Jump to content

Τι οθόνη?

kickeras

Recommended Posts

Τελικά την παρήγγειλα την 2110bk εδώ και κάτι μέρες αλλά θα κάνει καμιά βδομάδα ακόμα να πάει στο μαγαζί τους! Φαντάζομαι σε μιάμιση βδομάδα θα χω το καινούριο pc έτοιμο και το περιμένω σαν 6χρονο το γλυφιτζούρι :054: :054: . όσον αφορά εγγύηση technixx είπαν κλασσικά 0 pixel 100% black σε white background αλλά δεν είπανε για πόσο και πρέπει να ρωτήσω. και όσο περιμένω και περιμένω λέω....μπας και την ακυρώσω και πάρω δύο 1910? μεγάλο δίλημμα ρε παιδί μου.... :017: :017:

:087: lol βρε αδερφέ, τι τις πέρασες τις 1910 πασατέμπους... :095:

Άντε με το καλό να σου ρθει και χωρίς καμένα pixels.

Για την εγγύηση του zero pixel το πιθανότερο να είναι για 6 μήνες. Αν και ουσιαστικά το μεγάλο καρδιοχτύπι είναι όταν την βάλεις για πρώτη φορά να δουλέψει. Μετά λίγο δύσκολο να σου βγάλει ή και αν κάτσει η στραβή θα είναι στους 2 – 3 μήνες………

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστώ boy! ε στα λεφτά βγαίνουν περίπου ίδια και λέω μήπως η ευκολία που προσφέρουν οι 2 οθόνες είναι καλύτερα από μια λίγο μεγαλύτερη και wide.

Πριν την πρώτη φορα θα κάνω έναν αγιασμό για καλό και για κακό. Αν και πρέπει να σαι πολύ γκαντέμης για να πάθεις τέτοιο πακέτο με eizo.

P.S. στον mars το γνώρισες το jenniferaki? :023: :023:

Ευχαριστώ boy! ε στα λεφτά βγαίνουν περίπου ίδια και λέω μήπως η ευκολία που προσφέρουν οι 2 οθόνες είναι καλύτερα από μια λίγο μεγαλύτερη και wide.

Πριν την πρώτη φορα θα κάνω έναν αγιασμό για καλό και για κακό. Αν και πρέπει να σαι πολύ γκαντέμης για να πάθεις τέτοιο πακέτο με eizo.

P.S. στον mars το γνώρισες το jenniferaki? :023: :023:

:077: Καλά θα ταν να τη γνώριζα έστω και στον Mars… Σε κανένα marsh να μη την γνωρίσω μόνο… :D

Επιτέλους την παράγγηλες! Και απο την δικη μου εμπειρία καλώς επραξες που την πήρες απο technixx. Mια συμβουλή. Όταν ερθει η οθόνη σου στην speedex πήγαινε παρ την ο ίδιος. Μην σου πετύχει κανα ζώον οπως σε εμένα και στην φέρει σαν να είναι σακί με πατάτες. Και οχι να μην ακυρώσεις την παραγγελία σου. Αν ήθελες 2 οθόνες θα το ήξερες απο την αρχή και δεν θα το σκεφτόσουν στο τέλος. Και το 16/10 δίνει φοβερή αίσθηση. Σου εύχομαι να ρθει και να είναι μια χαρά και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις. Εμένα όσο περναν οι μέρες και την χρησιμοποιώ τοσο πιο πολύ την γουστάρω.

Φίλε μου το ψιλοσκεφτόμουν από την αρχή αλλα γούσταρα αυτήν. Είναι και τεχνολογικά πιο προηγμένη από τις υπόλοιπες η αλήθεια είναι. Λογικά θα την αφήσω ως έχει. Pivot έχει? Δε νομίζω αλλα δε με νοιάζει κιόλας δε κάνω φωτογραφία. Η technixx όσον αφορά την εγγύηση τι σου είχε πει? Απότι βλέπω στο ευρωπαϊκό site 5 χρονια είναι το zero type 1 pixel.....

Τελικά την παρήγγειλα την 2110bk εδώ και κάτι μέρες αλλά θα κάνει καμιά βδομάδα ακόμα να πάει στο μαγαζί τους! Φαντάζομαι σε μιάμιση βδομάδα θα χω το καινούριο pc έτοιμο και το περιμένω σαν 6χρονο το γλυφιτζούρι :054: :054: . όσον αφορά εγγύηση technixx είπαν κλασσικά 0 pixel 100% black σε white background αλλά δεν είπανε για πόσο και πρέπει να ρωτήσω. και όσο περιμένω και περιμένω λέω....μπας και την ακυρώσω και πάρω δύο 1910? μεγάλο δίλημμα ρε παιδί μου.... :017: :017:

καλά τοτε θα σου κάνω δωρο

attachment.php?attachmentid=8271

Kickeras ελπιζω να προσεξες οτι η black edition cabinet eizo ειναι με tco99. Προσφατα καπου ειδα μια ανακοινωση οτι θα αρχισουν να βγαινουν και οι μαυρες με tco03. Τελος αν θες ριξε μια ματια σε αυτην ΕΔΩ αν και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Αν ειναι παντως στα ιδια λεφτα με την 2110 θα την ψησω :dance: . Πες εντυπωσεις...

Σε τι επηρεάζει το tco03 την συγκεκριμένη οθόνη? η s2100 φαίνεται παρα πολύ καλή. φαντάζομαι πάντως πως θα είναι στα ίδια λεφτά με την 2110w. Αν μπορείς να διαθέσεις το μετρητό πιστεύω ότι αξίζει να το διαθέσεις σε τέτοια οθόνη χωρίς συζήτηση :).

καλά τοτε θα σου κάνω δωρο

attachment.php?attachmentid=8271

:049: :049: xexexe....αν μπορούσα και να τις βγάλω από κει να τις βάλω στο γραφείο μου τι καλά που θα'τανε.....σοβαρά όμως τώρα. Από τα άτομα που έχουν δουλέψει με dual ή/και με widescreen τι γνώμη έχουνε (κυρίως οι programmers π.χ. σε Visual Studio, etc.)?

Αν και το κόβω να ακολουθώ τη συμβουλή του AkisD και να την αφήσω ως έχει (ίσως και να μην δεχθούνε καν να ακυρώσουνε την παραγγελία). Στην τελική αν δω οτι χρειάζεται τόοοοοοσο πολύ, ε παίρνω και μια 2η (θα μαζέψω λεφτά εννοείται...όχι δεν είμαι ο Ωνάσης :):))

Οπως το πες pivot δεν έχει αλλά να σου πω δεν με τρελαινει και η ιδέα του pivot σε 16/10. Για την εγγύηση ισχύει αυτο που σου είπανε αλλά βέβαια απο την στιγμή που δεν έχω κάνει χρήση της δεν έχω κατι να προσθέσω. Ο κ. Ζαφειρόπουλος στο technixx μου είπε πάντως ότι μέχρι τώρα σε eizo μόνο μια φορά χρειάστηκε να κάνουν χρήση της εγγύησης απο τη γερμανία (δεδομένου οτι σε νορμάλ πράγματα σε καλύπτει και η ελλ. αντιπροσωπεία). Η φωτο πάντως με τις 2 ειναι super. Αν έλειπε και η γραμμούλα ανάμεσα τους...

Όντως το pivot δεν με τρελαίνει και μένα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι με φωτογραφία. Η S2100 είναι καλή αλλά μου φαίνεται ότι έχει χαρακτηριστικά λίγο χειρότερα από την 2110w (10 αντί 14bit, no independent 6-color control). Βέβαια η black είναι όντως tco'99 αλλα δε νομίζω να πειράζει.

Kickeras ελπιζω να προσεξες οτι η black edition cabinet eizo ειναι με tco99. Προσφατα καπου ειδα μια ανακοινωση οτι θα αρχισουν να βγαινουν και οι μαυρες με tco03. Τελος αν θες ριξε μια ματια σε αυτην ΕΔΩ αν και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Αν ειναι παντως στα ιδια λεφτα με την 2110 θα την ψησω :dance: . Πες εντυπωσεις...

sorry Παιδες αυτη η νέα FlexScan S2100 με 8 ms τι πανελ εχει?

Όντως το pivot δεν με τρελαίνει και μένα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι με φωτογραφία. Η S2100 είναι καλή αλλά μου φαίνεται ότι έχει χαρακτηριστικά λίγο χειρότερα από την 2110w (10 αντί 14bit, no independent 6-color control). Βέβαια η black είναι όντως tco'99 αλλα δε νομίζω να πειράζει.

Βασικα στο σιτε της λεει για 10-bit Gamma Correction για την 2100 και στην 2110 λεει 14-Bit Color Processing δεν εχουν σχεση νομιζω... Βασικα δεν βρηκα κατι αλλο για να συγκρινω ακριβως το ιδιο. Παντως η 2100 εχει χαμηλοτερο brightness 300 εναντι του 450 της 2110. Δεν ξερω παντως αυτη η 2100 εχει τοσο καιρο στο σιτε κ σε αγορα δεν την εχω δει πουθενααα... Σπασιμο τι λετε να παιζει? :024:

xmmm....όντως το ένα λέει για gamma values ενώ το άλλο για color processing. Έχει μεγαλύτερο brightness για να ταιριάζει και σε LCD TV. Τώρα αν αυτό κάνει τόσο μεγάλη διαφορα και επηρεάζει το brightness όσον αφορά τα applications του pc δε ξέρω δεν την έχω δει.

Όντως ρε gmt δεν έχει βγει ακόμα και λέγαν για jan-feb. Ίσως μεστό μηνα να την δούμε.

Το midtone response time δε λέει τίποτα ιδιαίτερο. Το grey-το-grey έχει σημασία αλλά δε βλέπω να το δίνουν πουθενά γι'αυτό βασίζομαι στις γνώμες ατόμων που έχουν πρώτη εμπειρία με την οθόνη(όσο αντικειμενικό κι αν είναι θέμα του ghosting).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.