icy20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Λοιπον.Εχω την audigy2 ZS που ως γνωστον εχει βυσμα digital out (minijack).Θελω ομως να παρω ηχο απο αυτο και να το δωσω σε ενισχυτη (των ηχειων μου) που παιρνει digital coaxial η digital optical...ΔΕΝ βρισκω ομως πουθενα τετοιο καλωδιο η ανταπτορα...Αν βρω ανταπτορα φοβαμαι οτι θα εχω απωλειες...Πειτε τη γνωμη σας παρακαλω.Ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Ιανουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 δες εδώ www.openmind.gr για τέτοιο καλώδιο δεν θα έχεις απώλειες μην φοβάσαι το ψηφιακό σήμα... optical δεν υπάρχει "ανταπτορας" (toyl όπως τον εννοείς..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Βρηκα ακρη με ενα απλο καλωδιο minijack σε minijack και minijack to rca ανταπτορα.Το προβλημα που εχω ομως ειναι το εξης:Οταν κανει αναπαραγωγη dvd απο το δισκο ολα κανονικα.Οταν κανει απο καποιο dvd-rom ομως δεν παιζει καν ηχο!Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Οταν κανει απο καποιο dvd-rom ομως δεν παιζει καν ηχο!Any ideas? Just one! Enable digital audio! Αλλώς χρειάζεσαι καλώδιο από το DVD σε κάποιο audio in της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 22, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Τελικα παιζει.Τη μια φορα που δοκιμασα δεν επαιζε και την επομενη επαιζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.