Jump to content

Δε γουσταρετε την dfi?......

gfa3

Recommended Posts

Και φυσικα το αισχροτερο, το ελεηνοτερο, το απιστευτο, το οτι δεν βγαζει 5.1 απο το SPDIF η καρτα ηχου...

Πρώτη φορά μαθαίνω κάτι τέτοιο. Και τι βγάζει δηλαδή; Ισχύει μόνο για την expert ή για όλες τις dfi nf4;

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply
Πρώτη φορά μαθαίνω κάτι τέτοιο. Και τι βγάζει δηλαδή; Ισχύει μόνο για την expert ή για όλες τις dfi nf4;

απο αναλογικο ολα καλα. βγαζει 7.1

Ισχυει για ολες τις DFI και ολες τις NF4 με την ιδια καρτα ηχου...

Απο τα χέρια μου περάσανε και οι 2 μητρικές της DFI και έχω δουλέψει και ABIT. Gia to 939 no comments απλά κορυφή.Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα 100% πραγματικά σταθερό vcore...1.36 24/7

Όσο για το nF2 h mobo εκτός απο τα σπάνια warm boots που μου έκανε δεν μου είχε κανένα άλλο πρόβλημα. Και τα 270 FSB που μου είχε δώσει OUT OF THE BOX δεν τα έπιαναν οι abit ούτε με mod.

Καμία σχέση σε NF2 φίλε spyrus.....κι εγώ μία απ τα ίδια. Το Abit πετούσε και απο σταθερότητα βράχος. Το DFI είχε κλείσει σπίτια και μάλιστα μου βγήκε και μια DOA. Αλλά στο 939 είναι must. Πέρασε αρκετός καιρός που έβλεπα κόσμο να λέει οτι άλαξε ρότα η εταιρία στην ποιότητα, πήρα κι εγώ μία και επιβεβαιώνω. Πίνει αίμα η ριμάδα, πάρα πολύ καλή και με διαφορά 1η απ τη 2η. Εκεί στην 2η θέση, ναι, να το κουβεντιάσουμε παίδες, ποιά είναι, αλλά η κορυφή είναι αδιαπραγμάτευτη :)

Δοκίμασες όμως κάποια άλλη η κατευθείαν DFI?

Εγώ ζαχαρώνω ΑΝ8 καθώς και καμιά Epox...αλλά θα μου πεις όλοι στο xtreme έχουν DFI εμείς τι είμαστε να πρωτοτυπήσουμε;

Περάσανε αρκετές απο τα χέρια μου trust me. Απο A8V μέχρι την A8N-sli, διάφορες MSI κάτι chaintech. Μόνο Abit δεν έχω δεί και μια Gigabyte που ζαχάρωνα (μία άλλη που είδαμε με τον Γιάννη την επιστρέψαμε όπως την πήραμε). Και όλες τις κλόκαρα όσο μπορούσα και μου επέτρεπε ο εκάστωτε επεξεργαστής και μνήμες. DFI, άμα εξαιρέσεις την παραξενιά της με ορισμένες μνήμες, με διαφορά 1η.

• 2 weeks later...

Στην αρχή έκανα και εγώ τον δύσκολο και έλεγα "όχι dfi,καλύτερα πιο κυριλλέ εταιρία, msi,asus κλπ" αλλά τελικά την -d μου δεν την αλλάζω με καμία...Ελεεινά σταθερή, φοβερές δυνατότητες oc και τεράστια βάση από χρήστες που ότι και αν συμβεί, κάπου θα βρεις την λύση.

Αυτά βέβαια για 939. Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος έμεινα από την 865ΡΕ της MSΙ για prescott. Chaintech και gigabyte με έχουν απογοητεύσει τρομερά. Ειδικά η πρώτη, μακριά όσο πιο πολύ γίνεται.

Απο μενα προσωπικα το κραξιμο ειναι,γιατι ενω τις δοκιμαζα mem timings και στα πιο σφιχτα δεν επαθε τπτ,οταν τις εβαλα τα προηγουμενα που ειχα (οχι default) επαθε bios corruption.

• 2 weeks later...

Κάτι ακούγεται για DFI εδώ. Φίλος πήρε από αγγλία καινούργιο FX AMD και πήρε μια DFI Lanparty, απίστευτα προβλήματα με τις μνήμες. 4x512 DDR400 και μετά από δυο μέρες ταλαιπωρία τις δέχτηκε με "απιστευτα" πολλά tests αλλαγές με άλλες κτλ. Του έτρεξα ένα benchmark στο "σισανδρα" απλά απογοητευτικό, "μαρεσει" που τα περιοδικά εδώ την προσφέρανε για μητρική για OC , oh καλά . Οι μνήμες επ' ευκαιρίας ήταν μέσα στο πινακα του manual τις DFI για συμβατές και σε άλλη μητρική μια ΜΣΙ και μια ΑΣυς που δοκίμασα δουλεύανε μια χαρά. Aλλος γνωστό πήρε πάλι DFI του έχει καεί το ΣΑΤΑ δεν το αναγνωρίζει ούτε στο boot tpt. αυτά γίναν πριν λίγους μήνες. Απορία , μιας και το θυμήθηκα ΤΥΑΝ φέρνουν στην ελλάδα η όχι?

Βρε παιδες εχει καλώς να λεμε τις προτιμησεις μας ....αλλα και οι προτιμησεις μας "πηγαζουν" απο τα ενδιαφεροντα μας ( τί ζηταμε απο την μητρικη ) . Για εναν ο οποιος δεν "τρελενεται" και παρα πολυ για moddες και τρελα OC , η MSI ειναι μαματη μητρικη . Για εναν που θελει τα ΤOP των επιδοσεων του PC του θα παρει DFI .....Eeeee τωρα τι να λεμε ...παλι μια απο τα ιδια .... Παντως η μεση λυση λεγεται ASUS....:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.