Jump to content

ακουστικα και ηχεια μαζι

d|smal

Recommended Posts

ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω και ακουστικα κ ηχεια σε μια audigy LS χωρις καθε φορα να πρεπει να βγαλω τα ηχεια απο την καρτα ηχου κ να βαζω τα ακουστικα.. στη onboard γινεται βαζω τα ακουστικα οπου να ναι κ με ρωταει τι ειναι στην audigy LS πως??

Αυτό που διαθέτει η μητρική σου είναι " Jack sensing ".

Με λίγα λόγια μαντεύει τι έχεις συνδέσει στην κάθε υποδοχή της κάρτας.

Αν η Creative δεν διαθέτει jack sensing, που μάλλον δεν διαθέτει διότι δεν το έχει ανάγκη, τότε δεν νομίζω να γίνεται.

Ίσως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα μετατροπέα από 1 σε 2 υποδοχές minijack και να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα τα ηχεία και τα ακουστικά.

μονο αυτο βρηκα κ γω με ψαξιμο στο google κριμα γιατι νομιζω εχω καλυτερο ηχο απο την onboard.. ευτυχως απο κατω υπαρχει ενα μαγαζακι που πουλαει αυτο το πραγμα θα παω αυριο να το τσιμπισω..

Ναι κ γω αυτο θα σου προτεινα.Με μια διχαλα να συνδεσεις στην ιδια υποδοχη ακουστικα κ ηχεια.Κ γω αυτο εχω κανει.Στην κυρια εξοδο της καρτας ηχου εχω βαλει το μετατροπεα (η διχαλα..δεν ξερω κ πως το λενε..) κ εχω βαλει τα ηχεια του pc κ το στερεοφωνικο μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.