fonzi Φεβρουάριος 3, 2005 #341 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ti μνήμη να δουλεύει καλά σε αυτές άραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 3, 2005 #342 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Συγγνώμη, το Multirama εφερ DFI SLI DR με 179 ευρώ? Και ειναι και διαθέσιμες ? Συριεεεεεεεε τι γίνεται με τις μητρικες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 3, 2005 #343 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ρε παιδια δεν ειναι διαθεσιμες....Βλακειες λεει!!!Παρτε τηλεφωνο να δειτε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #344 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 μαλλον εσυ λες αρλουμπες, ειναι στην αποθηκη η μητρικη μου ειπαν και μαλιστα γελουσε η τηελφωνητρια καθως μου ειπε εισαι ο 20ος απο το πρωι που ρωταει γι αυτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #345 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 διαθεσιμες ειναι πηρα εγω τηλ. Τουλαχιστον οι ultra,γιαυτο φιλε spc πες μας τι γινεται σε παρακαλώ (και σορυ προκαταβολικα για το πρήξιμο). Οχι τιποτα αλλα έχω τα πραγματα και κάθονται και σήμερα γράφω και το τελευταιο μαθημα ,οποτε μετά θα έχω άφθονο χρόνο!! Τουλαχιστον για εμας απο επαρχια τι γίνεται γιατί σίγουρα είναι πιο εύκολο για μένα να πάρω απο καπου με αντικαταβολή (δεν εχει απαντησει κανεις ακομη στο ερώτημα μου πως θα παρουμε τις μητρικες εμεις απο την επαρχία). Thanks και περιμένω μια απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 3, 2005 #346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Πήρα τηλ και μου είπαν ότι μόλις παρέλαβαν τις μητρικές στα κεντρικά της Αθήνας και ότι θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα τους σε 2-3 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Ρε παιδια δεν ειναι διαθεσιμες....Βλακειες λεει!!!Παρτε τηλεφωνο να δειτε...... Μόλις πήρα και είπαν ότι τις παραγγέλνεις και σε 2-3 μέρες τις έχεις. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Υπόψην για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω πρόβλημα με την ομαδική αν είναι να πάρουμε τις μητρικές την άλλη εβδομάδα(μέχρι τοτε περιμένω ) αλλά το πως θα τις παραλάβουμε εμείς απο επαρχία. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 πωπω χαμος LOL!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 3, 2005 #350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Μόλις πήρα και είπαν ότι τις παραγγέλνεις και σε 2-3 μέρες τις έχεις. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτες. Αρα έχουνε όμως... Δε τις περιμένουν απο την ευρώπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:16] Μόλις πήρα και είπαν ότι τις παραγγέλνεις και σε 2-3 μέρες τις έχεις. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτες. εγώ μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε ότι η Ultra είναι στην αποθήκη τους . Τις έδωσα τον κωδικό προιόντος και το τσέκαρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #352 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ειχα δει σε ποστ σε ενα απο τα πολλα φορουμ εξω οτι στην ολλανδια που ειναι τα κεντρικα της ευρωπης οι μητρικες εχουν διανεμηθει απο 2/2/05 προς ολες τις χωρες της ενωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #353 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Αρα έχουνε όμως... Δε τις περιμένουν απο την ευρώπη... ότι είπαν, λέω. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, τηλέφωνο έκανα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 3, 2005 #354 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX ότι είπαν, λέω. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, τηλέφωνο έκανα και εγώ. Αμα παρω κι εγω λες να με βρίσουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #355 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 μπα η κοπέλα ειναι πολύ ευγενική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #356 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εμενα μου ειπε να βιαστω γιατι ειναι λιγες και η ζητηση μεγαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 3, 2005 #357 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Χαμος γινεται η γραμμη ειναι συνεχεια κατελημενη.801 11 1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #358 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εγω θα περιμένω απάντηση στα παραπάνω που ρώτησα από τον spc και μετά βλέπω τι θα κάνω. Σε λίγο καιρό ούτος η άλλος θα γεμίσει ο τόπος από Dfi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 Author #359 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 UPDATE Προσπαθώ, να ποστάρω τόση ώρα αλλά τρελάθηκα να διαβάζω τα post Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Μετά από σημερινή επικοινωνία με την αντιπροσωπεία: Οι ULTRA έρχονται Δευτέρα που σημαίνει θα τις έχουμε Τρίτη. Τιμή: 120 + ΦΠΑ. SLI: Η ίδια η DFI θα δώσει ημερομηνία αποστολής ~20/2 (για το πότε δηλ. θα μπορεί να στείλει κομμάτια (λόγω έλλειψης στην παραγωγή). Από την ημερομηνία που θα δώσει υπολογίστε ~+10 ημέρες για διαθεσιμότητα στην Ελλάδα. Επαλαμβάνω: Τα παραπάνω από την αντιπροσωπεία (Quest) Για τα υπόλοιπα που γράφτηκαν παραπάνω, ο καθένας τα επιβεβαιώνει μόνος του... Παρακαλώ όσοι είναι 100% σίγουροι για την παραγγελία να επικοινωνήσουν με pm για να κανονιστούν τα διαδικαστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 3, 2005 #360 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Πηρα στα Multirama στην Τσιμισκη και μου ειπαν το Σαββατο λογικα θα τις εχουν αλλα ισως υπαρξει προβλημα λογο καιρου.Εγω ειμαι με την ομαδικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.