spc Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 Κατόπιν ενημέρωσης του big FrootX boss , ανοίγω αυτό το thread με σκοπό να ενημερώσω για την δυνατότητα ομαδικής αγοράς DFI NF4. Να διευκρινίσω καταρχήν ότι δεν αναφέρομαι σε εισαγωγή αλλά για αγορά από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να κανονίσει εισαγωγή εφόσον υπάρχει σχετική ζήτηση (καθώς με τα τρέχοντα δεδομένα δεν έχει κανονίσει κάτι ακόμα). Από μία πρώτη επαφή, τα προκαταρκτικά δεδομένα έχουν ως εξής: Τιμές (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) LP UT NF4 SLI-D - 169 LP NF4 SLI-DR - 185 LP UT NF4 ULTRA-D - 128 Διαθεσιμότητα ~2 εβδομάδες (εφόσον επιβεβαιωθεί και διαθεσιμότητα ανά μοντέλο από την DFI) Εγγύηση 2 χρόνια ’ντε να δούμε πόσοι μαζευόμαστε για να φανεί αν είναι εφικτός ο στόχος (μία πρώτη εκτίμηση για την ελάχιστη δυνατή παραγγελία είναι περίπου 10 κομμάτια) EDIT : Προς αποφυγή πλήθους ερωταπαντήσεων, να διευκρινίσω ότι δεν έχω τσεκάρει καθόλου τι παίζει εξωτερικό και εάν οι τιμές είναι καλές ή όχι. Είναι απλώς αυτές που μπορούμε να έχουμε τώρα από Ελλάδα και οι οποίες πιθανόν πέσουν ανάλογα με την συνολική παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 με φαπες ειναι αυτες οι τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka με φαπες ειναι αυτες οι τιμες? Αρχική απάντηση από spc Τιμές (πλέον ΦΠΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 μεσημεριανη στραβωμαρα kicks in!:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ μεσα... για ενα κομματι ... ειμαι μεταξυ LP UT NF4 SLI-D και LP UT NF4 ULTRA-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 LP UT NF4 ULTRA-D - 128ευραεγω μεσα για μια τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 LP NF4 SLI-DR - 185Μεσα... Οταν λεμε ομαδικη, θα ερθει φτηνοτερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Εγω που ειναι απο λακωνια. Γινεται να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Νοn SLI με όλα τα SATA υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Hint:Προς απο φυγη παρεξηγισεων γραψε κ την τελικη τιμη απο διπλα γιατι δεν ειναι ολοι χοντρεμπορες σαν κ σενα κ.Spc :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Νοn SLI με όλα τα SATA υπάρχει? Ρώτησα κάτι... Ξέρει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ρώτησα κάτι... Ξέρει κανεις? καλά ντε μη βαράς! αν δεν κάνω λάθος, αυτά τα 3 μοντέλα βγάζει μόνο η DFI (σε LP τουλάχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FLO Εγω που ειναι απο λακωνια. Γινεται να παρω? Δεν υπάρχει πρόβλημα για επαρχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN LP NF4 SLI-DR - 185Μεσα... Οταν λεμε ομαδικη, θα ερθει φτηνοτερα?? πιθανότατα αλλά μιλάμε για μικρές διαφορές, μην φανταστείς κάτι σπουδαίο (εκτός φυσικά αν αλλάξει κάτι από κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Επειδη το ειδα μολις τωρα... Αφου ειναι απο την quest, θα ειναι ολα "νομοτυπα" με εγγυηση quest και εξτρα ποσοτητα για RMA ??? Σημαντικη λεπτομερεια κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Επειδη το ειδα μολις τωρα... Αφου ειναι απο την quest, θα ειναι ολα "νομοτυπα" με εγγυηση quest και εξτρα ποσοτητα για RMA ??? Σημαντικη λεπτομερεια κατα την γνωμη μου. Ναι (γι αυτό έκανα την σχετική διευκρίνηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 μεσα κι εγω για μια LP NF4 SLI-DR - 185 (αυτη δεν εχει τα παντα???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 12:50] ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ μεσα... για ενα κομματι ... ειμαι μεταξυ LP UT NF4 SLI-D και LP UT NF4 ULTRA-D μια απο τα ιδια και εγω......μεσα με τα 1000 για μια απο τις 2 προαναφερθεισες..... ποια ομως????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ειμαι και εγω 100% μεσα αν μου εξηγησει καποιος ποιες οι διαφορες τωνLP UT NF4 SLI-D - 169LP NF4 SLI-DR - 185LP UT NF4 ULTRA-D - 128Και ποια ειναι καλυτερη...κλπ κλπ...Παρακαλω μην με κραξετε!!!Αυτη με τα 128 ειναι η απλη...οι διαφορες των 2 SLI ποιες ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 20, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma μια απο τα ιδια και εγω......μεσα με τα 1000 για μια απο τις 2 προαναφερθεισες..... ποια ομως????? γνώμη μου πάντως είναι ότι η αναβάθμιση σε NF4 έχει νόημα βασικά λόγω SLI (έστω και αν δεν είναι προς άμεση αξιοποίηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.