Jump to content

για πείτε μου ρε παιδιά

Shakesbeer

Recommended Posts

Μήπως μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τους πιθανούς λόγους γιατί ο υπολογιστής μου ανοίγει από μόνος του σε άσχετες ώρες; δεν το κάνει ας πούμε κάθε τρίτη στις 7, αλλά άσχετες ώρες μεταξύ τους. δηλαδή έλεος. :alien:

Αρχική απάντηση από Suedehead

μηπως ανοιγει καθε φορα που χτυπαει το τηλεφωνο; (wake on ring στο bios)

όχι δεν το έχω συνδεσει με τηλεφωνο.. με τοστιερα το εχω συνδεσει (wake on ready tost)

:p

Μηπως ανοίγει από πληκτρολόγιο ή μόλις κουνάς το ποντίκι? Έτσι έκανε το PC που είχα στήσει σε μια φίλη και νόμιζε ότι είναι δαιμονισμένο... Αν ναι τότε είανι ρύθμιση από το BIOS

Αρχική απάντηση από Shakesbeer

όχι δεν το έχω συνδεσει με τηλεφωνο.. με τοστιερα το εχω συνδεσει (wake on ready tost)

:p

επειδη σε βλεπω λιγο μπερδεμενο, μηπως γινεται το αναποδο ?

δηλαδη μηπως εχεις preshot CPU και ανοιγει η τοστιερα καθε φορα που loadαρει ο CPU ?:p

Αρχική απάντηση από n1ck0s

Μηπως ανοίγει από πληκτρολόγιο ή μόλις κουνάς το ποντίκι? Έτσι έκανε το PC που είχα στήσει σε μια φίλη και νόμιζε ότι είναι δαιμονισμένο... Αν ναι τότε είανι ρύθμιση από το BIOS

μπα το ειδα και αυτο, δεν ειναι

Τιμώρησέ το με στέρηση ηλεκτρικών δικαιωμάτων κάθε φορά που το σβήνεις (για 2 εβδομάδες βγάζε την πρίζα) .Αν με την πρώτη άδεια που πάρει το ξανακάνει τότε είναι υπότροπος οπότε η ποινή θα γίνει πιο αυστηρή. Βασανιστήρια δις ημερησίως με s&m και toast. Στέρηση δροσιστικών δικαιωμάτων (όλοι οι ανεμιστήρες στις μισές στροφές) ,τροποποίηση γενετικού κώδικα -φλασάρισμα νέου ΒΙΟΣ και επανέλεγχος ρυθμίσεων- και εξέταση από επιτροπή εφέσεων 1 μήνα μετά.

Εάν όλα αυτά αποτύχουν να συνετίσουν τον κατάδικο τότε άνοιξε το συρτάρι σου, επιβεβαίωσε την εγγύηση και φρόντισε να μην υπάρχουν μάρτυρες όταν τη βοηθήσεις να συνεχίσει το ταξίδι της στον άλλο κόσμο

Το ιδο προβλιμα εχω και γω αλλα το εψαξα...αναβει μονο του οταν αναβει ή σβηνει το φως στη κουζινα:blink: (λαμπα φθοριου )με τα αλλα φωτα δε το κανει...:blink: μαλλων κατι παιζει με τα ηλεκτομαγνητικα κυματα που δημιουργουντε καθως σβηνει/αναβει η λαμπα φθοριου(της κουζινας)

Εχω μια μητρικη:GA-7N400 Pro2 αυτην υποπτευομε...κατι εκει πρεπει να παιζει...μολης τελειωσω φυσικος(σε λιγα χρονια:p )θα σου πω...

Πες τι καρτα εχεις ...κτλ να δουμε τι κοινα χαρακτιριστικα εχουμε...

Για να πούμε και κάτι βάσιμο τώρα, εμένα το κάνει αυτό ένα στερεοφωνικό που έχω και κατά 99% οφείλεται σε διακύμανση της τάσης του ρεύματος. Η βάλε ένα καλύτερο τροφοδοτικό, ή κλείνε το από το διακόπτη πίσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.