cpu

αλλα και ο celeron 1.8 ειναι πολυ αδυναμος, και θα ειναι ο αδυναμος κρικος ακομα κι αν αναβαθμισεις vga (αληθεια τι vga εχεις τωρα?)

εγω θα σου ελεγα να προσπαθησεις να σπρωξεις οτι εχεις εστω και για λιγα Ε και με το συνολο να πας σε μια φτηνη λυση Α64 (εστω τυπου Sempron)

αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο, πιο λογικο μου φαινεται να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων πρωτα (αν υποθεσουμε οτι ειναι κι αυτη πολυ ξεπερασμενη, κι αν κυριως σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια)

αλλα μην τα σκασεις για καινουργια, παρε καμμια μεταχειρισμενη, θα βρεις καλες ευκαιριες

αστα φιλε εχω μια fx5200!! :040: και που να παω σε μια 9600χτ η μια 6600 απλη???και παλι ποση διαφορα θα δω?

η 5200 ειναι μονο για να δουλευει το pc και να δειχνει στην οθονη :003:

οτι και να παρεις θα δεις διαφορα

εγω θα εψαχνα τις αγγελιες για κατι καλο μεταχειρισμενο (αν εχει και εγγυηση τελεια)

παρα να εδινα για καινουργια.

εκτος αν βρεις να πουλησεις αυτα που εχεις πακετο, να συμπληρωσεις και τα 150 που εχεις και να πας σε νεο συστημα

πχ βρισκεις καινουργιο 754 sempron64 απο 70-75Ε , μητρικη 754 απο 50Ε με nf3 -agp, (ή ακομα και 754 nf4 - pci-e !!! αλλα απο 80Ε , ακριβα για 754 )

ή παλι εκμεταλλευσου εδω το γεγονος οτι πολλοι αλλαζουν συχνα συστημα και μπορεις να βρεις κατι καλο μεταχειρισμενο σε 939, σε φτηνη τιμη και με εγγυηση

(να σου πω εγω αυτο θα προσπαθουσα να κανω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.