Jump to content

Δε γουσταρετε την dfi?......

gfa3

Recommended Posts

δεν υπάρχουν κακές μητρικές, κακές μνήμες, κακά τροφοδοτικά κλπ...

Απλά υπάρχουν κακοί συνδυασμοί, συμβατότητες, "tricks", ασυμβατότητες... αλλού περισσότερες, και αλλού λιγότερες... και βέβαια οι προτιμήσεις και οι προτεραιότητες που μπορεί να έχει ο καθένας

Πάει αυτό... relax!

Strato2004 που τη βρήκες την Κ8NXP-Sli βρε?

Νομίζω ότι έχει σταματήσει να πωλείται πλέον

Για μνήμες θα σου πρότεινα να δεις (αν θες 2*512) με τσιπάκια samsung uccc ή με Micron, (σε Ballistix) και να προτιμήσεις single sided!

Επίσης σε αυτήν την μητρική πήγαν πολύ καλά και τα mosel (σε Kingston) 2*512 κάπου 243 3-3-3-8 1Τ, τα πιο παλιά samsung tccc, hynix, αλλά και infineon chips πήγαν πολύ καλά

Για τα tccd δυστυχώς δεν ξέρω, bh, ch, utt, καλύτερα να τα αποφύγεις λόγω περιορισμένου vmem (θα παίξουν, αλλά δεν θα ανέβουν)

Γενικά δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με μνήμες, όλες ανέβηκαν καλά, και είχα δοκιμάσει πολλές...

"hints & tips" μπορεί να υπάρχουν βέβαια αναλόγως τον συνδυασμό... αν χρειαστείς τίποτα, εδώ είμαστε...

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Πρεπει να βρω μνημες οπως αναφερεις και εσυ φιλε μου ...Την μητρικη την "τσιμπησα" απο ενα φιλαρακο που ειπε να αποχωρισει απο το "αθλημα" .....Παντως παιδες μεχρι στιγμη μπορω να πω πως εχω περισσοτερες θετικες εντυπωσεις για την μητρικη παρα αρνητικες.... Ειναι παρα πολυ σταθερη.... ( φυσικα αυτο το λεω χωρις να εχω ανεβασει τις μνημες γιατι δεν το επιτρεπουν ...αλλα με 270FSB και 133=266 τις μνημες ...παει αρκετα ΣΤΑΘΕΡΑ ) . Παντα με "αερα" και 1.450 στην CPU.....

Αttached Image

και για ποιο λογο?

ολες οι αλλες mothrboard τουλαχιστον δεχονται kingston?

Χμμμμ ΝΑΙ .... ( Το "ολες" δεν θα το ελεγα εξ'ολοκληρου ...απλα θα ελεγα πως απο τις πλεον αρκετα "διασημες" μητρικες οπως ASUS , GigaByte , MSI κτλ κτλ ...ΝΑΙ δεχονται κατα 99,9 ποσοστο συμβατοτητας .....τις KingSton )

εγω με την msi που ειμαι τωρα με εχει αφησει ευχαριστημενο ΕΚΤΟΣ απο ενα σημειο. Δεν ξερω εαν φταιει η mobo ή το bios αλλα vcore μου δινει μεχρι 1.400 (εκτος του extra voltage μεχρι 9.9% δηλαδη συνολικα 1.538) και δεν μπορω να ανεβασω αλλο την συχνοτητα της cpu :(

εγω με την msi που ειμαι τωρα με εχει αφησει ευχαριστημενο ΕΚΤΟΣ απο ενα σημειο. Δεν ξερω εαν φταιει η mobo ή το bios αλλα vcore μου δινει μεχρι 1.400 (εκτος του extra voltage μεχρι 9.9% δηλαδη συνολικα 1.538) και δεν μπορω να ανεβασω αλλο την συχνοτητα της cpu :(

Βρες στο βιος την ενδειξη CPU Startup VID και απο startup δωσε πιο μεγαλη τιμη πχ 1.45 οποτε το ποσοστο αυξησης θα ειναι επι της νεας τιμης (1.45) κι οχι της default (1.4) αρα περισσοτερο ρευμα :003:

εεμ δεν καταλαβες τι εννοω. Η μεγιστη τιμη που δινει ειναι 1.400 ξεκινα απο τα 1.100 περιπου και φτανει τα 1.400 max. Δεν ξερω εαν με κανα bios update μου δωσει παραπανω επιλογες απο τις ηδη υπαρχουσες.

αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι η τελευταια εκδοση πριν κανα μηνα την κατεβασα..δεν ξερω αν την εχεις ή εχει βγει καινουργια γιατι μου πεθανε η καρτα γραφικων+αναγκαζομαι να μπαινω απο το pc της αδελφης μου

Και εγω την MSI K8N NEO4/SLI Platinum εχω.

Πολυ καλη για τα λεφτα της.

Αυτη τη στιγμη την δουλευω με το 3.8 bios το

οποιο δινει 1.45 startup vcore + 9.9% =1.6 max v core.

Επειδη ειμαι με αεροψυξη (ΧP-120) μεχρι 1.6 που δινει

ειμαι μια χαρα.

Για παραπανω υπαρχουν και beta bios αλλα προσωπικα

δεν παιρνω το ρισκο.

μπα τπτ και με το beta 6.Ασε δε που στο 6 δεν μου χει καν τιν επιλογη για το vcore ουτε την επιλογη για τον πολλαπλασιαστη. Το μονο που ειχε παραπανω ειναι οι επιλογες στο extra voltage που ελεος δηλαδη πηγαινε μεχρι +30% περιπου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.