crmaris Ιανουάριος 25, 2005 #181 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 καθε φορα που βγαζει η dfi μητρικη πήζουμε στο περιμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 26, 2005 #182 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Τι εγινε ρε παιδια κανενα νεο εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 26, 2005 #183 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris καθε φορα που βγαζει η dfi μητρικη πήζουμε στο περιμενε μαλον καθε φορα που ανακοινωνει οτι θα κυκλοφορησει board την πηζουμε στο ΒΓΑΛΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 26, 2005 #184 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 ρε παιδια το ζητημα ειναι να βγη και να ειναι σαν το 754. οι ανθρωποι αν βελτιονουν το βιος καντε λιγο υπομονη δεν χαθηκε και ο κοσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 26, 2005 Author #185 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 UPDATE Σε σημερινή επικοινωνία με την αντιπροσωπεία επιβεβαίωθηκε ότι τα ULTRA έρχονται την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα.Για τα SLI δεν υπάρχει ακόμα χρόνος παράδοσης (πιθανότατα λίγο μετά τα Ultra)ΥΓ (για όσους ''καίγονται'' για SLI)Αύριο έρχονται και ελάχιστα κομμάτια GB K8NXP-SLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #186 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Λογικο αν δεν κανω λαθος spc αυτη ερχεται με την καρτα γραφικων σαν bundle.Απλη διευκρινιση για οσους ψηνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 26, 2005 Author #187 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ison Λογικο αν δεν κανω λαθος spc αυτη ερχεται με την καρτα γραφικων σαν bundle. τελικά ήρθαν πρώτα ελάχιστα κομμάτια ξεχωριστά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 26, 2005 #188 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Χωρίς Internet για μερικές μέρες και μου φαίνεται οτι χάνω τα καλύτερα πράγματα...Έχω τα λεφτά και ψήνομαι τρελά...(Πάνε τα προβολάκια που έλεγα να βάλω στο τουτού)Το ζήτημα είναι τοι και αν την πάρω τώρα μάλλον θα την βάλω να κάθεται γιατί δεν έχω ούτε τροφοδοτικό να της δώσω ρεύμα...Και εδώ χρειαζόμαστε κάρτες γραφικών, επεξεργαστές κ.τ.λ. (Μέχρι και κουτί θέλω)Μια μικρή βοήθεια για το τι να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 26, 2005 #189 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Προβολάκια..... για πες τι θα βάλεις γιατί ψήνομαι και γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #190 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Χωρίς Internet για μερικές μέρες και μου φαίνεται οτι χάνω τα καλύτερα πράγματα...Έχω τα λεφτά και ψήνομαι τρελά...(Πάνε τα προβολάκια που έλεγα να βάλω στο τουτού)Το ζήτημα είναι τοι και αν την πάρω τώρα μάλλον θα την βάλω να κάθεται γιατί δεν έχω ούτε τροφοδοτικό να της δώσω ρεύμα...Και εδώ χρειαζόμαστε κάρτες γραφικών, επεξεργαστές κ.τ.λ. (Μέχρι και κουτί θέλω)Μια μικρή βοήθεια για το τι να κάνω... Καλη ωρα και εγω δεν θα εχω επεξεργαστη, μνημες και καρτα γραφικων.Το τροφοδοτικο το εχω παραγγειλει ,κουτι υπαρχει,καρτα ηχου, σκληρος απο τον παλιο.Οποτε και μενα μαλλον θα καθεται μεχρι το πασχα οπου και θα παρω επεξεργαστη-μνημες.Για την καρτα σκεφτηκα να παρω μια απλη pci για αρχη(να κανω την δουλεια μου ) και μετα με το καλο την atix850xt.Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως βγει κανα revision της μοβο μεχρι τοτε και βαραω το κεφαλι μου.Παντωε σκεφτομαι να την τσεκαρω την μητρικη (να δουμε πως παει) με κανα φιλο απο εδω μεσα.Οταν την παρω με το καλο θα κανω κανω αντιστοιχο thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 26, 2005 #191 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Προβολάκια..... για πες τι θα βάλεις γιατί ψήνομαι και γω. Έχεις π.μ.Αρχική απάντηση από ison Καλη ωρα και εγω δεν θα εχω επεξεργαστη, μνημες και καρτα γραφικων.Το τροφοδοτικο το εχω παραγγειλει ,κουτι υπαρχει,καρτα ηχου, σκληρος απο τον παλιο.Οποτε και μενα μαλλον θα καθεται μεχρι το πασχα οπου και θα παρω επεξεργαστη-μνημες.Για την καρτα σκεφτηκα να παρω μια απλη pci για αρχη(να κανω την δουλεια μου ) και μετα με το καλο την atix850xt.Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως βγει κανα revision της μοβο μεχρι τοτε και βαραω το κεφαλι μου.Παντωε σκεφτομαι να την τσεκαρω την μητρικη (να δουμε πως παει) με κανα φιλο απο εδω μεσα.Οταν την παρω με το καλο θα κανω κανω αντιστοιχο thread. ’πλα έκανα μια σκέψη οτι πάμε για δεύτερο pc ουσιαστικά.(και μόλις κατάφερα να πουλήσω απο εδώ και από εκεί το παλιό δεύτερο)Πάντως όπως και να έχει αξίζει να ξεινήσεις σύστημα από μια τέτοια μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 26, 2005 #192 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 UPDATE Σε σημερινή επικοινωνία με την αντιπροσωπεία επιβεβαίωθηκε ότι τα ULTRA έρχονται την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα.Για τα SLI δεν υπάρχει ακόμα χρόνος παράδοσης (πιθανότατα λίγο μετά τα Ultra) Δηλαδή πότε περίπου θα τις έχουμε??Για επαρχία από που θα τις πάρουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 26, 2005 #193 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 αντε με το καλο!!εμενα τελικα βαλτε με μεσα για ultra στα σιγουρα τωρα . Αφου τις sli τις βλέπω να αργούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 26, 2005 #194 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spc UPDATE Σε σημερινή επικοινωνία με την αντιπροσωπεία επιβεβαίωθηκε ότι τα ULTRA έρχονται την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα.Για τα SLI δεν υπάρχει ακόμα χρόνος παράδοσης (πιθανότατα λίγο μετά τα Ultra)ΥΓ (για όσους ''καίγονται'' για SLI)Αύριο έρχονται και ελάχιστα κομμάτια GB K8NXP-SLI Μιλάς για GB K8NXP-SLI 8 Sigma?Γιατί αν είναι αυτή, τότε συνοδεύεται από μια GB GV-3D1.Και αν είναι έτσι θέλω να μου πεις τιμή για να δω αν έχω τα λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2005 #195 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 LP UT NF4 ULTRA-D zyx*2 ison kallileo greekfragma kostas578 kender*2 chrisbmw150 chroma esdee Cartman crmaris Βασιλης spyrious? μαζευτηκαμε 15ατομα.μαλλον αυτοι βλεπω να ειμαστε τελικα.αντε συριε.........ριχνε καθε 2 ωρες τηλεφωνο να τους πρηξεις......αμα θες μας δινεις και εμας το νουμερο να αρχισουμε και μεις το πρηξιμο.......:devil: δεν μπορω αλλο να περιμενω........θελω το δφι μου...........:cry: ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 26, 2005 #196 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Και εγω θέλω το δφι μουυυυυυυυυυυυυ μαμαααααααααααααααααα :baby: :baby: Δώσε το τηλ να τους πάρουμε να βαρεθούν να μας ακούν και θα πάνε με τα πόδια να τις φερουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιανουάριος 26, 2005 #197 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Παιδιά αν μπορείτε σώστε μου μια διορία.Πάντως αυτή την εβδομάδα θα ξέρω (άυριο μεθάυριο).Απλά δεν μου αρέσει να κρατάω όσους θέλουν να την πάρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #198 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Απο xs Dear customer, DFI has just changed the release dates. DFI nF4 Ultra-D: 02/03/2005 DFI nF4 SLI-D: 01/27/2005 DFI nF4 SLI-DR: 02/03/2005 The SLI-D boards will arrive tomorrow (01/27/2005) Ο oppainter γραφει επισης οτι(σε ελευθερη μεταφραση) dfi και ocz vx ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 26, 2005 #199 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από isonΟ Bigtoe γραφει επισης οτι(σε ελευθερη μεταφραση) dfi και ocz vx ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ:clap: εεεεε ... λες να ειναι αντικειμενικος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 #200 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 01:38] εεεεε ... λες να ειναι αντικειμενικος ? Λαθος ονομα o oppainter ειναι(δεν ξερω κατα ποσο αυτος ειναι με την ocz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.