jdogos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Καλημέρα σας.Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum.Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω raid τους 2σκληρούς που έχω στο σύστημα μου.Οι σκληροί είναι western digital 200GB και η μητρική κάρτα είναι gigabyte GA-ΘΙ915 DUO PRO.Να σημειώσω ότι στον ένα σκληρό έχω κάνει 3 partition.Θα χρειαστεί να γίνει format? Ευχαριστώ Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιανουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Καταρχήν καλος ήρθες στην παρέα μας.Θα ήθελα να μας πεις αν θέλεις να κανεις raid 0 ή 1Δηλαδή mirroring ή strippingΕπίσης θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανονισμούς του φορουμ στους οποίους αναφέρεται οτι απαγορεύονται τα greekenglish. Σε παρακαλώ να κάνεις edit το μύνημά σου και να το γράψεις στα ελληνικαΑν δεν το γνωρίζεις, θα σε πληροφορήσω ότι το σάιτ μας διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα μετατροπής των greeklish σε ελληνικά. Οι σχετικές οδηγίες βρίσκονται εδώ.Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα αυτό, εαν δυσκολεύεσαι να γράφεις ελληνικά.ΕυχαριστώΣύμφωνα με το site της μητρικής σου, μπορείς να κάνεις raid. Σε περίπτωση που θέλεις mirroring(για ασφάλεια) δεν είναι απαράιτητο να σβήσεις τον ένα δίσκο. Αν όμως πας για stripping (επιδοσεις) τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να χαθούν τα πάντα από τους δίσκους.Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdogos Ιανουάριος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.Δημητρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιανουάριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σουΦιλικά,Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.