johnnymous Ιανουάριος 21, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αμα είναι έτσι τοτε και εγώ μέσα για την DR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 21, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 για τυχον αποριες με τα μοντελα κατεβάστε το manual απο το site της DFI που τα λέει αναλυτικα για ολα τα μοντελα...εγω ελεγα να πάρω τελος Φεβρουαρίου αρχες Μαρτιου μετα την εξεταστικη .. ..Τι τιμη θα εχει τοτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 21, 2005 Author #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRingsεγω ελεγα να πάρω τελος Φεβρουαρίου αρχες Μαρτιου μετα την εξεταστικη .. ..Τι τιμη θα εχει τοτε ? κάτσε μία στιγμή να δω....γμτ, where is my crystal ball? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 21, 2005 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 ΟμμμμμμομμμμμμμμμμΑρχές Μαρτίου θα κοστίζει περίπου 30% παραπάνω. Θα ισχύσει το ίδιο όπως με τους Winchester. Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Όσο η ζήτηση θα είναι μεγάλη οι τιμές θα ανεβαίνουν, οπότε δεν έχει νόημα η αναμονή για τόσο μικρό διάστημα. Αν ήταν μετά 6 μήνες αλλάζει η ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 21, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από ison Βαλτε και μενα για ultra τελικα.Το πολυ πολυ να την παρω και να την δανεισω σε κανενα απο εδω μεσα για να δουμε πως παει μεχρι να παρω και τα υπολοιπα.Ουπς τωρα ειδα οτι ειμαι μεσα ε μα και εσι ρε φανη βαλε της κατα σειρα:Π:flower: Αν δεν κανω λαθος, τα ειχα βαλει με σειρα ποσταρισματος...νομιζω!!Ειδες ομως δεν σε ξεχασα!! χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιανουάριος 21, 2005 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Ομμμμμμομμμμμμμμμμ Αρχές Μαρτίου θα κοστίζει περίπου 30% παραπάνω. Θα ισχύσει το ίδιο όπως με τους Winchester. Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Όσο η ζήτηση θα είναι μεγάλη οι τιμές θα ανεβαίνουν, οπότε δεν έχει νόημα η αναμονή για τόσο μικρό διάστημα. Αν ήταν μετά 6 μήνες αλλάζει η ιστορία. Και εγω που νομιζα οτι επειδη δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη ακομα προσφορα, η ζητηση ειναι μεγαλυτερη και ως εκ τουτου και η τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 21, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Προσφορά υπάρχει. Ζήτηση ακόμα μεγαλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:27] τα ανήλικα θα έχουν ειδική ''παιδική'' τιμή (κάτι σαν παιδικό εισιτήριο που λένε) εγω σαν φοιτητης θα ηθελα το 50% εκπτωση που αντιστοιχει στην περιπτωση μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 21, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Παιδια μετα απο ενα μινι συμβουλιο που εγινε και γω Ulltra θα παρω και οχι SLI. Παρακαλω να αλλαξει η κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 21, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 παιδια την δικια μου καντε την ακομα μια. δηλαδη συνολο 2 ιδιες ultra οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 21, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Ενας απο τους λογους που επιλεγω Ultra. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 21, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 αντε μπραβο να βλεπω τις ultra να ανεβαινουνε.ανυπομονω να την παρωΛοιπον να σας πω και το συστηματακι που θα στησω.Αγορασμενα μεχρι στιγμης:Thermaltake V1000 A blackCreative audigy 2 platinum proCreative 7.1 T7700 speakersCreative decoder DDTS-100Eizo T766 19" crtLogitech mx510 mouse(απλα κορυφη για games)Περιμενω συντομα:Dfi ultra nf4 (Mε το Α3 revision nf4 μην ξεχνιομαστε)Οcz powerstream 600Watt eu editionΜεχρι το Πασχα:Athlon 64 3500+ ή 3800+ (αναλογα το χρημα που θα παιζει)2 χ maxtor 250 gb 16mb buffer NCQ diamondmax 10MSI ati x850xt peΜνημες δεν εχω καταλήξει ακομα θα δω πως πανε με το mobo απο αλλουςThermalirght xp 120 (φανταζομαι οτι θα μπαινει στην dfi...ελπιζω δλδ)Plextor dvd px 116a blackPlextor dvdr dlΠως το βλεπετε?Για watercooling θα ψαχτο στο μελλον.Προς το παρον καλα ειμαι.με τον 3500 υπαρχει περιπτωση να πιασω επιδοσεις 4000?αν μου κατσει καλος?Καμια προταση ευπροσδεκτη.Κυριως οσν αναφορα τους δισκου σκεφτομαι και ραπτορες αλλα με χαλαει η μικρη χωρητικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 21, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Καλο ειναι..προβέπω πολλα battles γιατι ετοιμαζω και γω κατι καλο... Ρε παιδια δεν ξερω τι να κανω,να ακυρωσω την παραγγελια απο overclockers ή οχι...γμτ.θελω να ερθει γρηγορα κυριως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 21, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:02] Ενας απο τους λογους που επιλεγω Ultra.http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx και τι να λέει???Την χρησιμοποιήσεις και χωρίς το Sli και όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιανουάριος 21, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Μέσα και εγώ για μια LP UT NF4 ULTRA-D - 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2005 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 αλλαξα γνωμη..............δεν εχω σκοπο να ασχοληθω με το SLI.............αρα LP UT NF4 ULTRA-D και για μενασυριε ξες που παει η 1η ετσι.........????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 22, 2005 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 πωωωωωωω εφαγα φρικη ... στο DIMM1 του DFI υπαρχουν κατι πυκνωτες που μαλον μου χαλανε τα σχεδια για ψυκτρες σε Dual Channel double sided DIMMS ... :( ... κομματια να γινει ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Ιανουάριος 22, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 λοιπον .... 1* DFI LanParty UT NF4 Ultra-D 128 ευρω και για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αντε παιδια παρακαλουμε να προσωρησει η παραγγελια για τις Ultra!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus6819 Ιανουάριος 22, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [20-01-2005 12:36] Κατόπιν ενημέρωσης του big FrootX boss , ανοίγω αυτό το thread με σκοπό να ενημερώσω για την δυνατότητα ομαδικής αγοράς DFI NF4. Να διευκρινίσω καταρχήν ότι δεν αναφέρομαι σε εισαγωγή αλλά για αγορά από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να κανονίσει εισαγωγή εφόσον υπάρχει σχετική ζήτηση (καθώς με τα τρέχοντα δεδομένα δεν έχει κανονίσει κάτι ακόμα). Από μία πρώτη επαφή, τα προκαταρκτικά δεδομένα έχουν ως εξής: Τιμές (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) LP UT NF4 SLI-D - 169 LP NF4 SLI-DR - 185 LP UT NF4 ULTRA-D - 128 Διαθεσιμότητα ~2 εβδομάδες (εφόσον επιβεβαιωθεί και διαθεσιμότητα ανά μοντέλο από την DFI) Εγγύηση 2 χρόνια ’ντε να δούμε πόσοι μαζευόμαστε για να φανεί αν είναι εφικτός ο στόχος (μία πρώτη εκτίμηση για την ελάχιστη δυνατή παραγγελία είναι περίπου 10 κομμάτια) EDIT : Προς αποφυγή πλήθους ερωταπαντήσεων, να διευκρινίσω ότι δεν έχω τσεκάρει καθόλου τι παίζει εξωτερικό και εάν οι τιμές είναι καλές ή όχι. Είναι απλώς αυτές που μπορούμε να έχουμε τώρα από Ελλάδα και οι οποίες πιθανόν πέσουν ανάλογα με την συνολική παραγγελία. Η DFI ευρώπης θα έχει τις μητρικές μετά τις 28 Ιανουαρίου. Για τιμές μπορώ να σας πώ σε λίγες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.