Jump to content

DFI NF4 - ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

spc

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από xylokastro

guys τελικα το mod που κανει την ultra σε sli δουλευει ή ειναι παραμμύθι?esdee , πρεπει να κανεις τπτ στο chipset για να γινει η μητρικη sli enabled?

να βραχυκυκλωσεις κατι ...

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Esdee καλοριζικη και καλοδουλευτη :)

Κατι ηξερα λιγα post πριν που ελεγα οτι θα την παρεις εσυ πρωτος....:p

Οσο για τα temp μου φαινεται λιγο αδυνατο να ειναι τοσο χαμηλα(φαντζομαι με stock ψυκτρα εισαι προσ το παρον) αλλα παλι ποτε δεν ξερεις....

Αντε σημερα το απογευμα την παιρνω και εγω....καλα νεα το οτι ειναι R.A02

Τσεκαρε και το site της dfi γιατι νομιζω υπαρχει και καινουργιο bios....

Και επισης σου θυμιζω για καλυτερο overclock...μνημες σε θεσεις 2 και 4, επισης ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ το τροφοδοτικο τελειως οταν πας να κανεις αλλαγες ....

Παντως στο xs αρκετοι εχουν καποια προβληματα με το σεταρισμα των xp...αν τα βαλεις και εσυ για πες μας γενικα εντυπωσεις.

Αρχική απάντηση από ison

Esdee καλοριζικη και καλοδουλευτη :)

....

Παντως στο xs αρκετοι εχουν καποια προβληματα με το σεταρισμα των xp...αν τα βαλεις και εσυ για πες μας γενικα εντυπωσεις.

thanks ...

τα εχω υποψην μου αυτα μονο που δεν ειμαι με stock αλλε με Hyper6+tornado+ceramique

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:36]

αν το smart gardian δειχνει σωστα εχω σε full load 27 βαθους στο CPU

winchester - default vcore/MHz ambient 16C

idle 22-21

νορμαλ ακουγεται

με γειες και καλοδουλευτες

παιδια το board ειναι βραχος!!!!(δεν ξερεται ποσο θελω να το δει το 'βραχος' ο hipro5 :p )

τα GSkill παιζουν prime95/32mbspi στα 303 με 1Τ και 2.5-3-3-5 με 2.9V!!!!!!!!! dual channel ενοειτε!στο MSI ηθελαν 3.1V

τα UTT δεν τα δοκιμασα αρκετα γιατι το χερι μου παει στο 5v jumper και ειναι και πρωτη μερα γμτ μου

esdee η λεξη ζηλεια αποκτα αλλη εννοια πλεον...Η αναμονη ενος μηνος με διελυσε και αυριο παραλαμβανω την gigabyte sli...Παντως αν δεν με ικανοποιησει...θα παρει δρομο σε λιγο καιρο για την αγαπημενη....

Οσο για το 303 με 1Τ και 2.5-3-3-5 με 2.9V - no comments!

Οι μνήμες που θα του φορέσω:

2X512 Mushkin Special 222 BH-6

έχει κανείς τέτοιες μνήμες ή παρόμοιες να μου πεί πόσο πιάνουν στο dfi ή γενικώς;

Υ.Γ. Μόλις με ειδοποίησε η Γ.Τ. ότι ήρθε η Mobo στο Ηράκλειο Κρήτης:clap: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Cartman [Σήμερα, στις 09:47]

Οι μνήμες που θα του φορέσω:

2X512 Mushkin Special 222 BH-6

έχει κανείς τέτοιες μνήμες ή παρόμοιες να μου πεί πόσο πιάνουν στο dfi ή γενικώς;

......

Πολύ καλά πάνε..... ;)

Μπραβο στα παληκαρια...!!

Ρε παιδια μου κανει εντυπωση το οτι πεσατε σαν ακριδες....

Το Σαββατο ειπε ο trooper οτι εδειξαν 13 κομματια της μητρικης... Χτες το πρωι ειχε "0" στις αποθηκες και "6" σε διαφορα καταστηματα. Δηλαδη μεσα σε μιση μερα (Σαββατο και 2 ωρες την Δευτερα) εφυγαν 7 κομματια μητρικης 200 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μιλαμε για τιποτα φτηνιαρικο.... Ουτε τιποτα που θα αγοραζε ο καθενας αμα δεν ηξερε τι παιζει. Αν ημουν ασχετος και μου ελεγαν "φιλαρακο εχω μητρικη Asus στα 200 και μητρικη DFi στα 200" θα επαιρνα στανταρ Ασους. Αρα επεσε συρμα και φυγαμε ολοι για multirama!!

"O ΟΧΛΟΣ!!!!!!!!!!!!"

Σήμερα που κατέβηκα μετά απο πολύ καιρό στουρνάρη είδα στην βιτρήνα DFI SLI DR με 2χ6600GT (μάλλον 6600GT) σε SLi :D Ρώρησα στο pcstore για ABIT και μου είπαν σε ένα δίμηνο :confused::blink:

Αρα πάω για dfi μάλλον ...:innocent:

Αρχική απάντηση από aristos87

Σήμερα που κατέβηκα μετά απο πολύ καιρό στουρνάρη είδα στην βιτρήνα DFI SLI DR με 2χ6600GT (μάλλον 6600GT) σε SLi :D Ρώρησα στο pcstore για ABIT και μου είπαν σε ένα δίμηνο :confused::blink:

Αρα πάω για dfi μάλλον ...:innocent:

Αρίστο, δε βλέπω λόγο να ρισκάρεις με την Abit..Κάνει κι ένα κάρο λεφτά!Πάρε το DFI που ξέρεις οτι δε θα σε απογοητεύσει. ’σε που με το DFI θα έχεις και βοήθεια στο tweaking από τα παιδιά εδώ μέσα.

hipro5 :p

aristo87 αφου επιλεγεις DFI θα τα πας μια χαρα στη σχολη! ευγε!

μπραβο στα multirama οχι που εφεραν το DFI αλλα που εχουν ατομα σε forum που πιανουν τον παλμο της αγορας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.