esdee Ιανουάριος 27, 2005 #201 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 εγω θα ελεγα DFI + winbond κυριαρχουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #202 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Θα το δουμε συντομα(ελπιζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 27, 2005 #203 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 dfi + tccd....Αχ ρε dfi τι μας κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 27, 2005 #204 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan dfi + tccd....Αχ ρε dfi τι μας κανεις... ιεροσυλε!!! να βγει απο την ομαδικη παρακαλω πολυ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 27, 2005 #205 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 τελικα ακρη δεν βγαζεις με τις NF4 μητρικες, για αλλη μια φορα. Ενας δεν εκανε δουλεια την προκοπης. Giga NF4: Αλλοι στο XS λενε οτι δεν παει μια και ειναι τα ιδια χαλια με την MSI Neo2, αλλοι οτι ειναι χειροτερη, αλλοι παλι οτι ειναι κορυφαια. Τα ρευματα με χαλασαν λιγο, 2.7VDimm, αλλα στα υπολοιπα ειναι καλη τουλαχιστον στην CPU δινει 1.75.MSI Neo4: Τα ιδια με την Giga σε γενικες γραμμες. Τελικα ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν, μαλλον ξερουν απλα τελικα οι εταιριες δεν ξερουν. Μια ετσι, μια γιουβετσι και μια κοκορετσι.POS ο ενας, perfect ο αλλος.Τελικα τι σκατα γινεται? τοσο αχρηστες ειναι οι εταιριες που δεν βγαζουν μια μητρικη που να πηγαινει out of the box, ή τελικα δεν δινουν και τοσο σημασια? Καποτε οι διαφορες παιζονταν στον ποντο, τωρα μιλαμε για ετη φωτος διαφορας. Δεν ξερω ειλικρινα. Ηθελα αυριο να βγω και να παρω ενα mobo? αλλα τελικα ΤΙ?περιμενεις το DFI με οτι αυτο συνεπαγεται ή απλα συμβιβαζεσαι? Και γιατι θα πρεπει να συμβιβαστω?Απο την αλλη σκεφτομουν και την Giga NF4, αλλα οταν ρωτησα και τον Βαγκουριδη η απαντηση ηταν απλη...τα ιδια σκατα με την Giga και MSI NForce3.Απο την αλλη εχουμε και την Asus πλεον με το Nforce4. Η τιμη λιγο με χαλαει γιατι δεν υπαρχει απλη εκδοση αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος. Καλη, χρηση και αυτη, vdimm 3.05 αλλα...Vcore 1.65..xaxaxaxaxaxa ελεος ρε. Φοβουνται μην καει η CPU. Τους μαλλωσε η AMD να μην βαζουν υψηλες τασεις στα mobo για να μην εχει πολλα RMA?Και μην μου πειτε οτι ειναι NF4 και οτι ειναι νεο προϊον. Ειδαμε και το NF3.To μονο που ξερω ειναι ΧΑΟΣ. Ακρη δεν βγαζεις, περιμενουμε ενα mobo φαντασμα, βλεπε DFI, και σε αυτο πραγματικα ΠΑΛΙ δεν ξερουμε τι γινεται. Τελικα μερικες εταιριες ειναι αξιες της μοιρας τους.... και οποιος καταλαβε, καταλαβε.Και εκει που εισαι ετοιμος να τα σκασεις για τα καλα, με το χερι χωμενο βαθεια στην τσεπη...αστραπιαια περναει απο το μυαλο σου η λυση.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Θα παω να βαλω συναγερμο στο αμαξι...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ Καραγκιοζηδες.... ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ POS τελικα. Και πρωτη και καλυτερη η DFI... Ας ελπιζουμε οτι τα παιδια μας θα δουνε την μητρικη να δουλευει. ΖΩΑ, ε, ΖΩΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 27, 2005 #206 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ζαχαρία κόψε τα χάπια αγόρι μου. Σε χαλάνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 27, 2005 #207 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ξεσπαθωσε παιδι μου!! Jax vs The_Industry! Jax wins!!Πες τα ολα! Μην κρατιεσαι!! Μαζι σου κι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 27, 2005 #208 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Ζαχαρία κόψε τα χάπια αγόρι μου. Σε χαλάνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 27, 2005 #209 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 σωστα τα λεει ο ζαχος !!! pray for DFI :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 27, 2005 #210 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Και καλα οι Asus, Msi, GB, αλλα και εταιριες που απευθυνονταν σε overclockers οπως οι ABIT , EPOX δεν βγαζουν τιποτα, μηπως εχουμε γινει εμεις πολυ απαιτητικοι τελικα :...: :...: ή δεν υπαρχουν μηχανικοι της προκοπης πια :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 27, 2005 #211 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Παντως ακουγεται ο η MSI θελει να βγαλει MSI Neo4 Ultra με 2 PCI-X x16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 27, 2005 #212 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Και καλα οι Asus, Msi, GB, αλλα και εταιριες που απευθυνονταν σε overclockers οπως οι ABIT , EPOX δεν βγαζουν τιποτα, μηπως εχουμε γινει εμεις πολυ απαιτητικοι τελικα :...: :...: ή δεν υπαρχουν μηχανικοι της προκοπης πια :nuke: Απλα πιστευω οτι θελουν να παιζουν εκ του ασφαλους. Δηλαδη, εκει που σου τα εδιναν ολα out of the box, πρεπει να ξεκωλιαστεις για να κανεις τα μοντ, και παλι αν δουλεψουν. Αν καει με τα μοντ επανω, δεν σου την περνανε RMA, και το σκεφτεσαι διπλα να μονταρεις. Αν δεν κανεις τα μοντ, δεν ανεβαινει και την κρατας ως εχει. Οποτε παλι δεν εχει RMA.Βεβαια στην Ελλαδα δεν ισχυουν ολα τα παραπανω. Εχω στειλει μητρικη P4C800-E Deluxe χωρις mosfet και πυκνωτες επανω και περασε RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #213 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=51436 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 27, 2005 #214 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Δηλαδή μέσα φεβρουαρίου να ελπίζουμε ότι θα ρθουν? Να έχουμε και εμείς κάτι να παιζουμε σαν καλά παιδιά :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piasonas Ιανουάριος 27, 2005 #215 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 θελω να ρωτησω πως μπορω να εγκαταστησω τη μητρικη στο κουτι,ειναι ευκολο?η dfi με τα 185 ευρο πιστευεται ειναι καλυτερη απο την asus a8n sli deluxe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιανουάριος 27, 2005 #216 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:36] Τελικα ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν, μαλλον ξερουν απλα τελικα οι εταιριες δεν ξερουν. Μια ετσι, μια γιουβετσι και μια κοκορετσι.POS ο ενας, perfect ο αλλος. δεν έχεις και άδικο! άλλοι δεν μπορούν να δουλέψουν ούτε στα 200 με 2*512 και άλλοι χτυπάνε 280-290....και εγώ πρώτη φορά βλέπω τόσο τεράστιες διαφορές στις απόψεις για το ΙΔΙΟ προιόν.. σε όλες τις εταιρείες!... η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζεις εύκολα άκρηη μόνη αλήθεια πάντως είναι η δική σου άποψη, που θα το πάρεις στα χέρια σου και θα το δοκιμάσεις... και απλά δεν πρέπει πλέον να εμπιστευόμαστε και τόσο τι λένε άλλοι, και από οποιοδήποτε forum...και όσο για τα volts, δες το και λίγο διαφορετικάαν στα δίνουν απλόχερα οι εταιρείες, και γεμίσουν rma οι αποθήκες, που είναι το κέρδος? λες να δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους? ή από hobby? ... εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, ότι μία εταιρεία δλδ, δεν την νοιάζει το κέρδος, και απλά να αποκτήσει φήμη, ότι έχει το "best clockable mobo" π.χ. - δεν μπορεί, κάπως θα πρέπει να επιζήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 27, 2005 #217 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Συμφωνω ρε bill, απλα τον τελευταιο καιρο το εχουν παρακανει πιστευω. Καποτε αγοραζες επεξεργαστη και τον τερματιζες μονο οταν τερματιζε και ο επεξεργαστης. Το ιδιο και με τις μνημες.Τωρα σε κραταει πισω το mobo. Στις VGA ειναι ακομα χειροτερα. Η προηγουμενη γενια (5950Ultra, 9800XT) οταν ανεβαζες παραπανω αποσο αντεχε ο πυρηνας ή οι μνημες, εβγαζαν artifacts. Η νεα γενια(Χ800ΧΤ PE, 6800Ultra) απλα κολλαει.Απο εκει πιστευω οτι φαινεται, πως δεν γινεται η ιδια δουλεια στα hardware. Απλα για να προλαβουν τον ανταγωνισμο, βγαζουν hardware που δουλευει συνεχεια στα ορια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιανουάριος 27, 2005 #218 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Τελικά το αποφάσισα και εγώ μέσα για μια ultra (ελπίζω να έρθουν μέσα φεβρουαρίου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 27, 2005 #219 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Μωρε δε με χαλαει να πρεπει να κανω mod για τα ρευματα. Ας βγαλουν αυτοι μητρικες που να παιζουν τις μνημες και τους επεξεργαστες, και τα ρευματα αστα για αργοτερα. Τι να τα κανω τα 1.9 στον επεξεργαστη αν εχω μνημες που πανε 265 και η μητρικη δεν τις αφηνει να περασουν τα 230 ουτε με 5Volts?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #220 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50421&page=8&pp=60 Δειτε και το retail κουτι οι sliαδες....να σας τρεχουν τα σαλια Απο γερμανια ο τυπος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.