Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #481 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από zyx τωρα ειμαι ξαπλομενος και το κινητο μου ουτε ξερο που το εχω σε λιγο νανακια. μην στεναχοριεσαι για τον ξαδελφο θα του περασει. μην τον πιασει κανας βηχας ομως πιστευο εχει σκοτηστη το μυαλο του. α και που σε να τον εχεις απο κοντα ετσι που εχει σκοτηνια σει το μυαλο του μην μας πεταχτη στο αντιπαλο στρατοπαιδο με καναν πρεσχοτ και χασουμε ενα αξιο παλικαρι Xαχαχα!Αν εισαι μαγκας χωσε τερμα βολτ με το καλημερα !! Ναααα σε παει εεεε?? Mακαρι να βγουν γερα τα ΜΟΒΟ,ολες τις αλλες τις χαρες τις εχουν! (Kαι δε προκειτε να περασω στην σκοτεινη πλευρα για μια παλιοDFI!μην ανησυχεις! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2005 Author #482 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από TrooperΒαλε χαρτάκι οπως εχουν οι τράπεζες για σειρά προτεραιότητας :hehe: Είμαι ένα βήμα μπροστά φίλε μου: Βούτηξα σήμερα από τον Σκλαβενίτη ένα από τα μηχανάκια με τους αριθμούς για τις σειρές με τα κρέατα, τυριά, λουκάνικα κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 5, 2005 #483 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από spc Είμαι ένα βήμα μπροστά φίλε μου: Βούτηξα σήμερα από τον Σκλαβενίτη ένα από τα μηχανάκια με τους αριθμούς για τις σειρές με τα κρέατα, τυριά, λουκάνικα κλπ θα εχεις και μπουφε!!?? super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Φεβρουάριος 5, 2005 #484 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αυτη την στιγμη ποσταρω απο sli dr ενος φιλου.Παιζει κανονικα με 20πινο.Το mobo ειναι απλα ερεθιστικο.... Καλο σαββατοκυριακο :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 5, 2005 #485 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Husky125 Αυτη την στιγμη ποσταρω απο sli dr ενος φιλου.Παιζει κανονικα με 20πινο.Το mobo ειναι απλα ερεθιστικο.... Καλο σαββατοκυριακο :daisy: :daisy: που το βρηκε!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Φεβρουάριος 5, 2005 #486 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 πρεπει να σε παρακαλεσουμε δλδ για να δωσεις καμμια φωτο κανα σκορ κοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 5, 2005 #488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Συριε σου εστειλα μηνυμα , θελω και εγω , βαλε με στη λιστα για μαι dfi nf4 ultra :banging: :banging: Τολης Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 5, 2005 #489 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 αντε που θα πάει την άλλη βδομάδα θα το στήσουμε το dfi και εμείς να δούμε τι ψάρια πιάνει. Να δούμε κιολας σε τι rev θα πέσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Φεβρουάριος 5, 2005 #490 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:37] πρεπει να σε παρακαλεσουμε δλδ για να δωσεις καμμια φωτο κανα σκορ κοκ? Στρωνεται το mobo. Οταν ερθει η ωρα θα ανοιχθει καταλληλο thread . Να περιμενεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #491 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ROFL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #492 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ROFL!!! Mη το γελας,αμα δε κανεις burn-in στις DFI κινδυνευεις να καταληξεις με σκασμενους πυκνωτες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #493 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 καλα θα τον αφησω να καψει τα γρεζα απο τη μητρικη και μετα να ποσταρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 5, 2005 #494 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 21:04] Mη το γελας,αμα δε κανεις burn-in στις DFI κινδυνευεις να καταληξεις με σκασμενους πυκνωτες!! Ξερεις κατι παραπανω φιλαρακο ή ποσταρεις οτι σου κατεβει για να μας τρομαξεις??? :P Ειπαμε ΕΙΧΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!! Δεν το εχεις μαθει ακομα το "ποιηματακι σου"??? dfi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 5, 2005 #495 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:56] ROFL!!! Γελάστε όσο προλαβαίνετε γιατί μετά θα κλάψουνε μανούλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Φεβρουάριος 5, 2005 #496 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ετσι ,ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 5, 2005 #497 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Γελάστε όσο προλαβαίνετε γιατί μετά θα κλάψουνε μανούλες.... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Φεβρουάριος 5, 2005 #498 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 George γέλα-γέλα ...σε κόβω με τρίτο διαφορετικό board σε λιγότερο απο μήνα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #499 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ξερεις κατι παραπανω φιλαρακο ή ποσταρεις οτι σου κατεβει για να μας τρομαξεις??? :P Ειπαμε ΕΙΧΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!! Δεν το εχεις μαθει ακομα το "ποιηματακι σου"??? dfi suckzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz "Φιλαρακο" συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αυτο που ειπα ισχυει Η φημες λενε δε οτι για να στρωσει χαρακρτηρα η Dfi πρεπει να την πας ρελαντι για κανενα 12ωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 5, 2005 #500 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 22:16] "Φιλαρακο" συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αυτο που ειπα ισχυει Η φημες λενε δε οτι για να στρωσει χαρακρτηρα η Dfi πρεπει να την πας ρελαντι για κανενα 12ωρο δε νομιζω καμια απο αυτη τη παρτιδα να περασει ρελαντι ... :devil: :devil: :devil: :p για να μη σου πω οτι σε ολες το πρωτο boot θα ειναι.... "jumperομένη" στην +5 :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.