fonzi Φεβρουάριος 17, 2005 #701 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 OK!Πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω τους οδηγούς που είναι ήδη περασμένοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 17, 2005 #702 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 10:10] Kαι σε μένα ΟΚ στους seagate 160 sata.Μόνο που κάνουν θόρυβο... Σαν να ψήνεις καφέ ελληνικό!Τώρα κάτι άλλο: 1) οδηγούς ήχου ποιούς βάζετε? realtec or nvidia? διότι όταν βάζω τους μεν καταργείται το εικονίδιο κονσόλας ήχου του άλλου στη γραμμή εργασιών δίπλα στο ρολόι. Και αντίστροφα...2) cpucooler.exe(DFI) @ cpudriver.exe(ΑΜD) είναι τα ίδια αρχεία?3) Νvidia firewall δεν το κατάφερα ακόμα. Οι οδηγοί είναι μάλλον παλιοί. Πρέπει να κατεβάσω τους 6.39 αγγλικούς???Δεν θέλω όμως να πειράξω τους οδηγούς της κάρτας γραφικών μου. Γίνεται αυτό???Επίσης τι ακριβώς εννοείτε ότι πρέπει να βάλω πρώτη γλώσσα αγγλικά στον εξπλορερ? Πως ακριβώς? Fonzi δες αυτόhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12692Θα βρείς έτοιμες τις διευθύνσεις από ότι καλύτερο υπάρχει από οδηγούς αυτή τη στιγμή.Για ήχο βάλε τους καινούργιους της realtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 18, 2005 #703 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 spc πρέπει να πούλησες πολύ πράγμα από αυτά τα μαρτζαφλάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 20, 2005 #704 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τους οδηγούς raid που φορτώνουμε στην αρχή στην εγκατάσταση των windows. Υπάρχει άραγε έκδοση για windows 64bit για την μητρική μας?Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να βρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 21, 2005 #705 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Επίσης μου λέτε ποιο bios είχατε στη μητρική οταν την πήρατε?Πως το βλέπετε?εμένα μου γραφει για τον κοντρολερ μόνο version bios όταν ξεκινάει.Κάνατε αναβάθμιση?αν κάνω αναβάθμιση χάνω τις ρυθμίσεις από το παλιό bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 21, 2005 #706 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Λοιπόν ένα συνολικό για τη ULTRA-D:Με την εξής σύνθεση και όλες οι ρυθμίσεις default:winchester AMD 3200+, 2x160 seagate raid 0 sata ncq, 2x512 OCZ platinum 3200 rev2, 6600GT extreme. Είμαι με αέρα (heroichi 6A16) και ανεμιστηράκι αυτό που ηταν box με τον επεξεργαστήAπό όσο κατάλαβα με το cool'n'quiet ο επεξεργαστής ρίχνει συχνότητα, άρα και θερμοκρασία, αρα και το ανεμιστηράκι του θα δουλεύει πιο αργά.Ομως για να ρυθμίσει κανείς το εύρος των στροφών, αλλά και για να αρχίσει να δουλεύει το ανεμιστηράκι ανάλογα με τη θερμοκρασία, πρεπει να τρεχει το smartguardian. Σωστό?Αυτό λοιπόν το ρυθμίζω για την CPU σε start 25 & full 60 βαθμους.Το chipset σε start 25 & full 67.Ετσι σε κατάσταση ηρεμίας ή ελαφριών εφαρμογών παίρνω: CPU 31, PWMIC 44, CHIPSET 46 βαθμούς. Μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12881Οι μνήμες ενω είναι πανάκριβες (OCZ PLATINUM 3200 REV 2) δειχνουν χάλια εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12868ενώ οι δίσκοι μου βγάζουν στο HD TACH read speed 88 kai 12% cpu utilization.Μάλλον κάτι κάνω λάθος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 22, 2005 #707 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 καλα ολα αυτα αλλα εδω ειναι ομαδικη αγορα...Υπαρχει θεμα ultra-d overclocking και σχολεια..Μήπως τεριαζει εκει καλυτερα??ή στο amd overclocking.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 22, 2005 #708 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Για ποτε με το καλο τις περιμενουμε???(ultra-dr ενοειτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 Author #709 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ Για ποτε με το καλο τις περιμενουμε???(ultra-dr ενοειτε) 2-3 Μαρτίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Φεβρουάριος 25, 2005 #710 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Spc τις περιμενουμε εδω και καιρο...Οι αλλοι πηραν στα χερια τους τις δικες τους...Αντε να τις παρουμε και μεις τις SLI-DR να δουμε μια ασπρη μερα..Εχω το κουτι εδω ετοιμο και περιμενω πως και πως να παρω στα χερια μου την μητρικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 28, 2005 Author #711 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 UPDATE Εντός της εβδομάδας αναμένονται: LP UT NF4 SLI-D - 155 LP NF4 SLI-DR - 177 LP UT NF4 ULTRA-D - 123 Οι παραπάνω είναι οι μέγιστες τιμές χωρίς φπα - Στην πράξη πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλύτερο με την παραλαβή Όσοι έχουν μείνει άνευ DFI (αλήθεια υπάρχουν πλέον τέτοιοι; ) ας το δηλώσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 28, 2005 #712 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 και σε μενα μια DR Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Φεβρουάριος 28, 2005 #713 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Μια NF4 SLI-DR και για μενα spc μη μας ξεχασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 1, 2005 Author #714 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 UPDATE Νέα ημερομηνία παραλαβής: Παρασκευή 4/3 ή Δευτέρα 7/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάρτιος 2, 2005 #715 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 λογω προβληματων, δεν θα μπορεσω να παρω αμμεσα τη μητρικη...αν γινεται σε καμια 10-15 ημερες...ΧΙΛΙΑ συγγνωμη spc Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 3, 2005 Author #716 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 μάλλον Δευτέρα αλλά σίγουρα θα ξέρω αύριο πρωί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 3, 2005 #717 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K spc πλιζ κανε οτι μπορεις να τα εχεις αυριο...εστω κ μια γιατι δεν θα αντεξω αλλο!! Πάρε κανα ηρεμηστικό και μην πίνεις άλλους καφέδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 4, 2005 Author #718 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΜηπως ερθουν αυριο? λολ τι λεω ο απελπισμενος... Ναι Φάνη, έρχονται Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί θα είναι στην πόρτα σου! ’νευ πλάκας: Δευτέρα πρωί θα τις έχω στα χέρια μου. Αν υπάρχει κάποιος άλλος που δεν έχει ενημερώσει καλό θα ήταν να επικοινωνήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 4, 2005 #719 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Ε φάνη επιτέλους το 3 days left απέκτησε νόημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 6, 2005 #720 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Απο περιεργεια μολις παρει καποιος καμια ας δει μπας και εχουν αλλαξει κατι ...δλδ μηπως εχει αλλο revision ...ερχεται με αλλο bios κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.