Spyrious Φεβρουάριος 2, 2005 #321 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δηλάδή το tagan 100% δεν θα έχει πρόβλημα έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Φεβρουάριος 2, 2005 #322 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 chroma για oc θα πάρω την DFI. από περιέργεια όλοι όσοι ενδιαφέρονται για nf4 έχετε ήδη αλλάξει τροφοδοτικά; o αντάπτορας 20 σε 24 έχει καμία ουσιαστική χρησιμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #323 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Τα σχετικα καινουργια τροφοδοτικα εχουν τετοιο προβλημα?Αυτος ο ανταπτορας ειναι μαζι με την mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2005 #324 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:14] LP UT NF4 ULTRA-D zyx*2 ison kallileo greekfragma kostas578 kender*2 chrisbmw150 chroma esdee Cartman crmaris Βασιλης spyrious enduracell dpresv Ζul Dorian EDIT Η ΛΙΣΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 2, 2005 #325 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Το "πρόβλημα" είναι υποκειμενικό για τον καθένα, το συγκεκριμένο τροφοδοτικό που χρησιμοποιεί και φυσικά τις απαιτήσεις. Προσωπικά που τη γεμίζω τη μητρική και όσο πιο ψηλά γίνεται με 3.6vdimm 24/7 κλπ. δε θα δοκίμαζα καν με 20 πιν μόνο. Αλλά αυτό είναι το προσωπικό κόλλημα του καθενός, εγώ λεω να περιμένουμε και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 2, 2005 #326 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 γμτ εγώ έχω 20pino, adaptorας από 20 σε 24 κυκλοφορεί καθόλου Ελλάδα τουλάχιστον να δω έτσι τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #327 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 και γώ έχω 20pino...πως ειναι αυτος ο ανταπτορας?και καλα ειναι σαν το αλλο το τετραγωνο που εχουν οι nf2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2005 Author #328 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell γμτ εγώ έχω 20pino, adaptorας από 20 σε 24 κυκλοφορεί καθόλου Ελλάδα τουλάχιστον να δω έτσι τι παίζει? ναι υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2005 #329 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ε, δεν κάνεις και ένα thread για το πόσοι θέλουν αντάπτορα, να τους τα στείλεις μαζί με τις dfi ? Ελπίζω να μην δούμε split thread 20πινος Vs. 24πινου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 2, 2005 #330 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell γμτ εγώ έχω 20pino, adaptorας από 20 σε 24 κυκλοφορεί καθόλου Ελλάδα τουλάχιστον να δω έτσι τι παίζει? Πλαισιο Γιαννικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 2, 2005 #331 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 τελικα παιδια με εμας απο επαρχια που ειμαστε μεσα στην ομαδικη τι θα παιχτει τελικα. Θα κανουμε καταθεση τα λεφτα καπου η με αντικαταβολή(οταν βεβαια με το καλο ερθει η μητρική). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 2, 2005 #332 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Εντου ελα στον καφε την παρασκευη να σου δωσω ενα τετοιο μαραφετι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 2, 2005 #333 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootXΕλπίζω να μην δούμε split thread 20πινος Vs. 24πινου καλά κάτσε να δεις τι έχει να γίνει σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus6819 Φεβρουάριος 3, 2005 #334 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc [20-01-2005 12:36] Κατόπιν ενημέρωσης του big FrootX boss , ανοίγω αυτό το thread με σκοπό να ενημερώσω για την δυνατότητα ομαδικής αγοράς DFI NF4. Να διευκρινίσω καταρχήν ότι δεν αναφέρομαι σε εισαγωγή αλλά για αγορά από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να κανονίσει εισαγωγή εφόσον υπάρχει σχετική ζήτηση (καθώς με τα τρέχοντα δεδομένα δεν έχει κανονίσει κάτι ακόμα). Από μία πρώτη επαφή, τα προκαταρκτικά δεδομένα έχουν ως εξής: Τιμές (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) LP UT NF4 SLI-D - 169 LP NF4 SLI-DR - 185 LP UT NF4 ULTRA-D - 128 Διαθεσιμότητα ~2 εβδομάδες (εφόσον επιβεβαιωθεί και διαθεσιμότητα ανά μοντέλο από την DFI) Εγγύηση 2 χρόνια ’ντε να δούμε πόσοι μαζευόμαστε για να φανεί αν είναι εφικτός ο στόχος (μία πρώτη εκτίμηση για την ελάχιστη δυνατή παραγγελία είναι περίπου 10 κομμάτια) EDIT : Προς αποφυγή πλήθους ερωταπαντήσεων, να διευκρινίσω ότι δεν έχω τσεκάρει καθόλου τι παίζει εξωτερικό και εάν οι τιμές είναι καλές ή όχι. Είναι απλώς αυτές που μπορούμε να έχουμε τώρα από Ελλάδα και οι οποίες πιθανόν πέσουν ανάλογα με την συνολική παραγγελία. Παντως οι DFI είναι ετοιμοπαραδοτες απο τα Multirama εδω και 2 μέρες. http://www.multirama.gr/Multirama/category.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 3, 2005 #335 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Είναι ετοιμοπαράδοτες αλλά εμείς πάμε για ομαδική αγορά (αντε ρε spc.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 3, 2005 #336 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από taurus6819 Παντως οι DFI είναι ετοιμοπαραδοτες απο τα Multirama εδω και 2 μέρες.http://www.multirama.gr/Multirama/category.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd Αυτο δεν ισχυει...σε μια βδομαδα,ισως και σε δυο μου ειπαν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus6819 Φεβρουάριος 3, 2005 #337 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 10:20] Αυτο δεν ισχυει...σε μια βδομαδα,ισως και σε δυο μου ειπαν..... Οι μητρικές όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγουμενο Thread θα ήταν διαθεσιμες απο την DFI ευρώπης μέχρι τις 3/2/2005. Οι μητρικές βρίσκονται πλέον είναι στην Ελλάδα. Αυτός που σου είπε σε μια εως δύο εβδομάδες, δεν ξέρει τι του γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #338 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 οντως στη σελιδα του μουλτιραμα γραφει "διαθεσιμο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 3, 2005 #339 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από taurus6819 Οι μητρικές όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγουμενο Thread θα ήταν διαθεσιμες απο την DFI ευρώπης μέχρι τις 3/2/2005. Οι μητρικές βρίσκονται πλέον είναι στην Ελλάδα. Αυτός που σου είπε σε μια εως δύο εβδομάδες, δεν ξέρει τι του γίνεται. Spc talk..... Παντως θελω και γω μια DFI NF4 SLI-DR..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #340 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 παιδια αν ειναι πειτε τι γινεται με τις μητρικες ,πριν τις αδειασουνε ολες απο τα Multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.