KAL_COR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 εχω εναν σελερον 1,8 πανω σε msi 645 Ε μαχ με σοκετ 478!!!τι να κανω καθοτι δεν εχω και πολλα λεφτα!!να παρω εναν northwood poy exv brei 2,8 533fsb με 100 ευρω?αξιζει ?σημειωτεον εχω μονο 150 ευρω για μια τετοια κινηση!!!αλλιως 8α μπορουσα να παρω μια καρτουλα ισα ισα για να παιζω κανενα παιχνιδακι η ειναι πολυ χλωμο με αυτον τον επεξεργαστη που εχω τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stroumfaki3 Ιανουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Εγώ θα σου πρότηνα να πάρεις τον επεξεργαστή γιατί αν πάρεις την gpu θα το μετανίωσης. Αμα θες να πάρεις gpu με 150 € αν έχεις PCI-e τοτε πάρε αυτήν Nvidia 6600 GT 128 MB Aμα θες να πάρεις cpu πάρε τον P4 2,8 Ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 100 E ειναι πολλα για τετοιο ξεπερασμενο cpuαλλα και ο celeron 1.8 ειναι πολυ αδυναμος, και θα ειναι ο αδυναμος κρικος ακομα κι αν αναβαθμισεις vga (αληθεια τι vga εχεις τωρα?)εγω θα σου ελεγα να προσπαθησεις να σπρωξεις οτι εχεις εστω και για λιγα Ε και με το συνολο να πας σε μια φτηνη λυση Α64 (εστω τυπου Sempron)αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο, πιο λογικο μου φαινεται να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων πρωτα (αν υποθεσουμε οτι ειναι κι αυτη πολυ ξεπερασμενη, κι αν κυριως σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια)αλλα μην τα σκασεις για καινουργια, παρε καμμια μεταχειρισμενη, θα βρεις καλες ευκαιριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAL_COR Ιανουάριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 100 E ειναι πολλα για τετοιο ξεπερασμενο cpuαλλα και ο celeron 1.8 ειναι πολυ αδυναμος, και θα ειναι ο αδυναμος κρικος ακομα κι αν αναβαθμισεις vga (αληθεια τι vga εχεις τωρα?)εγω θα σου ελεγα να προσπαθησεις να σπρωξεις οτι εχεις εστω και για λιγα Ε και με το συνολο να πας σε μια φτηνη λυση Α64 (εστω τυπου Sempron)αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο, πιο λογικο μου φαινεται να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων πρωτα (αν υποθεσουμε οτι ειναι κι αυτη πολυ ξεπερασμενη, κι αν κυριως σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια)αλλα μην τα σκασεις για καινουργια, παρε καμμια μεταχειρισμενη, θα βρεις καλες ευκαιριεςαστα φιλε εχω μια fx5200!! :040: και που να παω σε μια 9600χτ η μια 6600 απλη???και παλι ποση διαφορα θα δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 η 5200 ειναι μονο για να δουλευει το pc και να δειχνει στην οθονη :003:οτι και να παρεις θα δεις διαφοραεγω θα εψαχνα τις αγγελιες για κατι καλο μεταχειρισμενο (αν εχει και εγγυηση τελεια)παρα να εδινα για καινουργια.εκτος αν βρεις να πουλησεις αυτα που εχεις πακετο, να συμπληρωσεις και τα 150 που εχεις και να πας σε νεο συστημαπχ βρισκεις καινουργιο 754 sempron64 απο 70-75Ε , μητρικη 754 απο 50Ε με nf3 -agp, (ή ακομα και 754 nf4 - pci-e !!! αλλα απο 80Ε , ακριβα για 754 )ή παλι εκμεταλλευσου εδω το γεγονος οτι πολλοι αλλαζουν συχνα συστημα και μπορεις να βρεις κατι καλο μεταχειρισμενο σε 939, σε φτηνη τιμη και με εγγυηση (να σου πω εγω αυτο θα προσπαθουσα να κανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAL_COR Ιανουάριος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα!!τελικα δεν θα τον παρω τον επεξεργαστη και θα παω σε καρτα!!FLEAMARKET SOU RXOMAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 βεβαια αν βρεις cpu αρκετα φτηνοτερα, αλλαξε την κι αυτην :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.