hellrider Φεβρουάριος 6, 2005 #521 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αντε και περιμενουμε αποτελεσματα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 6, 2005 #522 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:12] εγω ειμαι ετοιμος τα BH5-UTT-TCCD εχουν μπει σε σημειο ωστε να μπορω να τα πιασω γρηγορα το τροφοδοτικο ψαχνει την motherboard οι DELTA περιμενουν να κρυωσουν την επιμαχη γωνια ο Tornado κανει ζεσταμα να κρυωσει τα xtra volt στο CPU οι δισκοι ειναι ετοιμοι... τα CD με τα BIOS του DFI ειναι ιδη bootable (και ο πυροσβαστηρας ειναι και αυτος κοντα ) θεος esdee !!!!!!!!!!!!!! απλα θεος !!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 6, 2005 #523 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Μπράβο στην DFI για το καλύτερο Mobo για AMD εδώ και καιρό.Το θέμα είναι να μην αρχίσουμε τα RMA στις περιπτώσεις που φταίμε εμείς πραγματικά γιατί σε τελική ανάλυση θα είναι σε βάρος μας (δεν θέλουν πολύ να ανεβάσουν τις τιμές ή να βγάλουν μητρικές με "ασφαλή" BIOS και κυκλώματα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 6, 2005 #524 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Μπράβο στην DFI για το καλύτερο Mobo για AMD εδώ και καιρό.Το θέμα είναι να μην αρχίσουμε τα RMA στις περιπτώσεις που φταίμε εμείς πραγματικά γιατί σε τελική ανάλυση θα είναι σε βάρος μας (δεν θέλουν πολύ να ανεβάσουν τις τιμές ή να βγάλουν μητρικές με "ασφαλή" BIOS και κυκλώματα). Όχι και καιρό.Η Lanparty Ultra nf3 δεν ξεχνιέται τόσο απλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 6, 2005 #525 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Δειτε και αυτο για εσας που θα αρχισετε απο αυριο να κλοκαρετε.2 tips απο OnePageBook μετα απο συζητηση με τον Oskar για την DFI NF4.1. whenever you wanna change hardware, you must completely shut down your psu, certainly the standby switch too.wait for the two orange leds completely off 10 seconds BEFORE you add/remove hardware or you might damage your hardware or motherboard.2.after you flash bios if you are thinking to use 5v rail for vdimm extension, you need to set vcore for non-auto setting and save bios then come back into bios, then you can see 4v option. It's probably the 1.25 and 2.01 bios got this circuit protection.XS LinkΤο πρωτο λογικο ειναι αλλα το δευτερο μπορει να λυσει μερικες σπαζοκεφαλιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 6, 2005 #526 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 οριστε η απαντηση μου στον τομεα του DFI ultra-D και PCIe οχι τιποτα αλλο αλα επειδη καποιοι το επαιζαν εξυπνοι στο XS με Voodoo SLI ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #527 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:51] οριστε η απαντηση μου στον τομεα του DFI ultra-D και PCIe οχι τιποτα αλλο αλα επειδη καποιοι το επαιζαν εξυπνοι στο XS με Voodoo SLI ... για εξηγα και για μας τους ασχετους ωρε βαγγελη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 6, 2005 Author #528 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από esdee οριστε η απαντηση μου στον τομεα του DFI ultra-D και PCIe οχι τιποτα αλλο αλα επειδη καποιοι το επαιζαν εξυπνοι στο XS με Voodoo SLI ... μας πήγες πολύ πίσω τώρα.....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 6, 2005 #529 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 επιγραμματικα... ειναι μια add-on καρτα που ειχε βγαλει η matrox επι εποχες voodoo (voodoo 1-2 που χρειαζοντουσαν και κανονικη καρτα gfx για να παιξουν) αυτη η καρτα αναλαμβανει μονο τα 3d ...να φανταστειτε δεν εχει εξοδο για VGA!!!αντε μην postαρω τωρα και μνημη samsung DDR TCB0 (οπως λεμε TCCD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 6, 2005 #530 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 SPC, το ξέρω ότι το λέω αργά, αλλά μήπως περισεύει καμια Ultra NF4 για μένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 6, 2005 #531 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk SPC, το ξέρω ότι το λέω αργά, αλλά μήπως περισεύει καμια Ultra NF4 για μένα ? τι εγινε προδοτη ξανα γυρναμε στο φως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 6, 2005 Author #532 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk SPC, το ξέρω ότι το λέω αργά, αλλά μήπως περισεύει καμια Ultra NF4 για μένα ? οριακά.... αν θες, pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 6, 2005 #533 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 18:49] τι εγινε προδοτη ξανα γυρναμε στο φως? Κάποιος πρέπει να μου Hackαρε το account, αλλιώς δεν εξηγήται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #534 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 18:58] Κάποιος πρέπει να μου Hackαρε το account, αλλιώς δεν εξηγήται. :whistling Ο χρήστης Time to think and rebuild λέει: τελικα θα πας σε ΝΦ4? Ο χρήστης JiMk λέει: DFI , 3500+, 6800GT, :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 6, 2005 #535 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Μου hackαραν το MSN, Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #536 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 19:03] Μου hackαραν το MSN, Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 6, 2005 #537 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αποφάσισε τι θα κάνεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 6, 2005 #538 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Θελω να ακυρωσω την παραγγελια μου Καποιοι εγγυροι πληροφοριοδοτες με ειδοποιησαν οτι οι DFI κατασκευαζοντε στην Αφρικη.Και το RMA ειναι ανυπαρκτο.Σε λιγο και το υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 6, 2005 #539 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Με το RMA πάντα η DFI είχε πρόβλημα. Η πολιτική της είναι τα RMA να είναι κατευθείαν προς αυτήν, πράγμα που κάνει όλη την διαδικασία πιο επίπονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 6, 2005 #540 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αυτα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.