ison Φεβρουάριος 4, 2005 #441 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Καποιος σε εχει τσαντίσει εσενα σήμερα... Ελπιζω οχι εγω....jax:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 4, 2005 #442 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Βασικα να ανοιξω απο τωρα το thread "ομαδικο κλυσμα- DFI NF4" ή να περιμενω μεχρι την Δευτερα? Aνοιξε το δρομο κ ακολουθω Zyx πλακα κανουμε,μη τα παρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 #443 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
disaster Φεβρουάριος 4, 2005 #444 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 balte me kai mena mesa gia mia Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 4, 2005 #445 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 αν γραψεις ελληνικα, μπορει κατι να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 4, 2005 #446 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Spc το πρωι θα σε παρω. το ξεχασα τελειως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 4, 2005 #447 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Οι τιμες σε ποια σελίδα του thread είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2005 Author #448 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Οι τιμες σε ποια σελίδα του thread είναι? οι ULTRA 120+ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #449 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ultra-DR ποσο παει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 5, 2005 #450 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από spc οι ULTRA 120+ΦΠΑ Ναι σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2005 Author #451 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Ultra-DR ποσο παει ? μία ULTRA υπάρχει:LP UT NF4 ULTRA-D 120+ΦΠΑ http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #452 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN και η ultra -DR misguided by sln:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 5, 2005 #453 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 SPC για να μην σε πρηξουμε στα τηλεφωνα την δευτερα εχεις καποιο σχεδιο για το πως θα ενημερωθουμε ? προτεινω να συνταξεις ενα mail με αρκετους παραλειπτες και να το στειλεις τη δευτερα,δε χρειαζονται πολλα πολλα .."εδω DFI - stop" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 5, 2005 #454 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Το multirama εχει DFI nF4 ULTRA-D και Msi K8N Neo Platinum Nforce3 ιδια τιμή ποια να πάρω άραγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 5, 2005 #455 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:08] misguided by sln:hehe: E οχι να μας βγει και το ονομα... Τετοιες φημες πρεπει να πεθαινουν μικρες γιατι αμα μεγαλωσουν καλυτερα να μας βγει το ματι.... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9782&perpage=20&pagenumber=5 Μαλλον ναυαγησε η ιδεα για 5 NF4 μητρικες και λογικα κατα την γνωμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 5, 2005 #456 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Borg τελικά παλιό Τόμαρο παράγγειλα και εγώ dfi επιτελους ηρθε το φως και ανοιξε το μυαλο σου. samael δεν τα παιρνω αλλα αμα θελετε να ανοιξετε το θεμα την δευτερα ακουστε τι θα κανετε θα δοσετε 2.1vcore(και να μην τα ακουει το cpu δεν πειραζει τζαμπα ειναι) 4volt στις μνημες και 1.9 στο chipset με το καλημερα και δεν θα εχετε προβλημα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 5, 2005 #457 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από zyx επιτελους ηρθε το φως και ανοιξε το μυαλο σου. xa...xa... μορι μαλακου ανοιξε κανενα κιν ... ελπιζω ο μιχ να μην γελαει μαζι μας με τις dfi (μοσφετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 #458 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Πέρναγα απο ενα Multirama πριν απο κανα 2ωρο, και μπηκα να ρωτήσω για τις DFI. Μου ειπε οτι υπάρχουν σε στοκ στην αποθήκη (τσεκαρε τον υπολογιστή δηλαδή- δε μου το είπε στον αέρα) και συγκεκριμένα οτι υπάρχουν 13 κομμάτια SLI DR, 211 τελική. Ε δε κρατήθηκα πρεπει να ομολογήσω ... Μου είπε Τρίτη με Τετάρτη θα την έχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 5, 2005 #459 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Borg xa...xa... μορι μαλακου ανοιξε κανενα κιν ... ελπιζω ο μιχ να μην γελαει μαζι μας με τις dfi (μοσφετ) τωρα ειμαι ξαπλομενος και το κινητο μου ουτε ξερο που το εχω σε λιγο νανακια. μην στεναχοριεσαι για τον ξαδελφο θα του περασει. μην τον πιασει κανας βηχας ομως πιστευο εχει σκοτηστη το μυαλο του. α και που σε να τον εχεις απο κοντα ετσι που εχει σκοτηνια σει το μυαλο του μην μας πεταχτη στο αντιπαλο στρατοπαιδο με καναν πρεσχοτ και χασουμε ενα αξιο παλικαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 5, 2005 #460 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από zyx επιτελους ηρθε το φως και ανοιξε το μυαλο σου. τον πυροβολησαν στο κεφαλι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.