fonzi Φεβρουάριος 3, 2005 #361 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 2 επείγουσες ερωτήσεις:1) Τι μνήμη?2) Με ενερμαξ 470 που έχει 2 γραμμές των 15Α θα δουλέυει καλύτερα η απλή απο την sli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 3, 2005 #362 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 12:56] 2 επείγουσες ερωτήσεις: 1) Τι μνήμη? 2) Με ενερμαξ 470 που έχει 2 γραμμές των 15Α θα δουλέυει καλύτερα η απλή απο την sli? 1.)Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 3, 2005 #363 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Δεν έιναι και καμιά τεράστια διαφορά..απλά έχω ήδη το ενερμαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 3, 2005 #364 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αν ρωτάς για μνήμες μέχρι 300 για 2χ512 δίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #365 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 με εχει πιασει μια φαγουρα στο χερι τις τελευταιες ωρες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 3, 2005 #366 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αυτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 3, 2005 #367 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 13:13] Αυτές Βρε κάτι να υπάρχει Αθήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 Author #368 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo Πηρα στα Multirama στην Τσιμισκη και μου ειπαν το Σαββατο λογικα θα τις εχουν αλλα ισως υπαρξει προβλημα λογο καιρου... δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αυτά είναι για γνώμη μου (και την λέω σε όσους μιλάω): αν κάποιος θέλει να αγοράζει από μεγαλομάγαζα, για τους Χ - απολύτως σεβαστούς πάντα - λόγους, δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιλογή πλην του Πλαισίου (αναφέρομαι φυσικά στο θέμα του RMA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 3, 2005 #369 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Εγω ακομα θελω την DR... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 Author #370 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗzyx*2crmarisenduracellkenderSolid SnakeΖul Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 3, 2005 #371 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 /me too /me too (παντα για ULTRA!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus6819 Φεβρουάριος 3, 2005 #372 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:19] δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αυτά είναι για γνώμη μου (και την λέω σε όσους μιλάω): αν κάποιος θέλει να αγοράζει από μεγαλομάγαζα, για τους Χ - απολύτως σεβαστούς πάντα - λόγους, δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιλογή πλην του Πλαισίου (αναφέρομαι φυσικά στο θέμα του RMA) Πολλή διαπλοκή δείχνουν οι κινήσεις σου SPC:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 3, 2005 #373 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από taurus6819 Πολλή διαπλοκή δείχνουν οι κινήσεις σου SPC:whistling Βρε μήπως δεν είσαι απλός υπάλληλος των Multirama?!Παίζουν τίποτα μετοχούλες εκεί??http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9499:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #374 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 taurus σε πιο multirama δουλευεις? ελπιζω να μην είσαι αυτός που μου είπε για τους 4 ανεμιστήρες στο ocz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 3, 2005 #375 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗzyx*2crmarisenduracellkenderSolid SnakeΖul Με ξεχασες me too ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 Author #376 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo Πηρα στα Multirama στην Τσιμισκη και μου ειπαν το Σαββατο λογικα θα τις εχουν αλλα ισως υπαρξει προβλημα λογο καιρου. Αρχική απάντηση από spc δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αυτά είναι για γνώμη μου (και την λέω σε όσους μιλάω): αν κάποιος θέλει να αγοράζει από μεγαλομάγαζα, για τους Χ - απολύτως σεβαστούς πάντα - λόγους, δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιλογή πλην του Πλαισίου (αναφέρομαι φυσικά στο θέμα του RMA) Αρχική απάντηση από taurus6819 Πολλή διαπλοκή δείχνουν οι κινήσεις σου SPC:whistling Βρε μπας και δουλεύω στο Πλαίσιο και δεν το θυμάμαι; Για κάτσε να ξανακοιτάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 Author #377 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗzyx*2crmarisenduracellkenderSolid SnakeΖulmaglarasSpyriouschromaesdeeisonDorianchrisbmw150 ?greekfragma ?kallileo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 3, 2005 #378 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 EIMAI ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!! Καταθετω αυριο 30 ευρω για την SLI-DR και τα ρεστα δικα σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 Author #379 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Στο RMA ετσι κι αλλιως Ολλανδια θα παει... Το RMA γίνεται φυσικά από Quest που σημαίνει 2-5 ημέρες. Για τις υπόλοιπες κακοήθειες φίλτατε SLN, δεν σου απαντώ (ώπα την κοπανάω τώρα γιατί έρχεται το αφεντικό....''Γεια σας κε. Γεράρδε!'' ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 3, 2005 #380 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd&cp_id=53498 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.