Jump to content

DFI NF4 - ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

spc

Recommended Posts

Ρε παιδια το βλεπω αλλα σημερα 3/2 ειναι η επισημη κυκλοφορια της μητρικης... Οποτε απλα ειδαν την ημερομηνια και αλλαξαν το status με την εννοια οτι "κυκλοφορησε και μπορουνε να το φερουν". Εγω δεν πολυπιστευω οτι εχουν στις αποθηκες οπως λεει η τηλεφωνητρια αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις οπου "μακαρι να κανω λαθος"!!

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

(ώπα την κοπανάω τώρα γιατί έρχεται το αφεντικό....''Γεια σας κε. Γεράρδε!'' :p )

Χαχαχαχαχα, έλιωσα λέμε :rofl:

/Gerard's voice: "spc παιδί μου, δεν έχεις πουλήσει κανένα Zalman TNN500A μέχρι σήμερα, τι θα γίνει? διακυβεύεται η θέση σου, σε βλέπω σε κανένα Κωτσόβολο να σπρώχνεις dfi " :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Χαχαχαχαχα, έλιωσα λέμε :rofl:

/Gerard's voice: "spc παιδί μου, δεν έχεις πουλήσει κανένα Zalman TNN500A μέχρι σήμερα, τι θα γίνει? διακυβεύεται η θέση σου, σε βλέπω σε κανένα Κωτσόβολο να σπρώχνεις dfi " :hehe:

Ναι ναι θα κανει και προσφορες....με μια dfi δωρο εναν αποχυμωτη ή μια τοστιερα!!:rofl::rofl::p

Αρχική απάντηση από SLN

EIMAI ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!

Καταθετω αυριο 30 ευρω για την SLI-DR και τα ρεστα δικα σας!!

Ο φίλος Σόλων έπραξε το καθήκον του και κέρδισε επάξια την SLI-DR του την οποία και του προσφέρω άνευ χρέωσης.

Η παραλαβή θα γίνει από τα Multirama θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος :hehe:

Αρχική απάντηση από kallileo

Πηρα στα Multirama στην Τσιμισκη και μου ειπαν το Σαββατο λογικα θα τις εχουν αλλα ισως υπαρξει προβλημα λογο καιρου.

(είμαι αδιόρθωτα διαπλεκόμενος τελικά - ειλικρινά δεν ξέρω τι μου έχουν κάνει αυτά τα Multirama....μήπως είναι ότι ''μόνο αυτοί ξέρουν από υπολογιστές''; :hehe: )

Αρχική απάντηση από RootX

''Mr.Gerard, Είστε άδικος.

Μόλις πούλησα ένα σε έναν τροφαντό κυριούλη ο οποίος νόμιζε ότι ήταν ψυγείο και με ρωτούσε τα specs του.

Επέμενε ιδιαίτερα στο ''Πόσα Profi χωράει και πόσο τα διατηρεί χωρίς την ανάγκη προσθήκης extra fan'', γιατί έλεγε ότι θέλει την μέγιστη δυνατή αυτονομία και τον ελάχιστο θόρυβο όταν παίζει λέει Lineage 2.

Ήθελε μάλιστα και ειδική έκτωση γιατί είπε είναι σημαίνον πρόσωπο της πληροφορικής στην Ελλάδα (κάτι για labες και ντουιά μου λέγε...)

Εγώ αφεντικό δεν ξέρω τι ειν τούτα αλλά το ψυγείο - ε, συγνώμη - το zalman, το πούλησα!''

:D

Ρε παιδια εγω πιστευω οτι αυτα με τα multirama ειναι λιγο μουφες. Δηλαδη παιρνουνε οι μισοι και τους λεει η τηλεφωνητρια οτι υπαρχουν ηδη στις αποθηκες... και μετα o kalileo γραφει οτι θα ειναι εδω Σαββατο "καιρου επιτρεποντος" Δηλαδη τι καιρο πρεπει να κανει για να μην παει απο την αποθηκη στο καταστημα??? Στην τελικη εχουμε 4-5 υπαλληλους του multirama εδω (πιο πολλους απο τους υπαλληλους της OCZ στο xtreme ζωη να χουνε). Ας βγει ενας να μας πει υπευθυνα οτι υπαρχουν, να παω να παρω να τελειωνει η ιστορια με την κ$%%-DFI!! Δεν επαιρνα μια Gigabyte να κανω την δουλεια μου σαν ανθρωπος...

Αρχική απάντηση από spc

''Mr.Gerard, Είστε άδικος.

Μόλις πούλησα ένα σε έναν τροφαντό κυριούλη ο οποίος νόμιζε ότι ήταν ψυγείο και με ρωτούσε τα specs του.

Επέμενε ιδιαίτερα στο ''Πόσα Profi χωράει και πόσο τα διατηρεί χωρίς την ανάγκη προσθήκης extra fan'', γιατί έλεγε ότι θέλει την μέγιστη δυνατή αυτονομία και τον ελάχιστο θόρυβο όταν παίζει λέει Lineage 2.

Ήθελε μάλιστα και ειδική έκτωση γιατί είπε είναι σημαίνον πρόσωπο της πληροφορικής στην Ελλάδα (κάτι για labες και ντουιά μου λέγε...)

Εγώ αφεντικό δεν ξέρω τι ειν τούτα αλλά το ψυγείο - ε, συγνώμη - το zalman, το πούλησα!''

:D

Πως τα λες,πως τα λες!! :p

Σα να σε βλεπω μπροστα μου ενα πραμα! :hehe:

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 20:42]

Ρε SLN η αποθοκη ειναι λογικα Αθηνα αν προσεξες πηρα στο καταστημα που Τσιμισκη(Θεσσαλονικη).

Ok τοτενες δεν το ειχα προσεξει αυτο!! Οπως ειπα παιδες... Θα χαρω πολυ να ειμαι "λαθος"!!

Αρχική απάντηση από Vagouridis

E αμα εχουν τα μουλτιραμα στην αθηνα στις αποθηκες παμε αυριο να τα παρουμε.

Δεν θα κανουν τον κοπο να τα βγαλουν απο εκει μεσα?

Σιγα μην εισαχθει dfi , jetway , gigabyte χωρις τις ευλογιες τις μαμας Quest , αλλιως καλη και η λιανικη μεσω overclockers.

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 17:56]

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

zyx*2

crmaris

enduracell

kender

Solid Snake

Ζul

maglaras

Spyrious

chroma

esdee

ison

Dorian

chrisbmw150 ?

greekfragma ?

kallileo ?

χρειαζομαι επιβεβαιωση?????excuse moi που θα λεγε και ο αντωνακης αλλα

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΦΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν μπορεις να τις πεις μαπα. Απλα πουλανε ΜΟΝΟ αυτο που λενε οι ιδιες. Δηλαδη DDR400. Δεν μπορεις να τις αγορασεις και να τα ζητησεις ολα μετα. Θα κανουν με λιγο ρευματακι και overclocking , θα κατεβασεις και πολυ λιγο τα timings αλλα μεχρι εκει.

Πάντως δες αυτο από anandtech

Summary of Results

Well there it was. While sandra likes to show whopping 70% increased bandwidth of expensive TCCD it really does'nt translate to real world . Only one area seemed signifigant was winrar. The couple game tests which slow slight inprovement with bandwidth or LL, I think you're much better of upgrading to the next tier of video card if on a budget instead of investing with overpriced ram. Investing in expensive Ram probably offers to poorest bang for the buck of any computer part. What's intesting was Ballistix's async 166 and LL the performance faired a little better than TCCD 1:1. Seems A64 prefers LL rather than bandwidth? Also shows that running async is'nt to be shunned.

Course if you want the best, go right ahead and invest in expensive ram, as shown it makes a slight difference in gaming and winrar but I'm sticking with $130 2x512 value ram and use a divider from now on because the price to performance ratio is simply not worth it. IMO You're much better off using that cash for the next level of video card which really does boost performance by ~70% in games.

One other thing of intrest is PC3000 running async 133 at low timings 2-2-2 was almost as good as PC4700 high bandwidth but loose timings TCCD is forced to run at 290Mhz.... many a ram can do ~200Mhz 2-2-2.

Bottom Line:

Some Games = very slight benefit to using expensive high bandwidth TCCD or expensive LL ram Like Ballistix over value ram. Winrar sees major benefit though, 41% top to bottom.

LAME, Cinebench, ScienceMark, PiFast, Superpi, POV-Ray, DVDShrink shows no or infinitesmal boost above Value ram.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.