Jump to content

Θηκη για gadgets

ktm640

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει κάποια θήκη για gadgets που να χωράει πολλά όμως μέσα? Είχα σκεφτεί κάτι σε felizol η κάποιο μαλακό υλικό σαν σφουγγάρι. Και να το έκοβα στις διαστάσεις του κάθε gadget και να το έβαζα μέσα. Δηλαδή ένα μεγάλο σφουγγάρι με τρύπες για τις συσκευές.

Και από έξω μια θήκη σκληρή από μέταλλο η κάποιο σκληρό πλαστικό.

Έχετε κατά νου κάτι?

Ευχάριστο και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SLN : 10-01-2006 στις 15:25. Αιτία: greeglish

χαχαχαχαχαχαχα... καλό .

Τέσπα , στο προκείμενο... Γιατι ακριβώς θές θήκη? Να είναι πχ στο γραφείο σου? Να το κουβαλάς στον ώμο?Μέσα στο συσρτάρι? Τι ακριβώς?

Αυτό που είπες είναι καλό σαν ιδέα και μπορεί να συνδιαστεί με κάποια κουτιά ανάλογα με το τις...Πχ έχει πολύ ωραίες μεταλικές βαλίτσες που χρησιμοποιούν πολλοί ηλεκτρολόγοι ή άλλοι τεχνικοί για τα εργαλεία τους.

Αν είναι προτιμότερο το υλικό στυλ "σφουγγάρι" από το φελιζόλ, στην θέση σου θα κοίταζα σε κανένα επιπλοποιό. Πρέπει στην κατασκευή μαξιλαριών για καναπέδες π.χ., να χρησιμοποιούν και κάτι στυλ σφουγγαριού ή αφρολέξ.

Ενναλακτικά φελιζόλ μάλλον θα βρεις σε μαγαζί με υλικά μονώσεων/οικοδομικά υλικά.

Για εξωτερική σκληρή θήκη θα πρέπει να φτιάξεις κάτι επί παραγγελία μάλλον.

Εγώ δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς θήκη θέλεις, αλλά αν θέλεις για μεταφορά και προστασία μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε καταστήματα με φωτογραφικά για θήκες/τσάντες μεταφοράς φωτογραφικών μηχανών.

Καλημερα. Το προβλημα τελικα με τα Ελληνικα το εχει το pc. Γραφω απο ενα μακ τωρα, παλι καλα.

Βασικα την θηκη την θελω για τιποτα εκδρομες ή μερικες φορες που βγαινω εκτος αθηνων και θελω να εχω μαζι και την φωτογραφικη και το psp και καποια αλλα gadget που εχω αλλα να μην ειναι το καθενα στην θηκη του με τα καλωδια χυμα και γενικα ενας χαμος.

Και σκεφτηκα αυτο το κολπο ωστε να ειναι ολα μαζι στις τρυπες του αφρολεξ και απο κατω αν εχει κατι σαν διπλο πατο το βαλιτσακι να βαζω τα καλωδια.

Πηγα καπου προσφατα και τα ειχα τυλιξει με πετσετες τα καλωδια χυμα και γενικα μεσα στην τσαντα γινοταν χαμος. Αυτο θελω ανα αποφυγω. Επισης να πω οτι τα σκεφτομαι αυτα γιατι εχω μηχανη και δεν θελω να τα σπασω με τους κραδασμουε και λοιπα.

Νομίζω οτι σε φωτογραφικές τσάντες θα βρεις αυτό που ψάχνεις.. αλλά θα είναι λίγο τσιμπιμένα :(

http://www.pixmania.com/gr/gr/22/xx/xx/3/1/criteresn.html

Για παράδειγμα.. έχει τρεις σελίδες με τσάντες/θήκες.. και τελικά έχει αρκετές σε καλή τιμή... αλλά μάλλον θα πρέπει να κουβαλήσεις όλα τα μπιχλιμπίδια σου και να πας σε ένα μαγαζί με φωτογραφικά είδη να δοκιμάσεις τι θα σε βολέψει

Μαλλον αυτο πρεπει να κανω να παρω τα μπιχλιμπιδια και να παω εκει.

Σκεφτηκα και το αλλο. `Να παω να παρω μια μεταλλικη τσαντα και να βγαλω οτι εχει μεσα, να ξηλωθει και να παω να παρω ενα αφρολεξ απο καπου (δεν ξερω) και εκει να κοψω τρυπες και να μπουν.

Ευχαριστω παιδια. Αν κατσει και φτιαξω κατι καλο θα στειλω και φωτο, γιατι ξερω οτι πολλοι απο σας εχετε απειρα μπιχλιμπιδια που θελουν την απαραιτητη προσοχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.