Jump to content

Lineage 2 Servers

Samael

Παιζω στον....  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

BnB, από το 1 έως το 10 του δίνω 7,5. Lagάρει που και που, αλλά σε καμία περίπτωση όπως lagaρε του noob. Ξέρω πως εχτές έγινε αναβάθμιση στον noob, αλλά τώρα που είμαστε 22 lvl ξαναπερνάς τα ίδια; Δεν τα ξαναπερνάς.

BNB επειδή κόλαγε ο noob, lol....

Όχι ότι ο bnb είναι άψογος αλλά μία βδομάδα που ασχολούμε, τα πάει καλύτερα από αυτόν του noob.

Δωρεάν είναι και οι 2 βέβαια, οπότε μην κλαιγόμαστε :hehe:

Ξεχασα να πω οτι οποιος επιλεγει Αλλο server καλο θα ηταν να τον αναφερει :)

Aυτο που λες Αριστο δε το ξερω αλλα να φανταστω οτι κ στα 2 server παιζεις με το ιδιο παιχνιδι εε?Δε χρειαζετε να κατεβασω κανενα Lineage 2 Bnb πχ??

οχι τπτ αλλο αλλα 2 μερες κατεβενει το αλλο απο noob...

Τελικα στο noob εχει τελειωσει η 'αναβαθμιση' [χθες το βραδυ] . Δεν εχω μπει να δω τη διαφορα αλλα στο forum στο noobwars διαβασα αναμεικτα σχολια [τα περισσοτερα θετικα αλλα υπηρχαν και καποιοι που δεν ειδαν διαφορα ]

Αρχική απάντηση από Samael

Aυτο που λες Αριστο δε το ξερω αλλα να φανταστω οτι κ στα 2 server παιζεις με το ιδιο παιχνιδι εε?Δε χρειαζετε να κατεβασω κανενα Lineage 2 Bnb πχ??

Δε χρειαζεται να το ξανακατεβασεις .

Αρχική απάντηση από Samael

Όχι, απλά στον bnb υπάρχει ένα αντίστοιχο update που κάνεις αντικατάσταση στα αρχεία της εγκατάστασης.

Lineage2 BnB

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:27]

Μην δίνεις σημασία, δική μου είναι για να δω το αποτέλεσμα.

Τώρα είδα τα ξένα δίπλα

Αρχική απάντηση από cherryman

Όχι, απλά στον bnb υπάρχει ένα αντίστοιχο update που κάνεις αντικατάσταση στα αρχεία της εγκατάστασης.

Lineage2 BnB

Νομίζω ότι μόνο το αρχείο *.ini αρκεί. Θα στείλω στον Samael το δικό μου και αν παίξει θα το ανεβάσουμε.. μην κατεβάζουν τσάμπα patches.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Μην δίνεις σημασία, δική μου είναι για να δω το αποτέλεσμα.

Τώρα είδα τα ξένα δίπλα

Αχ αυτά τα έρμα τα ξένα.

Αρχική απάντηση από RootX

Νομίζω ότι μόνο το αρχείο *.ini αρκεί. Θα στείλω στον Samael το δικό μου και αν παίξει θα το ανεβάσουμε.. μην κατεβάζουν τσάμπα patches.

Ε δεν είναι και σημαντικού μεγέθους το patch.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.