SLN Ιανουάριος 20, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 17:51] καλα μονο εγω για ultra?Τι γινετε ρε παιδια ολοι nvidakides ειστε? Ειναι κι ο ZYX πρωτος πρωτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 λοιπον εγω αποφασισα ποια απο τις 2. LP UT NF4 SLI-D να κανω και μια 2 ερωτησεις.........(ξερω οτι κανενας δεν εχει δοκιμασει στην Ελλαδα ωστε να ξερει........απο φορουμ εξωτερικου τι διαβασατε) ποσα απο τα SATA κλειδωνουν το bus τους σε περιπτωση overclocΚing?????(ειναι μαζεμενα και τα 4 και ανησυχω) η καρτα ηχου ειναι ικανοποιητικη για 2.1 ηχεια που εχω?????αργοτερα παιζει να βαλω 6.1 ηχειακια(υποψην οτι εχω μια audigy 1 η οποια καθεται) το 4πινο μολεξ τροφοδοσιας διπλα στο 4αρι για ποιο λογο ειναι?????για της καρτες γραφικων ή για σταθεροτερα ρευματα της μητρικης????? οι θεσεις 1-3 στις μνημες ειναι οι πορτοκαλι ή οι κιτρινες?????ρωταω για λογους ευρυχωριας εαν μπει καποιο μπλοκ φαρδυτερο απο την μποξ ψυκτρα ή καποια μοντα στην ψυξη των μνημων. αυτα και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.θα μπορουσα να τσεκαρω καποια πραγματα μονος μου αλλα εξεταστικη ειναι αυτη και τρεχω σαν παλαβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 20, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 13:53] LP NF4 SLI-DR τι είναι το LP??? Εχει διαφορά απο την κανονική μαλ....κια ρώτησα?????Οπως και να έχει ψήνομαι αγρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaη καρτα ηχου ειναι ικανοποιητικη για 2.1 ηχεια που εχω?????αργοτερα παιζει να βαλω 6.1 ηχειακια(υποψην οτι εχω μια audigy 1 η οποια καθεται) γιατί να μην είναι;για 2.1, δεν νομίζω ότι υπάρχει ανεπαρκής κάρτα ήχουΑρχική απάντηση από greekfragma το 4πινο μολεξ τροφοδοσιας διπλα στο 4αρι για ποιο λογο ειναι?????για της καρτες γραφικων ή για σταθεροτερα ρευματα της μητρικης????? από την εμπειρία μου: ή θα είναι για σύνδεση με το PSU αν δεν υπάρχει το κλασικό 4πινο ή (το πιθανότερο αν κρίνω από την θέση του) για να δίνει ρεύμα σε ανεμιστήρια κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 20, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Θα χρειάζεται απαραίττητα 24pins Psu????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 20, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous τι είναι το LP??? Εχει διαφορά απο την κανονική μαλ....κια ρώτησα?????Οπως και να έχει ψήνομαι αγρια DFI LanParty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Λοιπόν, μία πρώτη λίστα περιλαμβάνει:EsdeeZyxSLNchros26_greekfragmafANiS_KΒασιληςIsoncrmarisΑν θεωρήσουμε τους παραπάνω 100% σίγουρους και δεδομένου ότι αγγίζουμε το ελάχιστο των 10 κομματιών, επικοινωνώ άυριο να δούμε τι γίνεται και από διαθεσιμότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 20, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 και εγω για την SLI-D ειμαι ...κομματια να γινει θα παω σε SLI btw το nick μου ειναι eSDee Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 20, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 SPC μια ερωτηση κανε αυριο...ποτε θα ειναι εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 απο εγκυρες πηγες μεσα στο επομενο 10ημερο.........χοοχοχοχοχοχοχ spc-ακο:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 20, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 όλοι έχετε ήδη PCI VGA ρε παιδιά;;;SPC κάτσε βρε ...και άλλοι ....ΨHNONTAI..:...: κάτσε να δούμε τα οικονομικά μας μια στιγμούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 20, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Snips όλοι έχετε ήδη PCI VGA ρε παιδιά;;; οχι αλλα στην αναγκη θα παρουμε...(να δω που θα βρω τοσα λεφτα...:computer: :computer:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 20, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 μα αυτό λέω... MOBO+CPU ( ε να μην είναι και ο 3500;;;; ε;;+VGA= Eίσοδος στον κελί του Παπαχρόνη μου έμεινε άδειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 20, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Παιδια εγω θα σας πω αυριιο σιγουρα. Ψινομαι για την DR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 20, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma λοιπον εγω αποφασισα ποια απο τις 2. LP UT NF4 SLI-D να κανω και μια 2 ερωτησεις.........(ξερω οτι κανενας δεν εχει δοκιμασει στην Ελλαδα ωστε να ξερει........απο φορουμ εξωτερικου τι διαβασατε) ποσα απο τα SATA κλειδωνουν το bus τους σε περιπτωση overclocΚing?????(ειναι μαζεμενα και τα 4 και ανησυχω) η καρτα ηχου ειναι ικανοποιητικη για 2.1 ηχεια που εχω?????αργοτερα παιζει να βαλω 6.1 ηχειακια(υποψην οτι εχω μια audigy 1 η οποια καθεται) το 4πινο μολεξ τροφοδοσιας διπλα στο 4αρι για ποιο λογο ειναι?????για της καρτες γραφικων ή για σταθεροτερα ρευματα της μητρικης????? οι θεσεις 1-3 στις μνημες ειναι οι πορτοκαλι ή οι κιτρινες?????ρωταω για λογους ευρυχωριας εαν μπει καποιο μπλοκ φαρδυτερο απο την μποξ ψυκτρα ή καποια μοντα στην ψυξη των μνημων. αυτα και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.θα μπορουσα να τσεκαρω καποια πραγματα μονος μου αλλα εξεταστικη ειναι αυτη και τρεχω σαν παλαβος Η καρτα ηχου ειναι μια χαρα.Μαλιστα απο οτι φανταζομαι εχεις δει την εχουν σε ξεχωριστο module για αποφυγει παρεμβολων απο τα λοιπα εξαρτηματα της mobo.Ειναι και 7.1 Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι αποσπαται απο την mobo οποτε αν εχεις καρτα ηχου (οπως εγω καλη ωρα την audigy 2 platinum pro) μπορει στην θεση να χωραει κανα ανεμιστηρακι ετσι για το κατι παραπανω ή για αυτους που εχουν w/c ΜΠΟΡΕΙ να χωρανε απο εκει οι σωληνες. Μια ερωτηση και απο μενα παιδια. Μπορω να εχω 2 καρτες ηχου πανω στο ιδιο pc.Δλδ να βαλω και το karajan module και την audigy?Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν conflicts. SPC το μονο που φοβαμαι λιγο ειναι μην πεσουμε σε τπτ προβληματα επειδη ειναι καινουργια μοντελα και τρεχουμε.Αν και κατι reviews Που ειδα στα ιαπωνικα μαλλον την εξυμνουν. Το γελιο της υποθεσης ειναι οτι αν την παρω δεν εχω επεξεργαστη ακομα ουτε μνημες!! Απλα θα καθεται για κανα 2 μηνες μεχρι να υπαρξει ρευστο. Λετε να μην με συμφερει και να περιμενω μπας και την παρω και πιο φτηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 20, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 εγω σε καμια δυο βδομαδες μετά την εξεταστική δηλαδή θα έχω επεξεργαστή και VGA στα χέρια μου. Το dfi περιμενουμε οπότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 20, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous Θα χρειάζεται απαραίττητα 24pins Psu????? Δεν ειναι προβλημα αυτο....ενα καλλωδιακι ειναι μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 βρηκα μια φωτο για να γουσταρουμε εμεις οι μελλοντικοι κατοιχοι μιας δφι..........ακομα περισσοτερο θα γουσταρουνε οι κατοιχοι μαξιμαηζερ και των υπολοιπων υποδεεστερων τετοιων γκατζετ....(γιωργη τα ποσοστα μου) κοιταχτε προσεκτικα την διαταξη των μνημων σε σχεση με το υψος εξοδου των πισω 8αριδων.....τα περισσοτερα κουτια ετσι δουλευουν..........εμενα μου μυριζει υποθεση με ευκολοτερη ψυξη των μνημων με διαφορες πατεντες με αεραγωγους που οδηγουν κατευθειαν στους πισω 8αριδες..........αρα και καλυτερο κλοκαρισμα στα στικακια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 20, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Και μια LP UT NF4 SLI-D για μενα παρακαλω. Ειμαι πολυ μεσα σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιανουάριος 20, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Με βάζετε σε σκέψεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.