Braveheart Ιανουάριος 8, 2006 Author #22 Ιανουάριος 8, 2006 τον κατεβασα και αυτον δεν γινετε τιποτα...που να παρει και να σηκωσει(με εχουν πιασει τα νευρα μου)
Braveheart Ιανουάριος 9, 2006 Author #23 Ιανουάριος 9, 2006 επισης ενα αλλο προβλημα που εχω μετα την αλλαγη σε 4400+ ειναι οτι αντι να μου αναγνωριζει στην διαταξη στης μνημες ως dual channel τις αναγνωριζει ως single
deadlock7 Ιανουάριος 9, 2006 #24 Ιανουάριος 9, 2006 Φιλε μου κατι δεν παει καλα στο συστημα σου και μαλλον δεν ειναι οι drivers.Κανε πρωτα ccmos γιατι αν δεν στις αναγνωριζει σαν dual στο bios,τοτε εκει ειναι το προβλημα.Αναρρωτιεμαι αν βλεπει καν σαν διπυρηνο τον επεξεργαστη και γι'αυτο δεν μπορει να κανει εγκατασταση.Το συστημα ειναι ACPI Multiprocessor PC?Eπισης αν εχεις sp2 μπορεις να κανεις κι αυτο που λεει το παλικαρι στο XS.Εμενα μου ελυσε κατι προβληματα που ειχα με τον ηχο και τα παιχνιδια..
Braveheart Ιανουάριος 9, 2006 Author #25 Ιανουάριος 9, 2006 οχι το αναγνωριζει κανονικα σαν dual.Παντου το αναγνωριζει επισης με ενα prog που εχω μου δειχνει και τους χρονισμους ξεχωριστα για καθε core.Το μονο προβλημα ειναι οτι στο device manager τον εχει σαν ACPI uniprocessor pc και οχι multiprocessor...αυτο προσπαθω να αλλαξω για να λυθουν τα προβληματα στα games κλπ αλλα δεν γινετε τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που μου λες και θα σου πω...
Indiana Ιανουάριος 9, 2006 #26 Ιανουάριος 9, 2006 πρώτα από όλα, πρέπει να έχεις βάλει λάθος τις μνήμες σου, μιας και το αναφέρεις.....για τον dual core, χρειάζονται τα sp2 και ο driver που σου δώσανε τα παιδιά σε Link....ελπίζω να έχεις και τελευταιό Bios στην μητρική σου.
Braveheart Ιανουάριος 9, 2006 Author #27 Ιανουάριος 9, 2006 εχω και το τελευταιο bios εχω και sp2 τις μνημες δεν τις πειραξα καθολου στο 2 πρασινα ειναι. Τεσπα θα κατσω το απογευματακι να το ανοιξω να δω γιατι υπαρχει το prob με τις μνημες κλπ και εαν μετα απο ολα αυτα εξακολουθει να μην μπορει να αλλαξει το uniprocessor σε multiprocessor τοτε θα κανω ενα ξεγυρισμενο format και θα βαλω τα winxp 64bit να τελειωνει η παρασταση...μηπως αυτα που εχω τωρα τα απλα xp sp2 εχουν κανα προβλημα.
RootX Ιανουάριος 9, 2006 #28 Ιανουάριος 9, 2006 Τον δικό μου τον έστησα με τον τρόπο που περιγράφει ο τύπος εδώ και παιχνίδια που είχαν πρόβλημα με dual cores τρέχουν άψογα.
WAntilles Ιανουάριος 9, 2006 #29 Ιανουάριος 9, 2006 οχι το αναγνωριζει κανονικα σαν dual.Παντου το αναγνωριζει επισης με ενα prog που εχω μου δειχνει και τους χρονισμους ξεχωριστα για καθε core.Το μονο προβλημα ειναι οτι στο device manager τον εχει σαν ACPI uniprocessor pc και οχι multiprocessor...αυτο προσπαθω να αλλαξω για να λυθουν τα προβληματα στα games κλπ αλλα δεν γινετε τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που μου λες και θα σου πω...Μα τότε ΔΕΝ το αναγνωρίζει σαν dual.Αυτό είναι το σημαντικότερο.Επίσης αυτό που λέει ο RootX:Τον δικό μου τον έστησα με τον τρόπο που περιγράφει ο τύπος εδώ και παιχνίδια που είχαν πρόβλημα με dual cores τρέχουν άψογα.είναι απαραίτητο για το σωστό thermal throttling -> Cool & Quiet.Υποθέτω έχεις ενεργοποιήσει το Cool & Quiet στο BIOS, έτσι;Τέλος ο dual-core driver της AMD είναι εδώ:http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.htmlκαι μπαίνει κανονικότατα.Πρέπει όμως να πας στον Device Manager και να τον βάλεις manually κάνοντας δεξί κλικ & Update Driver στον ήδη υπάρχοντα εκεί CPU driver. Και φυσικά να αγνοήσεις όλες τις προειδοποιήσεις για απουσία digital signature.Τέλος, να επιλέξεις από το Control Panel -> Power το Minimal Power Management.Σημ.: Όταν προ μηνών μετέβην από Winchester σε Toledo, το Uniprocessor άλλαξε από μόνο του σε Multiprocessor, στον Device Manager - καί στα 32-bit καί στα x64. Εικάζω λοιπόν ότι κάπου κάποια κουταμαρίτσα θα έχεις κάνει μάλλον.
Braveheart Ιανουάριος 9, 2006 Author #30 Ιανουάριος 9, 2006 οχι το cool & quiet το εχω ανενεργο, δεν το χρησιμοποιω. Τι κανα αυτο που λες δεξι κλικ update driver κλπ κλπ μου βγαλε τις προειδοποιησεις αλλα μετα κατα την εγκατασταση εκανα κατι σαν εγκατασταση αλλα οταν ολοκληρωθηκε μοθ εβγαλε οτι καποιο αρχειο δεν εγκατασταθηκε σωστα και εβγαλε error. Οι drivers εχοθν περαστει αλλα δεν μπορει να τοθς χρησιμοποιησει λογω του error ποθ εχει βγαλει. τΕσπα εχε χαρη που εχω εξεταστικη τωρα και δεν προλαβαινω να τοθ αλλαξω τα πετρελαια. Με βλεπω να βαζω τα winxp 64 ποθ εχουν ενσωματομενο το sp2 γιατι σε αυτα που εχω τωρα στην αρχη ηταν με sp1 και μετα απο ενα cd ενος περιοδικοθ εβαλα το sp2 και λεω μηπως κατι δεν παει καλα με το sp2
WAntilles Ιανουάριος 9, 2006 #31 Ιανουάριος 9, 2006 οχι το cool & quiet το εχω ανενεργοΚατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς.
Braveheart Ιανουάριος 18, 2006 Author #32 Ιανουάριος 18, 2006 τελικα εβαλα τα winxp 64bit εβαλα και τον driver(για τα 64bit) και ολα λειτουργουν ρολοι. Thnax
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.