Jump to content

Δε γουσταρετε την dfi?......

gfa3

Recommended Posts

Ελα βρε billpeppas σταματηστε το καπου....δεν τελειωνει το μαμημενο το "θεμα" οπως ειπα και ποιο παραπανω...οι προτιμησεις "πηγαζουν" απο το τι θες να κανεις με μια μητρικη.....Τελος παντων ....για λεγεται τωρα μια ακουστηκαν ΠΟΛΛΑ εδω ...αυτη η GA-K8NXP-SLI τι λεει...???? ( οχι πως θα αλλαξω την DFI μου χεχεχε ... απλα σε συγκριση με κατι ASUS MASUS CASUS ....)

Αντε τωρα τα πηρα παλι...χεχεχε μικρα παιδια ειμαστε????

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Τελικα οσα χρονια κι αν περασουν οι DFi ΠΑΝΤΑθα καιγονται (προφανως μονες τους) και θα ερχονται DOA, ΠΑΝΤΑ θα ερχονται με bios που θα λεει μονο την ωρα και το boot sequence (πριν την lanparty σειρα για οσους δεν θυμουνται), οι AMD ΠΑΝΤΑ θα ζεσταινονται και θα καιγονται, οι PENTIUM ΠΑΝΤΑ θα μετρανε λαθος το "π" και παει λεγοντας...

Καμμια εταιρια δεν εχει πιθανοτητα εξιλεωσης σε αυτο τον κοσμο!

Once a loser, always a loser...

Αντε τωρα τα πηρα παλι...χεχεχε μικρα παιδια ειμαστε????

Όχι δεν είμαστε μικρά παιδιά, αλλά μου την δίνει πολύ όταν ακούω ******** όπως αυτή που άκουσα πρίν λίγο περί DOA :)

xexexe ....Το ξερω ... απλα μερικοι δεν καταλαβαινουν πως πρεπει να λενε την γνωμη τους ...να την υποστηριζουν μεχρι ενα σημειο σεβαστο και να αφηνουν τους υπολοιπους να αποκτησουν μια αποψη για το εκαστοτε αντικειμενο θεματος....

Τελος παντων καλο ειναι να coolαρουμε τωρα .... γιατι εχουμε και αρκετο HW στην "καμπουρα" μας.... ή κανω λαθος????

Και επειδη μου αρεσει να ξεκαθαριζω τα πραγματα ...κοιταξτε ποσο ομορφα ξεκινησε η κουβεντα.....

Οπου και εγω συμφωνω με αυτο που λεει ο φιλος gfa3 ....."εχεις προβλημα με την DFI ( γενικος ) ...παρε MSI " . Ειναι η γνωμη του και ειναι μπορω να πω πολυ σεβαστη..... Τι την μαματε την κουβεντα με φανατισμο....?????

ειχα καιρο να λογκαρω εδω και βλεπω οτι οι ειδικοι αναλυτες και παντογνωστες καθε φυσεως εχουν αυξηθει γεωμετρικα.χαιρομαι γιατι αυτο δειχνει αν μη τι αλλα ενα υγειες συνολο.

απλα εκανα εναν ελεγχο αντανακλαστικων τιποτα παραπανω.

υγ. peppas παιδι μου σιγουρα ξερεις τι θα πει doa? μετραω τα ποστ σου μεχρι να μας αποδειξεις οτι οντως ξερεις(και ειπαμε τα mp3 players δεν μετρανε)

Ρε παιδια ενταξει ηρεμηστε...

Μην παει η κουβεντα στο αν ξερει ο ενας και ο αλλος την ορολογια και την ακριβη εξηγηση των ορων DOA.

Eιναι ξεκαθαρο οτι ολοι βαζουν πρωτα τις προτιμησεις τους ΠΑΝΩ απο οτιδηποτε αλλο και ολοι εχουμε τα κολληματα μας που εμποδιζουν την "λογικη" σκεψη!

Αντε δηλαδη να αρχισουμε παλι τα DFI RULEZZ, INTEL RULEZZ, HT RULEZZZ, GIGABYTE RULEZZZ να τελειωσει η κουβεντα σε καμμια 10ρια σελιδες

υγ. peppas παιδι μου σιγουρα ξερεις τι θα πει doa? μετραω τα ποστ σου μεχρι να μας αποδειξεις οτι οντως ξερεις(και ειπαμε τα mp3 players δεν μετρανε)

Κολλητήρι, βγάλε πρώτα από το avatar σου το logo του Toast...

Δευτέρον κόψε τις μ****ς στην ηλικία των 25 γιατί κάνουν κακό.

FYFI DOA = Dead On Arrival...

Nazzz αγόρι μου τώρα STFU και πάψε να χαραμίζεις την ώρα μας με τις εξυπνάδες σου και τις ειρωνίες σου.

Gigabyte rulezzz ! Satisfied now ?

"ειδικοι αναλυτες και παντογνωστες καθε φυσεως" ....καλοοοοοοο εγραψεεεεε ... Τωρα κουραρω με τον "τιτλο" μου χεχεχεχε :) :) :) . Εγραψες Nazzz για αλλη μια φορα ...φαντασου να εφερα και γνωμη για μια απο τις μητρικες που εχετε "κατσει" και σχολιαζεται....

Τελος παντων .....εχω αρχισει και σας νιωθω ολο και περισσοτερο...

Παρτε ΟΠΟΙΑ μητρικη θελετε και ....εξω καρδια βρε παλικαρια....αλλα οποια και να διαλεξετε ....θα υποστειται τις αναλογες συνεπειες ....:)

Μια και λεμε για μητρικες .....μπας και καποιος ΜΗ φανατικος της GigaByte μπορει να μου πει τι στα τσακιδια λεει η GA-K8NXP-SLI.....???? Λεω μπας ....και μπορει.... :002:

"ειδικοι αναλυτες και παντογνωστες καθε φυσεως" ....καλοοοοοοο εγραψεεεεε ... Τωρα κουραρω με τον "τιτλο" μου χεχεχεχε :) :) :) . Εγραψες Nazzz για αλλη μια φορα ...φαντασου να εφερα και γνωμη για μια απο τις μητρικες που εχετε "κατσει" και σχολιαζεται....

Τελος παντων .....εχω αρχισει και σας νιωθω ολο και περισσοτερο...

Παρτε ΟΠΟΙΑ μητρικη θελετε και ....εξω καρδια βρε παλικαρια....αλλα οποια και να διαλεξετε ....θα υποστειται τις αναλογες συνεπειες ....:)

Μια και λεμε για μητρικες .....μπας και καποιος ΜΗ φανατικος της GigaByte μπορει να μου πει τι στα τσακιδια λεει η GA-K8NXP-SLI.....???? Λεω μπας ....και μπορει.... :002:

Ο πιο ειδειμων στις giga δε ρωτησες!Τον kbilly13!Παντως μιας και δεν εχω δουλεψει καμια μπορω να πω με βαση το τι ειδα στη μητρικη του Βασιλη ειναι μια μητρικη που σηκωνει ψηλα htt ακομη και με value μνημες και προσφερει επιλογες για αξιπρεπες overclock.Πλουσιος εξοπλισμος και αξιοπιστια ειναι καποια χαρακτηριστικα της.Αν σε ενδιαφερει ο εξοπλισμος και η σταθεροτητα χτυπα την χωρις σκεψη.Δεν κλοκαρει σαν τη dfi βεβαια αλλα δεν ψοφαει σαν κι αυτη :040: και παιζει με οτι μνημη βαλεις πανω.

Ο πιο ειδειμων στις giga δε ρωτησες!Τον kbilly13!Παντως μιας και δεν εχω δουλεψει καμια μπορω να πω με βαση το τι ειδα στη μητρικη του Βασιλη ειναι μια μητρικη που σηκωνει ψηλα htt ακομη και με value μνημες και προσφερει επιλογες για αξιπρεπες overclock.Πλουσιος εξοπλισμος και αξιοπιστια ειναι καποια χαρακτηριστικα της.Αν σε ενδιαφερει ο εξοπλισμος και η σταθεροτητα χτυπα την χωρις σκεψη.Δεν κλοκαρει σαν τη dfi βεβαια αλλα δεν ψοφαει σαν κι αυτη :040: και παιζει με οτι μνημη βαλεις πανω.

Σε ευχαριστω φιλαρακι ....την "χτυπησα" ηδη αλλα ακομα δεν την εχω δοκιμασει....Συγκεκριμενα υπολογιζα να μεινει για λιγο στο "ραφι" αλλα....μαλλον θα την δοκιμασω να δω τι καλο εχει να μας δωσει....

Το ξερω πως δεν clockαρει οπως η DFI .... αλλα ειπα να κανω και καμια "δοκιμουλα" και σε GigaByte... να παρω μια "γευση" :)

Σε ευχαριστω φιλαρακι ....την "χτυπησα" ηδη αλλα ακομα δεν την εχω δοκιμασει....Συγκεκριμενα υπολογιζα να μεινει για λιγο στο "ραφι" αλλα....μαλλον θα την δοκιμασω να δω τι καλο εχει να μας δωσει....

Το ξερω πως δεν clockαρει οπως η DFI .... αλλα ειπα να κανω και καμια "δοκιμουλα" και σε GigaByte... να παρω μια "γευση" :)

χαριτολογώντας να πω ότι μόλις έκανες downgrade, παρά Upgrade... :005: :005: :116: :116:

πλάκα κάνω :034:

Eγω σε λιγες μερες θα κανω τα γενεθλια της 1ης μου DFI κλεινει 1 χρονο ζωης και σχεδον 24/7 λειτουργιας και τους 7.5 μηνες με phase change.Λεω να της κανω party να σβησουμε το κερακι της..........LOL :jpparty: :πartytime :bdaybiggr :πartysmil

Eγω σε λιγες μερες θα κανω τα γενεθλια της 1ης μου DFI κλεινει 1 χρονο ζωης και σχεδον 24/7 λειτουργιας και τους 7.5 μηνες με phase change.Λεω να της κανω party να σβησουμε το κερακι της..........LOL :jpparty: :πartytime :bdaybiggr :πartysmil

Να φωνάξουμε και τον mefisto ? :D

δεν clock-αρα ουτε ενα pentium_2.4 που ειχα στα 2.55...κολλουσαν τα παντα λιγω πριν νεκρωσει το pc...

τον ιδιο επεξεργαστη σε μια gigabyte (δεν θυμαμαι ποια ακριβως) τον εφτανα 2.8+

Η SOLTEK δεν βγαζει πια motherboards?(πειτε μου πως εκλεισε η εταιρια να χαρω..)

Με τι μνημουλες την ταιριαξες?Εχει στο βιος ετοιμα προφιλ για καποια συγκεκριμενα τσιπακια νομιζω.

Την δοκιμασα με 4 dimm TwinMos 2.5-3-3-7 2Τ (μουφιτσες) & με Geil X 2-2-2-5 2X512 1T ....και με τα δυο τεστ .....κααλλλαα παει δεν παραπονιεται ...παντως για BH5 δεν ειναι οτι καλυτερο .....μαλλον θα πρεπει να βρω TCCD για να δω καλυτερα αποτελεσματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.