xylokastro Φεβρουάριος 7, 2005 #561 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:31] Παιδιά λυπάμαι αλλά μόλις πέρασε ο esdee και τις πήρε όλες! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :rip: :OT: :OT: :OT: :TD: :bye: :bye: :bye: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 πρεπει ... πρεπει να τις εχω οοοοοοολεεεεεεεεες!!!!!spc για κατσε να μην κοιταγες και θα τις ειχα παρει ολες !!! οπως ειδες ειμουν με την καταλληλη ενδυμασια για επικυνδηνες αποστολες!τωρα τα καλα νεα!!r.a02 τα board χωρις δυστηχως τον connectοραστο πλαι μαζι με το serial αναφερει οτι εχει 2 PCIe 16x slots !!!setαρω και bootαρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 7, 2005 #563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Aντε,κ η Παναγια μαζι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 παραθετω photo και στηνω ... οποιος δει κατι περιεργο ας μου το πει (πχ γιατι 2χ PCIe 16x slot!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #565 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #566 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 7, 2005 #567 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 12:55] OCZ PC3200 Platinum Rev.2 λένε για τόσο? Τις βρήκα 300 ευρώ τελική.Να τις πάρω ?Η μητρική δεν θέλω να περιορίζεται λόγω μνήμης στο οβερκλοκιν για υτό λέω για αυτές.Με φθηνότερες (πχ corsair value) προφανώς δεν θα ανεβαίνω αρκετά, ε? Κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 7, 2005 #568 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 SPC SPC SPCCCCCCC!!!Ποτε θα ρθουν οι SLi DR?????Καιγομαιιιιι...δεν μου φερνεις μια τωρα και τις υπολοιπες της ομαδικης μετα?λοοολ!Κανε κατι! Στο multirama εχουν ερθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 7, 2005 #569 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ρε την έχω και κάθεται!Πείτε για μνήμη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #570 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #571 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #572 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 το ανεμιστηρακι του chipset ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΟΡΥΒΟ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 7, 2005 Author #573 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ PM ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 7, 2005 #574 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 οποιος δει κατι περιεργο ας μου το πει(πχ γιατι 2χ PCIe 16x slot!!!) Γιατί είναι το ίδιο ακριβώς PCB με την SLI. ΑΝ μπορούσαν να δουλέψουν ΚΑΙ οι 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σαν 16x, τότε ναι, θα ήταν αξιομνημόνευτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 7, 2005 #575 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ PM ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Εγώ στο πηγάδι κατουρισα ? δεν πήρα pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #576 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams Γιατί είναι το ίδιο ακριβώς PCB με την SLI. ΑΝ μπορούσαν να δουλέψουν ΚΑΙ οι 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σαν 16x, τότε ναι, θα ήταν αξιομνημόνευτο. οταν βγαλω το chipset fan θα δω αν γινετε το mod για να γινει SLI-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 7, 2005 #577 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ασχετο borg....σου εχω πει ποσο γλυκο ειναι το avatar σου? Peace my friend και ολα θα ερθουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 7, 2005 #578 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 guys τελικα το mod που κανει την ultra σε sli δουλευει ή ειναι παραμμύθι?esdee , πρεπει να κανεις τπτ στο chipset για να γινει η μητρικη sli enabled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 7, 2005 #579 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Ρε την έχω και κάθεται! Πείτε για μνήμη!!! Παρτες.- Αρχική απάντηση από Borg Εγώ στο πηγάδι κατουρισα ? δεν πήρα pm Εσυ θα μεινεις με την MSI που γ@μαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 7, 2005 #580 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Ασχετο borg....σου εχω πει ποσο γλυκο ειναι το avatar σου? Peace my friend και ολα θα ερθουν! Το avatar ονομάζετε peace united η thelab united Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.