aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #601 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από taurus6819 Multirama Στουρναρη Πρίν λίγο εκεί είμουν!!!!!!!!!!!!!!:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman1416003173 Φεβρουάριος 8, 2005 #602 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Πολύ καλά πάνε..... Δηλαδή πόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #603 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Kαλά ρε taurus6819 έλεος έχετε το τούμανο εκει έξω και απλά έχετε και δείχνει το screensaver των χp? Βάλτε ενα clockgen εκει πέρα και ανεβάστε λίγο να φένετε βάλτε να τρέχει ένα τόστ και κανά pi με cpu-z αναμένο.... τη n00biki αντιμετόπιση της dfi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 8, 2005 #604 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Μια ερώτηση επειδή μπερδεύτικα λίγο με όσα διαβάζω στο ΧS.Αν δεν θέλω να δουλέψω SLI και θέλω να χρησιμοποιήσω την 3,3 γραμμή τουPSU για τις μνήμες, να βάλω και τα δύο molex (το molexάκι για floppy και το μεγάλο για hdd) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 8, 2005 #605 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 από ότι διάβασα και γω σε xs και dfi χρειάζονται μόνο σε SLI( το HD και flopy molex) . κάποιοι που είχαν προβλήματα με μνήμες δεν είδαν διαφορά όταν τα συνέδεσαν.αν ξέρει κανείς από ηλεκτρονικά αν μπορεί να να πει τη γνώμη του για το παρακάτω, σκεφτόμουν για καμία μόντα με το 20πινο. συγκεκριμένα για τα υπόλοιπα pins να τα τραβήξω από άλλη γραμμή του τροφοδοτικού από κανένα molex. είναι μία 5V, 12V, 3.3V και γείωση. σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το molex με παλιό 20πινο κόβοντας και κρατώντας το κομμάτι που αντιστοιχεί στα 4 εξτρα πινς. το πρόβλημα είναι που θα βρεθεί η έξτρα 3,3V και αν είναι γενικά καλύτερο. το τροφοδοτικό είναι antec tp 480 και εκτός εγγύησης πλέον οπότε δεν πειράζει να το αλλάξω λίγο:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 8, 2005 #606 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αν το τροφοδοτικό έχει το παλιότερο molex που δίνει +3.3 και +5 μπορείς να πάρεις από εκεί. Έχει δύο γραμμές +3.3, η μια είναι η standby. Θα πάρεις από την άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 8, 2005 #607 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 chroma δεν το έχω υπόψη μου αυτό για παλιά Molex. είχα την εντύπωση ότι βγάζουν όλα και τα floppy +5, +12 G, G . έχει βέβαια μία AUX που δεν γνωρίζω καν σε τι χρησιμεύει. από την άλλη οι SATA νομίζω θέλουν και 3,3V , o αντάπτορας HDD molex -> Sata πως βγάζει τα 3,3V??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 8, 2005 #608 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Aπόσο ξέρω δεν βγάζουν όλοι οι ανταπτορες για sata 3.3.Για παράδειγμα το Tagan μου έχει 4 καλωδιάκια για τους sata (5,GND,GND,12). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 8, 2005 #609 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 παρτε και μια γευση απο την ultra-d Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 8, 2005 #610 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 mike μπήκες στο club; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 8, 2005 #611 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 θα με παιδέψει λίγο το σόκετ με το πρόμι αλλά χαλάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #612 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από eleven παρτε και μια γευση απο την ultra-d Μα καλα...ολοι την "πηραν" πια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 8, 2005 Author #613 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Μα καλα...ολοι την "πηραν" πια??? τι λες τώρα: Αρχική απάντηση από Voudas θα με παιδέψει λίγο το σόκετ με το πρόμι αλλά χαλάλι... ΦΑΝ-Τ-ΑΡΕ ΠΟΥ ΠΑΣ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 8, 2005 #614 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από chroma mike μπήκες στο club; Eμ μετα απο αυτα που μου ειπατε χθες ...................Βασικα την πηρα απο τον Unseen για δοκιμη με τις ΒΗ-5 Αν παιξει οπως μου ειπατε και αυτη τοτε δεν θα αργησω και γω να περασω την αλλη πλευρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #615 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 LOL! 1η φορα παντως στα χρονικα γινετε τετοια υστερια για H/W! Πολυ κελεπουρι αυτη η Dfi ρε παιδακι μου.....να ξερα ετσι να εκαναμε καμια εισαγωγη με τον Spc 50-100 κοματια κ να χεζομασταν στο ταλαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 8, 2005 #616 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Παιδιά την πήρα και εγώ και είναι κούκλατο site της dfi έχει πέσει και χρειάζομαι τα λαστ βιος , το έχει κανένας να το ανεβάσει? please Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #617 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 doctor και hipro5 ... οι τελευταιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 #618 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Σημερα το πρωί παρεβε και την DFI utra-D και ο φίλος Borg . για να δούμε .. μας παίδεψε λιγο στο βίδομα γιατι εκανε κατι κυματισμούς .. ο καινούριος του 939 3200+ κάποιοου του έπεσε καταλάθος κατω . και ,,,, στραβωσαν καμια 10αρια pinακια .:whistle2: :whistling :whistle2: τελικα μετα απο πολυ ώρα κούρασης μπορέσαμε να τα διορθόσουμε... :clap: seramique έτοιμο το σύστημα , η μητρική ειναι αστέρι!!!!!! :banging: αρχίζει το format , , Live επικοινωνία με τον ξάδερφο Samael . .. . ολοκληρομένο το σύστημα. . με γεια φιλε Γιώργο ,, , για περισσοτερες πληροφοριες στον Borg. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #619 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Δεν δουλεύει σωστά το BBcode :confused: :OT: borg pm :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 8, 2005 #620 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Καλα ποση παστα εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.