Braveheart Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Παιδιά δώστε μου ενα link για να κατεβάσω τους drivers για τον athlon64 x2 4400+ .Ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Λογικα αυτο θα εννοεις...http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/amdcpu.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιανουάριος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Λογικα αυτο θα εννοεις...http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/amdcpu.exeτι βοηθάει αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 τι βοηθάει αυτό??Αμα δεν εχεις Χ2 σε τιποτα αν εχεις βοηθαει καποιες εφαρμογες να παιζουν σωστα με τους Dual Core CPU απαραιτητο το SP2 κι ολας......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 εμενα δεν τον δεχτηκε αυτον τον driver μου εβγαλε error. Τεσπα την cpu την αναγνωριζει κανονικα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 εμενα δεν τον δεχτηκε αυτον τον driver μου εβγαλε error. Τεσπα την cpu την αναγνωριζει κανονικα παντωςAν δεν εχεις WinXP SP2 δεν θα τον δεχτει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 δηλαδή οι dual core θέλουν απαραιτητως SP2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιανουάριος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 δηλαδή οι dual core θέλουν απαραιτητως SP2?ναι...για να δουλέψουν σωστά μαζί με τους drivers. :051: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 δηλαδή αν έχουμε SP1 και drivers recommended by AMD θα έχουμε (τι) προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιανουάριος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 αυτό δεν λέμε εγώ και ο thorlite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ναι βρε indiana...αυτό που ήθελα να εκμαιεύσω από σένα είναι τι είδους προβλήματα και όχι απλά θα έχουμε προβλήματα.γιατί μου φαίνεται έχω ακούσει περίπτωσις όπου X2 έπαιξε χωρίς SP2. μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 8, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Service Pack 2 εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιανουάριος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ναι βρε indiana...αυτό που ήθελα να εκμαιεύσω από σένα είναι τι είδους προβλήματα και όχι απλά θα έχουμε προβλήματα.γιατί μου φαίνεται έχω ακούσει περίπτωσις όπου X2 έπαιξε χωρίς SP2. μπορεί να κάνω και λάθος όμως.παίζουν οι επεξεργαστές, αλλά όχι σωστά........σε μερικά παιχνίδια, μπορεί να πηγαίνει πιο γρήγορα, λάθος ενδείξεις σε benches και πολλά άλλα προβλήματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Grego Ιανουάριος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα δεν θα έχεις προβλήματα απλά δεν θα έχεις την περισσότερη απόδοση που σου δίνουν οι dual-core σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 8, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα δεν θα έχεις προβλήματα απλά δεν θα έχεις την περισσότερη απόδοση που σου δίνουν οι dual-core σωστά?Oχι ολοι την αποδοση εχεις απλα καποια πραγματα πανε λιγο περιεργα κυριως καπως ποιο παλια παιχνιδια οχι οτι δεν το εχω δει σε καινουρια,πανε ποιο γρηγορα απο το κανονικο επιταχυνουν πανε σπαστα κτλ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 8, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ναι μολις το καταλαβα και εγω. Εβαλα το king kong και εγινε χαμος. Ειπαμε ειναι γρηγορη cpu αλλα οχι κι ετσι. Απο την ταχυτητα δεν προλαβαινα να πατησω τα πληκτρα για να κινησω τον king kong. Παντως εχω το sp2 αλλα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης μου βγαζει οτι και καλα δεν εχει πιστοποιηθει απο τη microsoft παταω continue installation αλλα μολις ολοκληρωνετε μου βγαζει οτι παρουσιαστηκε error κατα την εγκατασταση. Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 8, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Βαλτον manual πηγαινε στον device manager και βαλτο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 8, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 δεν γινετε τιποτα, ουτε ετσι μπαίνει. Να τι μου βγαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 8, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 και αυτο για να βεβαιωθειτε οτι εχω SP2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utrion Ιανουάριος 8, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.htmlκατεβασε τον AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.