kender Φεβρουάριος 8, 2005 #621 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Την πάστωσε:hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #622 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 νομιζε οτι ειναι πραγματικη παστα φλορα μην προσπαθητε να πεισετε τον απιστο samael αυτος λοξοδρομισε τωρα στο τελος ολο το φορουμ το βλεπω με dfi. μετα με τη θα μαλονουμε ρε παιδια? αλλα ξεχασα δεν θα παρουν ολοι dfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 #623 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από kender Την πάστωσε:hehe::hehe: λεπτο στρώμα ειναι ,,, ηταν το room dark και φένεται οτι εχει πολύ ,, . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 8, 2005 #624 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRingsο καινούριος του 939 3200+ κάποιοου του έπεσε καταλάθος κατω . και ,,,, στραβωσαν καμια 10αρια pinακια .:whistle2: :whistling :whistle2: τελικα μετα απο πολυ ώρα κούρασης μπορέσαμε να τα διορθόσουμε... :clap: . .. Καρδιακό έπαθα παλιό ζημιάρη , με βγεικαν τα ματιά μέχρι να τα ισιώσω :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 8, 2005 #625 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αντε καλορίζικα τα hardware. Εγω περιμένω την DFI nforce 3 939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #626 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Την παρίγγηλα.... :whistle2: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #627 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Την παρίγγηλα.... :whistle2: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: αλλος ενας πουλημενος :D ρε παρε Abit:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #628 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από zyx αλλος ενας πουλημενος :D ρε παρε Abit:D Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν έρθει θα την πάρω Γιατί κακό παιδί δεν μίλαγες το απόγευμα στο msn??? Ram δέν είδα ακόμα.....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 8, 2005 #629 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:56] doctor και hipro5 ... οι τελευταιοι εγώ δεν προδίδω ............τα ιδανικά μου :innocent: και ετοιμάζω .....ομορφιά στα 32 ΜΒ με νέες ..........bh5 τις οποίες αναμένω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #630 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν έρθει θα την πάρω Γιατί κακό παιδί δεν μίλαγες το απόγευμα στο msn??? Ram δέν είδα ακόμα.....:...: απλα το εχω ξεχασει ανοιχτο στο μαγαζι. περιεργο κανονικα επρεπε να ειχαν ερθει. αν οχι καντους ενα τηλ αυριο. ποτε θα εχεις την dfi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #631 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από zyx απλα το εχω ξεχασει ανοιχτο στο μαγαζι.περιεργο κανονικα επρεπε να ειχαν ερθει. αν οχι καντους ενα τηλ αυριο. ποτε θα εχεις την dfi? Σάββατο θα τα πάρω απο τον spc δίοτι πήρα και κάτι άλλα πραματάκια που θα είναι διαθέσιμα την πέμπτη.... Οπώτε όλα μαζί το Σάββατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #632 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από doctor εγώ δεν προδίδω ............τα ιδανικά μου :innocent: και ετοιμάζω .....ομορφιά στα 32 ΜΒ με νέες ..........bh5 τις οποίες αναμένω! γιατρε θα παλεψουμε μεχρι τελικης πτωσης για τα σκηπτρα του non-phase fastest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 8, 2005 #633 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 πιστεύω πολυ σύντομα θα εδραιώθω .....ανάμεσα στα μεγαθήρια με τα phase change Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 #634 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Borg Καρδιακό έπαθα παλιό ζημιάρη , με βγεικαν τα ματιά μέχρι να τα ισιώσω :toomuchne καποιος μας γρουσούζεψε .. ποιος άραγε ?? . :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #635 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings καποιος μας γρουσούζεψε .. ποιος άραγε ?? . :hmm: ΝΑΙ πρεπει να εγινε το εξης ωραια αυτο το stepping του Winchester του borg ε Μαρικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Φεβρουάριος 8, 2005 #636 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Το ιδιο ψπθ εχουμε Βοργκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #637 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings καποιος μας γρουσούζεψε .. ποιος άραγε ?? . :hmm: Ρε αι χασου,χαμενε! :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 #638 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:00] Ρε αι χασου,χαμενε! :tongue: ναι ναι ,, με την ζήλια σου . . οταν έρθεις Λαρισα φερτου και ενα ζευγαρι γυαλιά (αυτα με το χοντρό το τζάμι:toomuchne ), ο Βorg τυφλώθηκε καθόταν μισή ώρα και μετρουσε τα pins και μετα έβλεπε την μητρική να κυματίζει οπως τα πατατάκια, ,, :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 9, 2005 #639 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 5 ερωτήσεις:1) Εχω 3200+, 2χ160sata, dvd-r, dvd-rw, 6600gt pci-express, FDΤροφοδοτικό ενερμαξ 470 με 20πιν. Χρειάζομαι αντάπτορα 20->24???2) Το καραγιαν έχει τζαμπερομένη σύνδεση για front audio. Πρέπει να βγάλω τα τζαμπερς και να συνδέσω το καλώδιο ποεχω από εμρός θύρα ήχου? Τα 2 και μοναδικά ηχεία μου πίσω θα τα συνδέσω. Απλώς ενδιαφέρομαι για το αν συνδέοντας το front-audio καταργεί αυτόματα την πίσω θύρα ήχου.3) Τι είναι ο sound connector που είναι διπλα στους κονεκτορες για τα λεντ?4) Τα λεντ καλώδια παίζει ρόλο πως τα συνδέεις (άσπρο κόκκινο)?5) τα ανεμιστήρια του heroichi δεν είανι καλύτερα να είναι απευθείας στο τροφοδοτικό (μέσω hardcano τα έχω) και όχι στην μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 9, 2005 #640 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 H Ultra D δεν έχει LEDs.3.Είναι για να έχεις (αν έχει το κουτί) θύρες για mic ή line in/out μπροστά στο κουτί.4.παίζει ρόλο το ασπρο νομίζω είναι (-).5.Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.