SLKVP Ιανουάριος 13, 2006 #21 Ιανουάριος 13, 2006 Ρίχτε μια ματιά και στην ΓΡΑΜΜΗ. Κι εκεί είχανε...10x300 MAX POST ή Stable ?Αν Stable κατάφερε 24Ω Prime95? (Blend & MAX FFT)
aGka8lz1442169129 Ιανουάριος 13, 2006 #22 Ιανουάριος 13, 2006 3700+ ειδα στο e-shop........to θεμα είναι οχι που εχει αλλα που εχει ιδιο στπινγκ με του φίλου μας!Μεγιες!
kbilly13 Ιανουάριος 13, 2006 Author #23 Ιανουάριος 13, 2006 10x300 MAX POST ή Stable ?Αν Stable κατάφερε 24Ω Prime95? (Blend & MAX FFT)Μax post? Oχι βέβαια, μάλλον δεν κοίταξες τα αρχικά postsστα 10*300 είναι stable (spi 32m, 3d looping, memtest, S&M, gaming, επεξεργασία εικόνας-ήχου-βίντεο, και γενικά σε καθημερινή χρήση δεν έχω φάει ακόμα κόλλημα)Το prime το χρησιμοποιω για δω καμμιά temp, αλλά από τη στιγμή που το S&M δείχνει ακόμα μεγαλύτερες (Prime>39, S&M>43) δεν έχει νόημα η χρήση του - δεν το θεωρώ αξιόπιστο - δεν μπορεί σε όλα τα άλλα να είναι σταθερότατο, και το Prime να βγάζει error, και δεν με νοιάζει κιόλας, και καλό θα είναι να συνεχιστεί σε άλλο thread αυτό το θέμαΓιατί σε εμένα όμως αυτή η ερώτηση για 24ωρο prime?! Εχεις δει πολλούς να το ποστάρουν?Μου είναι σταθερό και αυτό έχει σημασίαΟ επεξεργαστής παιδιά αγοράστηκε από το Πλαίσιο, δεν ξέρω αν έχει άλλους, και είναι θέμα τύχης - οι περισσότεροι πάνε 2700-2800 με αέρα - ήμουνα πολύ τυχερός αυτή τη φορά
firefox Φεβρουάριος 4, 2006 #25 Φεβρουάριος 4, 2006 ένα KAB3E stepping τι παίζει με αυτό το έχει δοκιμάσει κανένας?
slaught Φεβρουάριος 4, 2006 #26 Φεβρουάριος 4, 2006 Φιλε kbilly χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον πρεπει να παρεις πολυ σοβαρα το prime!!! Προς θεου δεν λεω να κατσεις 24 ωρες χωρις μηχανιμα για το primme αλλα βαλτο κανενα 10ωρο!!! Ο planetman αν θυμαμαι καλα μου ελεγε οτι δεν ηταν primme stable και οντως μετα απο μερικες ωρες gamming τον πεταγε στα win!!!To primme ειναι το καλυτερο stability tester μετα απο αυτο του δικου μας darthmoul φυσικα!!!!Μην το αγνοεις τελειος ομως.
schumifer Φεβρουάριος 4, 2006 #27 Φεβρουάριος 4, 2006 To πράιμ είναι παιχνίδι για μικρά παιδιά μπροστά στο snm fpu test αλλά τέσπα μην του τα θυμίζεις τώρα του Βασίλη... Πάνε τα μεγαλεία!!!λολ
MADKiller7 Φεβρουάριος 4, 2006 #28 Φεβρουάριος 4, 2006 To πράιμ είναι παιχνίδι για μικρά παιδιά μπροστά στο snm fpu testΝα πω τι καταλαβα εγω τοσο καιρο με ολα τα προγραμματα σταθεροτητας,οτι αμα το συστημα σου ειναι σταθερο σε οτι χρηση και να του κανεις,βρασε τα τεστ σταθεροτητας η αλλιως λαβε τα υποψιν λιγο μαζι με την γενικη λειτουργια του συστηματος.Ποσες φορες που δοκιμαζα Bios στην Lanparty η την Delta-L,ενω ξερω μεχρι που (MHz) και με ποσο ρευμα ειναι σταθερος ο barton,αλλες εκδοσεις μου εδιναν σφαλμα στο prime+s&m (μετα απο 3ωρο συνηθως ενω ηταν βραχος το συστημα σε οτιδηποτε του εκανα-ετρεχα),και με αλλες εκδοσεις ηταν μια χαρα sτο prime+s&m αλλα ηταν ασταθες το PC στα παιχνιδια.Το ιδιο εχω τυχει και με το Memtest86,να μην βγαζει πουθενα σφαλμα σε 2*512UTT και να τρωει restart και κολληματα σε μερικα παιχνιδια,με το που εβαλα τις παλιες πανω 2*512 του κιλου Kingston (η μια αλλαγμενα μερικα SMD και επισκευασμενη),βγαζει συνολικα 2 μονο σφαλματα στο Memtest test3 οσες ωρες και να τρεξει αλλα το PC ειναι βραχος οπουδηποτε.
kbilly13 Φεβρουάριος 4, 2006 Author #29 Φεβρουάριος 4, 2006 για την ιστορία είχα βγάλει τρίωρο prime (priority 10) στα 2950 - στα 3giga ΜΟΝΟ στο prime δεν ήταν σταθερό! Κατά τα άλλα δεν μου είχε κολλήσει ποτέ και πουθενά το prime δεν είναι πανάκεια - ούτε το s&m από μόνα τους... Έχω βγάλει prime (6 ώρες), s&m, memtest, 32m, AΛΛΑ δεν έβγαζε looping 3dmark2001 πάνω από μισή ώρα και καμμιά φορά κόλλαγε το COD2! (που αποδεικνύεται ευαίσθητο σε cpu, μνήμες) Από την άλλη, με άλλο setup, μπορεί να μην είχα pime και s&m, αλλά ήταν απολύτως σταθερό σε 3d looping και gaming! άντε βγάλε άκρη! άρα ο όρος "σταθερότητα" είναι υποκειμενικός και φαίνεται στην πράξη, και δεν μπορεί να αποδειχτεί εύκολα...
Indiana Φεβρουάριος 4, 2006 #30 Φεβρουάριος 4, 2006 έτσι όπως τα λες είναι kbilly, εγώ σταθερότητα λέω όταν βγάζω 2 συνεχόμενα 2*32μ και 3dmark.....το prime δεν παίζει όλες τισ φορές σωστά.και το s&m είναι τόσο βαρύ, που δεν πρόκειται καμιά εφαρμογή να θέλει τόσο πολύ fpu...άσε που ταλαιπωρεί την cpu...
kbilly13 Φεβρουάριος 4, 2006 Author #31 Φεβρουάριος 4, 2006 και εγώ αυτό έχω συμπεράνει2 απανωτά 32m, 1 ώρα 3dm01 looping, windows memtest 1 ώρα, και gaming... αν δεν κολλήσει με αυτά τότε το σύστημα είναι ΟΚ - έτσι λέει η εμπειρία μου ως τώρα - και πάλι υποκειμενικό είναι, σε άλλο σύστημα ή σε άλλον χρήστη μπορεί να μην αρκούν αυτά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.