tester21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 που μπορω να βρω τους original drivers για audigy 2?δεν θελω τα updates αυτα τα εχω ολα!!!θελω τους αρχικους drivers της εγκαταστασης γιατι δεν βρισκω το cd!!!! :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Ιανουάριος 11, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 το irq της καρτας ηχου μου ειναι ιδιο με το irq του serial ata controller.μαλλον γιαυτο εχω τους ενοχλητικους θορυβους οταν φορτωνει κατι απο τον σκληρο.ξερει κανεις πως μπορω ν αλλαξω το irq της καρτας ηχου μου χωρις ομως να της αλλαξω θεση??? :027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimGR1442169135 Ιανουάριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 στο ΒIOS δεν εxeiς options για να τα αλλάξεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Ιανουάριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 που , πως το λεει? δεν το βρισκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimGR1442169135 Ιανουάριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 ψάξε κάπου θα τα έχει . Εμενα το ASUS P4T533-C που είναι και 5αιτίας motherboard τα έχει να τα αλλάξω.γιατί δεν αλλάζεις θέση την κάρτα όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Ιανουάριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Η SB καλό ειναι να μπαινει στο PCI 3 και κάτω. Απο το BIOS δοσε IRQ 3 αντι για auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
HikariNoRevan Ιανουάριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 που μπορω να βρω τους original drivers για audigy 2?δεν θελω τα updates αυτα τα εχω ολα!!!θελω τους αρχικους drivers της εγκαταστασης γιατι δεν βρισκω το cd!!!! :006:Άν θες μόνο τα .inf, έχω το αρχικό cd και μπορώ να στα στείλω μέσω msn ή mail ή ακόμα και να σου κοπιάρω το cd και να στο στείλω με ταχυδρομείο η οτιδήποτε :027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιανουάριος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Και κάτι σχετικό.. είναι απαράδεκτη η creative που δεν δίνει στους χρήστες που πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά τους οδηγούς παρά μόνο τα updates... κοινώς αν χάσεις το cd την έκατσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Ιανουάριος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 αν εχει κανεις την συγκεκριμενη μητρικη, ας μου πει που δινω τιμες στα κ@λο irq γιατι δεν τα βρισκω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Και κάτι σχετικό.. είναι απαράδεκτη η creative που δεν δίνει στους χρήστες που πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά τους οδηγούς παρά μόνο τα updates... κοινώς αν χάσεις το cd την έκατσες.οχι ιδιαιτερα.οσες καρτες αγορασα απο την creative ειχαν και εχουν δισκακι με οσο το δυνατον νεους οδηγους.μεχρι προσφατα που αγορασα μια audigy σε συσκευασια bulkειχε κανονικα οδηγους.επισης αν χασεις το δισκακι μπαινεις εδω -->http://gr.europe.creative.com/shop/category.asp?cate=7και το παιρνεις.βεβαια θα μου πεις θα δωσω 10 ευρω για ενα δισκακι?προσωπικα ναι θα τα εδινα αν εκανα την δουλεια μου.τοσα και τοσα δινουμε καθημερινα 10 ευρω για να μας λυσει τα χεριαδεν νομιζω να ειναι πολλα.συγνωμη για το μεγαλο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.