forthnet Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Ρε παιδιά χρησιμοποιώ το pcdj red 5.3 και όταν πηγαίνω να κάνω ηχογράφηση μου βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος!Έστειλα μήνυμα στη visiosonic αλλά μου είπαν κάτι αρλούμπες οι οποίες και δεν επέφεραν αποτέλεσμα! Μήπως κανένας από εσάς ξέρει να μου πει πώς διορθώνεται? Ευχαριστώ παίδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Προσπάθησε να τρέξεις το πρόγραμμα αμέσως μετά μία επανεκκίνηση.Ακόμα να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στον σκληρό που δουλεύει προσωρινά το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forthnet Ιανουάριος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Μπα.τίποτα δεν έγινε...το ίδιο σφάλμα βγάζει πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Μου φαίνεται σαν conflict με άλλο πρόγραμμα το όποιο δεσμέυει πόρους της κάρτας δικτύου. Έβαλες τίποτα καινούργιο ή άλλαξες κάποια ρύθμισεις στη κάρτα ήχου?Επίσης βρήκα αυτό...Q: I get a "WaveInAddBuffer Cannot perform this operation while media data is playing. Reset the device, or wait until the data has finished playing"A: This is a bug with Windows2000 and does not happen with Windows98 or ME. There are compatibility updates that Microsoft has that will fix this but it is emulating it so don't expect perfection. Go to windows update site and Download Windows 2000 Compatibility Updates, once its install, reboot, now right click on PCDJ icon, there is going to be a new Menu called Compatibility, click it, now tell it to run PCDJ in win 98 mode, you can now record. WindowsXP also has this built-in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forthnet Ιανουάριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Όντως αυτό ήταν greek.Ευχαριστώ!Τώρα ηχογραφώ αλλά το αρχείο που δημιουργείται δεν έχει ήχο!!Ξέρει κανείς να μου πει πώς να το ρυθμίσω για να μπορώ να ηχογραφώ σωστά?Έχω μία μόνο κάρτα ήχου, την sound blaster x-fi platinum και η onboard είναι απενεργοποιημένη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Μάρτιος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 στην εκδοση 7.2 με το που παω να τρεξω την εφαρμογη για πρωτη φορα μου βγαζει το εξης μηνυμα:error code:00000003 κ δεν τρεχει.γνωριζει κανεις τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Μάρτιος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 βασικα κατι πρεπει να παιζει με το pc μου κ τα pcdj γτ μολις δοκιμασα κ την εκδοση fx κ παρουσιαζει το ιδιο προβλημα με την red.error code:00000003 καμια ιδεα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 βασικα κατι πρεπει να παιζει με το pc μου κ τα pcdj γτ μολις δοκιμασα κ την εκδοση fx κ παρουσιαζει το ιδιο προβλημα με την red.error code:00000003 καμια ιδεα κανεις?Το έχεις σπασμένο ή αγορασμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_t Μάρτιος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 προφανώς το εχει σπασμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Παρακαλώ θα ήθελα να επισημάνω να προσέχετε πολύ το περιεχόμενο των Post που κάνετε και να είναι πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Παρακαλώ θα ήθελα να επισημάνω να προσέχετε πολύ το περιεχόμενο των Post που κάνετε και να είναι πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.Ευχαριστώ Άλλού ήθελα να το παω maddoctor... Άμα ήτανε σπασμένο δυστηχώς δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 ... Άμα ήτανε σπασμένο δυστηχώς δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε... Σωστή η παρατήρησή σου.... :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Μάρτιος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 δεν ειναι σπασμενο...ειναι δοκιμαστικη εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.