Jump to content

Δε γουσταρετε την dfi?......

gfa3

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

ναι το ειχα κανει αυτο που λες αλλα τπτ. Δεν ξερω για ποιο λογο δεν μου δινει παραπανω vcore. Μου περασε ομως απο το μυαλο το εξης. Μηπως ''φταιει'' ο επεξεργαστης. Δηλαδη εννοω οτι η cpu μου εχει default ρευμα 1.350 για αυτο να μου δινει περιθωριο μεχρι τα 1.400. Δεν ξερω, μπορει να ειπα μπαρουφα τωρα...αλλα λεω μηπως φταιει αυτο.

ναι το ειχα κανει αυτο που λες αλλα τπτ. Δεν ξερω για ποιο λογο δεν μου δινει παραπανω vcore. Μου περασε ομως απο το μυαλο το εξης. Μηπως ''φταιει'' ο επεξεργαστης. Δηλαδη εννοω οτι η cpu μου εχει default ρευμα 1.350 για αυτο να μου δινει περιθωριο μεχρι τα 1.400. Δεν ξερω, μπορει να ειπα μπαρουφα τωρα...αλλα λεω μηπως φταιει αυτο.

Πες το βρε αδερφε. :120:

Αυτο ειναι.Η ΜSI βασιζεται στο default vcore για να δειξει παραπανω...

να που ηρθαμε back to topic.

Να σου πω το σκεφτομαι σοβαρα. Δεν λεω καλη και Αγια η msi. Ποιοτικη και σταθερη ΑΛΛΑ μου τα χαλασε με το vcore. Και στο κατω κατω δεν εδωσα τοσα λεφτα για τον 4400 ωστε να μην μπορω να τον overclockaro οσο δεν παει αλλο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.