Jump to content

Ληστεία μετά φόνου... Coolermaster Stacker 830@hacshop.gr

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To hacshop έφερε το εν λόγω κουτί στην... φιλική τιμή των 300e!!!!

Σαν πολλά δεν είναι ρε παιδιά? Χώρια που και σχεδιαστικά υπάρχουν άλλα καλύτερα και στα μισά λεφτά! Ακόμα και το παλιό stacker, καλύτερο μου φαίνεται.

Ελλάδα, δεν το χω δει ακόμα αλλού. Το Multirama λέει πως θα το χει μέσα στο μήνα. Πάντως το hac έχει... παράδοση να φέρνει πράγμα πρώτο, αλλά σε τσιμπημένες τιμές.. και μετά όταν έρθει αλλού, το βρίσκεις πιο χαμηλά.

270e το έχει στο caseking.de . Τώρα τριθέ μπορεί να μην είναι αμελητέα διαφορα αλλα δεν είναι και ιδιαιτερα τσιμπημένη διαφορα.

Σε σχέση με το παλαιό stacker είναι πιο όμορφο. Τώρα για απόδοση δεν μπορώ να πω. Πάντως το panel για τους 12αρίδες ανεμιστήρες είναι πολύ καλο καθώς και δυνατότητα χρήσης του με btx μητρικές (ιδιαιτερα τα παράθυρα και στις 2 πλευρές). Οι οπαδοί της "ουδροψιξις" θα στενοχωρηθούν λίγο καθώς το ψυγείο πλέον δε χωράει στον πάτο του κουτιού.

Τα 300e πάντως μου φαίνονται παρα μα παρα πολλά για το κουτί.

Κι εγω θεωρω οτι είναι υπερβολικά πολλά τα λεφτά...

Δηλαδή με τα ίδια παίρνεις 2 armor ή σχεδόν 2 παλιά stacker....

Εγώ πιστεύω οτι αν ήταν να δώσω τόσα χρήματα υπάρχουν και πολύ ωραιότερα κουτιά, βλέπε LianLi

Tο νέο Στάκερ ανέβηκε κατηγορία για να παίξει απέναντι στο V2000 αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να το συναγωνιστεί.

Tο νέο Στάκερ ανέβηκε κατηγορία για να παίξει απέναντι στο V2000 αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να το συναγωνιστεί.

Για μενα ειναι σιγουρα πιο λειτουργικο απο το V2000, αλλα για 300 ευρω να το χαιρεται...

Βεβαια οταν δινεις 200-220 για το στακερ 4-5 μηνες μετα την κυκλοφορια του, μπορεις καλλιστα να πεις οτι δεν ειναι μεγαλη αποσταση τα 300. Αλλα σιγουρα το κουτι δεν αναβαθμιζεται.... Τα εσκασες, το πηρες, τελειωσε. Κατσε στα αυγα σου , μεχρι να αρχιζει να σκουριαζει η λαμαρινα του κουτιου σου. Μεταξυ v2000+830 πας για 830 και το συζηταμε απο αποψη αισθητικης. Μεταξυ ομως 270(830) και 150 (stacker απλο) πας, φουλ και τα 150!!!

Να σας πο μου φαινεται ωραιο το καινουργιο stacker αλλα πολλα τα ευρω οποτε τσιμπας το "παλιο" πετας και και μια υδροψυξαρα απο τις καλες εισαι στα ιδια μπορει και λιγοτερα λεφτα και μαμας!!!!

ΥΓ φαινεται πιο ωραιο ομως!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.