TASOS Ιανουάριος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Ρίξε μιά ματιά μήπως υπάρχει κάποιο νεότερο bios για τη μητρική σου.(εκτός και άν έχεις ήδη πάνω το 1.9 ).Επίσης να ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να μήν παίζουν οι μνήμες σου με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή....ενώ με άλλον να παίζουν μιά χαρά.Δοκίμασε άν έχεις....και με άλλο cpu.Επίσης....δές τι γράφουν σε πρόσφατο reviewhttp://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.330.6 But we certainly hope Abit can maximize the memory compatibility with this motherboard and add some more memory tweaking options through the BIOS. Besides that, we have also experienced 1T issue with 2x512MB TCCD kits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Οριστε και οι αποδειξεις τωρα ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι φταιει η μητρικη και με την chaintech δεν ξερω τι συμπερασματα θα βγαλεις.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιανουάριος 8, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Taso έχω το τελευταίο update της μητρικής.Αυτό που λές με τον επεξεργαστή αρχίζει να με ανησυχεί...Θα το τεστάρω όπως προείπα σε ενα chaintech με έναν A64 3200+.Επίσεις το προβλήμα της abit με τις μνήμες στο 1T το ξέρω.Μέχρι στιγμής τουλάχιστον εμένα στο non-sli δεν είχα.Επίσεις προβλήματα απο το επίσημο forum (και όχι μόνο) στα tccd υπάρχουν,αλλά άρχιζαν όταν ανέβαιναν συχνότητα ή όταν δεν ξέρω'γώ τι.Το ίδιο το δικό μου πρόβλημα (ή παρόμοιο),να μην ανοίγουν δλδ σε default καταστάσεις με cas 2,5-3,δεν το βρήκα πουθενά...Βεβαίως όλα μπορούν να συμβούν.Δεν το αποκλείω.Απλώς απ'ότι μου είχε πεί το παιδί που τις πήρα μου είχε πεί,ότι σε dfi m/b,δεν έκαναν καθόλου boot....Γιαυτό λέω μήπως υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στις μνήμες...Τέλος πάντων.Αρκετά σας κούρασα.Ελπίζω πάντως να μην φταίει τπτ απο αυτά που λέτε (επεξεργαστής ή M/b) γιατί θα :088: Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας..(Το τεστ με το chaintech απο τρίτη,μάλλον.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.