SLKVP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Γειά σας και Χρόνια ΠολλάΑν πάρουμε μία SLI Μητρική (π.χ ASUS A8N32-SLI Deluxe ) όπου εκμεταλεύεται και τις 16 γραμμές των δύο PCI-E.Αν ΔΕΝ τις συνδέσουμε σαν SLI θα δουλέψουν ή μας εμποδίζει το SLI switch ? Με άλλα λόγια, με τον παραπάνω τρόπο μπορώ να έχω 4 ξεχωριστές οθόνες ?(2 απο την μια κάρτα + 2 από την άλλη )Να γίνει κάτι σαν αυτό που κάνει η Gigabyte GA-8I945P Dual Graphic αλλα εκεί μας περιορίζει στα 8χ σε κάθε κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Χρόνια Πολλάκαι σε σένα....για την απορία με τις οθόνες σου δεν είμαι σίγουος, πάντως να ξέρεις πως το SLI λειτουργεί και χωρίς τη SLI γεφυρούλα, αλλά αν θες το ενεργοποιείς...τώρα δεν είμαι σίγουρος αν θα σου παίξουν αν δε γύρισεις το καρτελάκι 180 μοίρες, έστω και ξεχωριστά χωρίς SLI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ναι αυτο που θες γινεται χωρις κανενα προβλημα σε αυτη που λες θα ειναι στα 16χ απο οτι ξερω και στις ποιο παλιες στα 8χ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLKVP Ιανουάριος 7, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLKVP Ιανουάριος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Μια επίσημη(??) απάντηση από nVIDIA εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.