lukasbayern Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Χαίρεται παίδες. Έχω ένα κατεβαστήρι δίπλα από το κρεβάτι που κοιμάμαι και με έχει ψιλοκουράσει ο ανεμιστήρας της ΚΜΕ. Πείτε καμια fanless λύση για ψυκτρούλα. Έχετε υπόψην το PC δεν κλείνει ποτέ :020: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Ιανουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αν μας πείς και τι CPU έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Ιανουάριος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 lol sry δε παίζομαι Έχω ένα Celeron 2,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιανουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Προτεινω τη Thermaltake sonic tower.Πρεπει να ναι οτι καλυτερο σε Fanless.Tσεκαρε εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Δες και αυτη http://www.extrememhz.com/nitrogon-p1.shtml Πιο ακριβη απο την sonic(που πιστευω πως σε καλυπτει επισης με καλο εξαερισμο στο κουτι) λογω χαλκου http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_25&products_id=29&language=gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimGR1442169135 Ιανουάριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 τι είναι το "κατεβαστιρι"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 μηχανημα που το εχει μονο για download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Δεν θα διακινδύνευα fanless ψύκτρα σε Ρ4. Εκτός και αν παίξει τρελό underclocking.Καλύτερα βρες μια καλή ψυκτρούλα με ένα μεγάλο ανεμιστήρι και έναν fan controller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιανουάριος 12, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Δεν θα διακινδύνευα fanless ψύκτρα σε Ρ4. Εκτός και αν παίξει τρελό underclocking.Καλύτερα βρες μια καλή ψυκτρούλα με ένα μεγάλο ανεμιστήρι και έναν fan controller.Eχει τον 2,4 που πιθανοτατα εχει πηρυνα northwood.Καμια σχεση με τους πρεσκοτ!Ειναι κρυοι επεξεργαστες κ σηκωνουν πολυ o/c.Στο pc της αδερφης μου ο northwood πηγε απο 2ghz @ 3ghz ανεβαζοντας λιγο ρευμα με στοκ ψυχτρα κ μαξ θερμοκρασια 48 βαθμους (η θερμοκρασια ειναι σωστη κ αρκετα ακριβης, δεν ειναι απο σενσορα μητρικης)..Καμια μα καμια σχεση με πρεσκοτ..Σχετικα με τις ψυχτρες αναμεσα σε Sonic tower κ αυτη της Silverstone θα προτιμουσα την Sonic tower χαλαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Έχω δουλέψει Northwood Ιάσoνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιανουάριος 12, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Τοτε γιατι λες οτι δε θα εβαζες fanless?Δεν ησουν ευχαριστημενος με τις θερμοκρασιες του?Το Ιασονας γραφεται με ομικρον!!Το Ιασων με ωμεγα!Γιατι ολοι το μπερδευουν αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 celeron 2.4 χαλαρα παιζει fanless... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Τοτε γιατι λες οτι δε θα εβαζες fanless?Δεν ησουν ευχαριστημενος με τις θερμοκρασιες του?Το Ιασονας γραφεται με ομικρον!!Το Ιασων με ωμεγα!Γιατι ολοι το μπερδευουν αυτο??? Επειδή έχω δουλέψει Northwood θα έλεγα οτι δεν θα τον είχα fanless. Όχι, δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις θερμοκρασίες του. Το οτι δεν είναι τόσο τραγικός όσο ο Prescott δε σημαίνει οτι δε ζεσταινόταν αρκετά. Και η απόκλιση idle σε load ήταν χαώδης. Πέραν το οτι οι μητρικές ζεμάταγαν και η θερμότητα που εκλυόταν από το σύστημα ήταν πραγματικά πολλή. Διόρθωσα το όνομά στο προηγούμενο και έμαθα κάτι που δεν ήξερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron_gr1442169135 Ιανουάριος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 τι είναι το "κατεβαστιρι"? Ή αλλιώς "μουλαρομηχάνημα", επειδή τρέχει συνήθως το emule (mule=μουλάρι)!Εγώ έχω ένα SFF P3/800 και δουλεύει ήσυχα με έναν samsung σκληρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Ιανουάριος 14, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Celeron είναι και δουλεύει ασταμάτητα εδώ και.... κάτι εβδομάδες Έχω βάλει στον εργοστασιακό ανεμιστήρα έναν κοντρόλλερ και η θερμοκρασία δεν έχει ανέβει πάνω από 44 βαθμούς. Μάλλον πάω για τον sonic tower. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron_gr1442169135 Ιανουάριος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Celeron είναι και δουλεύει ασταμάτητα εδώ και.... κάτι εβδομάδες Έχω βάλει στον εργοστασιακό ανεμιστήρα έναν κοντρόλλερ και η θερμοκρασία δεν έχει ανέβει πάνω από 44 βαθμούς. Μάλλον πάω για τον sonic tower. Είσαι σίγουρος ότι κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας της CPU; Μήπως ο θόρυβος προέρχεται από αλλού; HDD, PSU, system fan. Ειδικά για τον σκληρό, μην των βιδώνεις στο κουτί! Δες εδώ (γενικά το http://www.silentpcreview.com/ έχει πολύ υλικό για "ήσυχο σύστημα"!) Δοκίμασε το cpuidle pro, μήπως και ρίξει κι άλλο τη θερμοκρασία της CPU. (κατέβασέ το απ' το μουλάρι ή torrents ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 15, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 μου αρεσε ο τροπος με το κρεμασμα του σκληρου κ ειπα να το δοκιμασω κ ο θορυβος επεσαι παρα πολυ δεν ηξερα οτι ο σκληρος κανει ολο αυτο το βουητο.. τεσπα για δειτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Ιανουάριος 15, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Θα το δοκιμάσω και αυτό, αλλά θα βάλω την ψύκτρα, θέλω άκρα του τάφου σιωπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.