Jump to content

Δε γουσταρετε την dfi?......

gfa3

Recommended Posts

Ελπίζω να έχεις κάποια γνώση για το τι επίκειται από την χρήση 4 RAM Modules...

μάλλον όχι...

και είναι και πολλά άλλα που προφανώς δεν ξέρεις.

Προς τι τέτοια επιθετικότητα? :confused:

Δέχομαι οποιαδήποτε σύσταση η κριτική για τα λεγόμενα μου , βεβαίως ! Ούτε είπα πως ξέρω τα πάντα και ούτε θέλω να μάθω τα πάντα ! Ανέφερα απλός τι συνάντησα, μιας και τα παιδιά εδώ μιλάνε για DFI , ναι δεκτό σε μερικά configuration δεν είχαν πρόβλημα η σε ότι τις δοκίμασαν τους δούλεψαν άψογα. Εγώ αναφέρω δυο περιστατικά που μου τείχαν το ένα τέλη αυγούστου και το άλλο οκτώβιο 2005 στοχεύοντας προς ανάπτυξη του θέματος και όχι προς τυπικό ελληνικό θάψιμο χωρίς λόγο που συνήθως γίνετε σε όλα . Τα πάντα έχουν μια θετική και μια αρνητική πλευρά δεν γίνετε να είναι όλα τέλεια δεν ζούμε σε τέλειο κόσμο. Τα παιδιά αναφέρανε πως δεν είχαν πρόβλημα , ωραία αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά για τις μητρικές , εγώ ανέφερα δυο αρνητικά που συνάντησα σε DFI μητρικές , τι κακό έχει αυτό δηλαδή?

αλλα εδώ δεν μιλάμε για OC , το παιδί απλός πήρε υπολογιστή και απλός ήθελε να το κάνει να δουλεύει τι πάει να πει αυτό? Εξάλλου δεν ήταν κάτι extreme ! μέσα στα specs της μητρικής ήταν για γενική χρήση. Νομίζεις δεν δοκιμάσαμε μια ? η το πολύ δυο modules? Τα 4 σε πείραξαν? :086:

Kind Regards

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Να υπενθυμίσω :

3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, οι προσβλητικές εκφράσεις, οι ύβρεις, η ειρωνεία, ο χλευασμός και γενικά κάθε προσπάθεια προσβολής ή μείωσης της προσωπικότητας του άλλου.

η τελευταια dfi που ειδα να δουλευει,οχι λαθος δεν δουλεψε ποτε, ηταν μια lanparty nforce 2 ενος φιλου.η μητρικη ηρθε νεκρη απο το εργοστασιο και απλα δεν μπουταρε ποτε....να ναι καλα τα παιδια στο εσοπ που του δωσανε επιτοπου τα χρηματα στο χερι (και ηταν και πολλα) ....αυτα περι dfi.εκτοτε μονο ζωγραφιστες(φοβερα σχεδια btw)

....αυτα περι dfi.εκτοτε μονο ζωγραφιστες(φοβερα σχεδια btw)

Σε όλες τις εταιρίες έχουν φύγει dead mobos / dead hw από το εργοστ.

Δεν ειναι η πρώτη ούτε η τελευταία.

Δεν κρίνουμε έτσι ένα προϊόν.

Υ.Γ. Το ένα λάστιχο της νέας μου F360 Challenge Stradale ήρθε "χαραγμένο"...****αμάξια οι Ferrari :(

Νazz μιλάς για τόσο πρόσφατες εμπειρίες ε ? [nf2] . Εχεις πολύ ολοκληρωμένη εικόνα της εταιρίας . Θα μου πέις απο το nf2 και μετά επόχή τι έχει κάνει ? Τπτ . Το dfi nf4 έδωσε πράγματα που οι 939 χρήστες ουτε στον υπνο τους δεν ειχαν δει-φανταστει , Εδωσε ρευματα έδωσε ΗΤΤ πάρτε να χετε με το κιλό , Εδωσε wrs , [και το 99% των wr γίνονται με dfi τι να λέει πάλι ε?] Εδωσε με λίγα λόγια ''πράγματα'' που μόνο η asus [a8n32] πάει να δώσει 1 χρόνο μετά ........ <---- κάλλιο αργά -> μπορείς και πιο γρήγορα .

Τώρα οσο για τα υπόλοιπα που θα ακουστουν μάλλον σε λίγο , εμενα μου κάηκαν 2 nf4 εμενα 3 , εμένα 4 , κατοχυρώνεται στον κύριο στην γωνία έκαψε 8 . Θα πώ να κοιτάν στο bios και να μην πειράζουν τις 284 επιλογές αν δεν ξερουν τι κανουν .,

δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη περι dfi φιλε μου,οχι αυτο δεν το υποστηριξα ποτε...αλλα για ποιες ρυθμισεις στο ΒΙΟΣ μιλας οταν η μητρικη ερχετε doa?

εχετε ακουσει ποτε κατι αντιστοιχο για μητρικες της gigabyte πχ? και οχι δεν ειμαι φανατικος της giga. Καλο και αγιο το overclocking αλλα μετα απο τοσα χρονια βλεπω οτι καλυτερα ειναι να χεις το κεφαλι σου ησυχο και 10 frames κατω....

την επομενη φορα παντος να διευκρηνιζει ο τιτλος απο ποια ημερομηνια και μετα επιτρεπεται να εχουμε αποψη για μια εταιρια,για καποιο προιν κλπ....οι ferrari παντος ανεκαθεν θα ειναι ferrari ,ηταν ειναι και θα ειναι....

Μάλιστα , σου ήρθε νεκρή εσένα , η μάλλον του Outlaw για να ακριβολογουμε , [έπεσα μέσα ? ] και η dfi ειναι για τα πανυγήρια .

Disconected.

edit. Ναι παιζουν ρολο οι ημερομηνίες.. Και επειδή σου αρεσουν πολύ τα αυτοκινητιστικά παραδειγματα θα σου πώ και εγώ μερικά.

Πριν το 1990 η skoda ηταν για τον Γαιδαρο καβάλα παράδειγμα ,. Τωρα εχει πολύ καλα αυτοκινητα οχι τελεια οχι τα καλυτερα αλλα καμια σχεση με τα fabia τα παλια... Οποτε αν βγω εγώ και λεω η skoda δεν αξιζει , επειδη ΤΟΤΕ,. ειχα ενα fabia και εκαιγε μοτερ καθε 3 μηνες... Θα ειμαι ανακριβής γιατι ΣΗΜΕΡΑ η skoda ΑΞΙΖΕΙ .

Και ενα Δωρο με PC. Οι abit σκιζανε πριν 3 χρονια,. Σημερα ειναι μετριοτητες και η εταιρία παιζει να πουλάει πιο πολλά κουλεράκια fatality απο μητρικες . Δεν μπορω να πω οτι τα πηγαινει περίφημα οπως τότε....

ναι δυστυχως ηταν για τα πανυγηρια το εργοστασιο αυτο.οι παλιοι overclockers-απλοι χρηστες θα σου πουνε περισσοτερα επι του θεματος....βεβαια ισως δεν εχει νοημα να μιλας με ορους παρελθοντικους σε ενα φορουμ για υπολογιστες,οι εξελιξεις ειναι οντως ραγδαιες. η νεκρη lanparty οντως ηταν του outlaw αλλα εκεινη την περιοδο αν λογκαρες σε καποιο φορουμ θα εβλεπες μαζικη θνησιμοτητα σε dfi mobos σε ολο το πλανητη.και δεν μιλαμε για το 1980 μιλαμε για 2 χρονια πριν βια.

αν εσυ αγορασες dfi το 06 και σου πηγαινει σφαιρα μεγεια σου και χαρα σου.Καλο ειναι ομως να εχουμε και λιγη "ιστορικη γνωση" γυρω απο τα εργοστασια....

Και ενα Δωρο με PC. Οι abit σκιζανε πριν 3 χρονια,. Σημερα ειναι μετριοτητες και η εταιρία παιζει να πουλάει πιο πολλά κουλεράκια fatality απο μητρικες . Δεν μπορω να πω οτι τα πηγαινει περίφημα οπως τότε....

Λοιπον ακου μια αληθεια.Το marketing και το κεφαλαιο ειναι αυτο που παντα θα σκιζει.οπως καi εκεινες οι abit πουσαριστηκαν απο διαφορα φορουμ σε παγκοσμια κλιμακα ετσι και στη συνεχεια ηρθαν οι msi καποιες asus καποιες dfi και παει λεγοντας.ολες οι μητρικες κλοκαρουν και αμα εχεις λεφτα-χρονο-γνωσεις αγορασε το 754 της αγγελιας μου να το πας στο διαολο :082: .....

το θεμα της αξιοπιστιας ομως ειναι μεγαλο και η dfi δεν υπαρχει ακομα στον χαρτη αυτον.τουλαχιστον στον δικο μου χαρτη

Δεν σε πιάνω .... Λές πράγματα που ειπα πιο πάνω , αλλα πουθενά δεν είπα πώς δεν πηγαίνανε βήμα οι nf2 dfi , , ,

Tο αν logara η οχι το ξέρω εγώ και όχι εσύ . Και ναι logara στο pctech αλλά δεν ειδα τις μαζικές ''αυτοκτονίες'' ,, ουτε σε fora του εξωτερικού επίσης εχει παρει κάτι το μάτι μου ,, εχεις να δώσεις κανα λίνκ δεινόσαυρο να μορφωθω?

. Και dfi πήρα το 2011 ποιό το πρόβλημα? και δεν παει η ''η δικια μου'' σφαίρα αλλά όλες οι nf4 dfi μην παρερμηνευεις. ? Τουλάχιστον μιλάω για πράγματα που είχα και δοκιμάζω οχι απο hardware φίλων και γενικότητες. [κάπου κάπως κάποτε. ]

']Δεν σε πιάνω .... Λές πράγματα που ειπα πιο πάνω ' date=' αλλα πουθενά δεν είπα πώς δεν πηγαίνανε βήμα οι nf2 dfi , , ,

Tο αν logara η οχι το ξέρω εγώ και όχι εσύ . Και ναι logara στο pctech αλλά δεν ειδα τις μαζικές ''αυτοκτονίες'' ,, ουτε σε fora του εξωτερικού επίσης εχει παρει κάτι το μάτι μου ,, εχεις να δώσεις κανα λίνκ δεινόσαυρο να μορφωθω?

. Και dfi πήρα το 2011 ποιό το πρόβλημα? και δεν παει η ''η δικια μου'' σφαίρα αλλά όλες οι nf4 dfi μην παρερμηνευεις. ? Τουλάχιστον μιλάω για πράγματα που είχα και δοκιμάζω οχι απο hardware φίλων και γενικότητες. [κάπου κάπως κάποτε. ']

λοιπον επειδη βλεπω μια δυσκολια στην αφομοιωση και κατανοηση αυτων που λεω το κοβω το flame εδω.και επειδη ως το 2011 σε βλεπω με skoda dfi kai 2 κουτσουβελα farewell amigo. :097:

When Volkswagen bought Skoda in 1991, it launched a major marketing campaign to turn around the company's brand image and banish the jokes forever. ...

Με αποτέλεσμα ακόμα να ήταν όπως λες για το γάιδαρο. αν δεν γινόταν η αγοροπωλησία. Ουσιαστικά αγοράzεις WV όχι skoda πλέον δεν υπάρχει tpt παραμόνο το σήμα.

αλλα για ποιες ρυθμισεις στο ΒΙΟΣ μιλας οταν η μητρικη ερχετε doa?

εχετε ακουσει ποτε κατι αντιστοιχο για μητρικες της gigabyte πχ?

Δηλαδή θες να πείς ότι μόνο από την DFI έχει βρεθεί μητρική DOA... ?

Θεέ μου όχι... !

Για όλους μα όλους τους κατασκευαστές έχει συμβεί αυτό, δεν είναι μόνο η DFI όπως θα ήθελες ( από ότι φαίνεται ).

Δεν θες να αρχίσω να αραδιάζω τα πόσα HW μου έχουν έρθει ελαττωματικά ή DOA έτσι ?

Δεν θες να αρχίσω να αραδιάζω τα πόσα HW μου έχουν έρθει ελαττωματικά ή DOA έτσι ?

DOA ξερεις τι θα πει? ψαχτο λιγο....ποσα DOA gigabyte,epox,msi εχεις πχ συναντησει? αν μιλας γενικα για hardware(βαζεις και τα mp3 players στην κατηγορια?? :005: ) παλι λιγο δυσκολο το βλεπω εκτος απο τιποτα creative -chaintech μπιχλιμπιδια.

DOA ξερεις τι θα πει? ψαχτο λιγο....ποσα DOA gigabyte,epox,msi εχεις πχ συναντησει? αν μιλας γενικα για hardware(βαζεις και τα mp3 players στην κατηγορια?? :005: ) παλι λιγο δυσκολο το βλεπω εκτος απο τιποτα creative -chaintech μπιχλιμπιδια.

Καλά ρε φίλε, σοβαρολογείς τώρα ?

Αυτό τι σόι εξυπνάδα ήταν ?

DOA ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει, και ξέρω πολύ κάλα πόσα DOA HW μου έχουν τύχει εμένα καθώς και σε φίλους.

Πόσα DOA GIgabyte ? Αρκετά.

Πόσα DOA Epox ? Και από αυτά.

Και Asus και Plextor...και ότι γουστάρει η ψυχή σου.

Τώρα πέρα από το φανατιλίκι που κουβαλάνε μερικοί αυτό καταντάει ηλίθιο και σπαστικό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ άλλο επί του παρόντος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.