tary2005 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Καλησπέρα σας χρόνια πολλά και καλη χρόνια!! Για καλή μου τύχη clickaρο στο mycomputer στο ένα απο τα 3 partition για να δώ τι γίνεται απο free space. Και τι να δώ στο Partition Που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό έχει ελέυθερο χόρο λιγότερο απο όσο έπρεπε. τσατίζομαι και κάνω format. αλλα και πάλι τπτ. απο τα 14,κατι που είναι το partition έχω κενά τα 10 ένω ολά τα αρχεια του partition πιάνουν σχεδόν 2GB. τι γίνεται άραγε. και άντε σε αυτο το κομμάτι του σκληρού που είναι μικρό. στα άλλα? που ειναι 60GB και 40GB? τι κάνω? μήπως κανέις ξέρει πως να κάνω recover? εχω τρελάθει.... ο δισκος μου είναι ενας western digital 120 GB ATA-100 me 2MB cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Καλά σου λέει.Είναι θέμα cluster όπως και επείσης ότι 1ΜΒ είναι 1024ΚΒ και δεν είναι το σωστό πάντα αποτέλεσμα.Κάνε πάντως ένα σearch sτο φόρουμ και θα δεις παρόμοια θέματα και από άλλους χρήστες με παρόμοια απορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Πρέπει επίσης να υπολογίσεις και το page file και το hibernation file που επειδή είναι κρυφα/συστήματος δε υπολογίζονται όταν κοιτάς το χώρο που καταλαμβα΄νουν ολα τα αρχεία και οι φακέλοι απο το my computer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Οπως και το MFT και Recycle bin (δεσμευει περιπου 10-12% του δισκου).Το page file πιανει λιγο χωρο που αυξομειωνεται αν δεν του ορισεις ενα σταθερο μεγεθος οποτε μαλλον θαναι μικρο αν ειναι στο αυτοματο και δεν τρεχεις μνημοβορα εφαρμογη την ωρα που βλεπεις το χωρο του δισκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tary2005 Ιανουάριος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 πως ορίζω page file? και το hibernation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιανουάριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 System properties > Advanced >(Performance): Settings > Advanced > (virtual memory)>changegia hibernate: power options properties > hibernate Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Ιανουάριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 επειδή την είχα πατήσει κ έγω..η έρωτηση για μεγάλη δέσμευση δίσκου είναι έχεις ενεργοποιημένο το σύστεμ ρηστορ?αν ναι αυτή εινα η απαντησή σου...μάλιστα αν παρατηρήσεις όσο περνάει ο καιρός(μαζέβει κ άλλες πληροφορίες) ο χόρος που θα σου λείπει θα αυξάνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.