Jump to content

DFI NF4 - ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

spc

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

διαθεσιμες ειναι πηρα εγω τηλ. Τουλαχιστον οι ultra,γιαυτο φιλε spc πες μας τι γινεται σε παρακαλώ (και σορυ προκαταβολικα για το πρήξιμο). Οχι τιποτα αλλα έχω τα πραγματα και κάθονται και σήμερα γράφω και το τελευταιο μαθημα ,οποτε μετά θα έχω άφθονο χρόνο!! Τουλαχιστον για εμας απο επαρχια τι γίνεται γιατί σίγουρα είναι πιο εύκολο για μένα να πάρω απο καπου με αντικαταβολή (δεν εχει απαντησει κανεις ακομη στο ερώτημα μου πως θα παρουμε τις μητρικες εμεις απο την επαρχία). Thanks και περιμένω μια απάντηση:help:

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ρε παιδια δεν ειναι διαθεσιμες....Βλακειες λεει!!!

Παρτε τηλεφωνο να δειτε......

Μόλις πήρα και είπαν ότι τις παραγγέλνεις και σε 2-3 μέρες τις έχεις. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτες.

Υπόψην για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω πρόβλημα με την ομαδική αν είναι να πάρουμε τις μητρικές την άλλη εβδομάδα(μέχρι τοτε περιμένω:D ) αλλά το πως θα τις παραλάβουμε εμείς απο επαρχία. Αυτά...

Αρχική απάντηση από RootX

Μόλις πήρα και είπαν ότι τις παραγγέλνεις και σε 2-3 μέρες τις έχεις. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτες.

Αρα έχουνε όμως... Δε τις περιμένουν απο την ευρώπη...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:16]

εγώ μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε ότι η Ultra είναι στην αποθήκη τους . Τις έδωσα τον κωδικό προιόντος και το τσέκαρε.

UPDATE

Προσπαθώ, να ποστάρω τόση ώρα αλλά τρελάθηκα να διαβάζω τα post :D

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Μετά από σημερινή επικοινωνία με την αντιπροσωπεία:

Οι ULTRA έρχονται Δευτέρα που σημαίνει θα τις έχουμε Τρίτη.

Τιμή: 120 + ΦΠΑ.

SLI: Η ίδια η DFI θα δώσει ημερομηνία αποστολής ~20/2 (για το πότε δηλ. θα μπορεί να στείλει κομμάτια (λόγω έλλειψης στην παραγωγή). Από την ημερομηνία που θα δώσει υπολογίστε ~+10 ημέρες για διαθεσιμότητα στην Ελλάδα.

Επαλαμβάνω: Τα παραπάνω από την αντιπροσωπεία (Quest)

Για τα υπόλοιπα που γράφτηκαν παραπάνω, ο καθένας τα επιβεβαιώνει μόνος του...

Παρακαλώ όσοι είναι 100% σίγουροι για την παραγγελία να επικοινωνήσουν με pm για να κανονιστούν τα διαδικαστικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.